Brighton – Crystal Palace 0:0 (kon.) | Leicester – Tottenham 2:1 (kon.) | Watford – Manchester Utd. 2:4 (kon.)
West Brom – Newcastle 2:2 (kon.)
konec
West Bromwich Albion
2:2 (1:0)
Newcastle United
Úterý 28.11.2017, 21:00 • The Hawthorns, West Bromwich • Anglická Premier League • 14. kolo
Předzápasové kurzy
     
    84
    Střídání v týmu West Bromwich Albion: ze hřiště odchází Sam Field, přichází Grzegorz Krychowiak.
    83. Jonny EVANS vlastní - 2:2
     
    83
    Newcastle právě vstřelil branku!
    Hodně nešťastný moment pro domácí celek. Matt Ritchie rozehrál přímý volný kop zprava prudkou střelou do šestnáctky, odkud se míč odrazil od levého stehna JONNYHO EVANSE přímo do sítě. Smolný vlastňák pro tohoto chlapíka. Bez asistence.
     
    80
    Střídání v týmu West Bromwich Albion: ze hřiště odchází Kieran Gibbs, přichází James McClean.
    Střídání v týmu Newcastle United: ze hřiště odchází Isaac Hayden, přichází Jonjo Shelvey.
     
    73
    Střídání v týmu Newcastle United: ze hřiště odchází Joselu, přichází Aleksandar Mitrović.
    70. v tutovce selhal Ritchie, pro ofsajd by ale gól stejně nebyl uznán
     
    70
    Z levé strany odcentroval až na zadní tyč Rolando Aarons a tam našel nabíhajícího si Matta Ritchieho. Ten byl v obrovské možnosti, ale z blízkosti trefil jen Fostera. I kdyby skóroval, sudí by neuznali gól pro ofsajd. Pro správně posouzený, tedy jinak řečeno a vysvětleno... On už totiž nabíhající spoluhráč Ayoze Pérez na hranici pokutové značky svým pohybem ovlivňoval domácího brankáře, takže jemu byl ofsajd zamáván, nabíhajícímu Ritchiemu pochopitelně ne.
     
    67
    Střídání v týmu West Bromwich Albion: ze hřiště odchází Gareth Barry, přichází Claudio Yacob.
     
    64
    Střídání v týmu Newcastle United: ze hřiště odchází Jacob Murphy, přichází Rolando Aarons.
    63. střela Robsona-Kanua
     
    63
    Útočný fotbal pokračuje i nadále. Teď naopak měli velkou možnost na navýšení svého náskoku domácí! Jake Livermore uvolnil za obranou Hala Robsona-Kanua, ten si narovnal míč na pravačku, jenže svůj pokus usměrnil jen do míst, kde stál připravený Darlow.
    59. Ciaran CLARK - 2:1
     
    59
    Newcastle právě vstřelil branku!
    Tohle bude evidentně ještě hodně zajímavé utkání. Na Fieldovu branku totiž ihned zareagoval stoper CIARAN CLARK, jenž si důrazně naskočil v šestnáctce na centr z rohového čtvrtkruhu od Ritchieho a hlavou z blízkosti pohotově zavěsil hlavou. Asistence: Matt Ritchie.
    56. Sam FIELD - 2:0
     
    56
    West Brom právě vstřelil branku!
    Domácí navyšují vedení, a postaral se o to SAM FIELD. José Salomón Rondón sklepl míč k pravé lajně Mattu Phillipsovi, ten pak přetáhl svůj pas až na zadní tyč, kam si nabíhal jeho spoluhráč, a ten snadno překonal bezmocného Darlowa. Asistence: Matt Phillips.
    52. střela Mikela Merina
     
    52
    První nebezpečnější střela ve druhém poločase je na světě! Měl jí na starosti Mikel Merino, jenž se dostal k odraženému míči a ze střední vzdálenosti ostře vypálil. Foster měl značné potíže tenhle pokus zlikvidovat.
    45+1. Hal ROBSON-KANU - 1:0
     
    45+1
    West Brom právě vstřelil branku!
    V nastavení první půle se nakonec domácí dočkali asi zaslouženého vedení. Přece jenom byli v posledních pasážích hry o něco aktivnějším mužstvem. Jonny Evans uvolnil svým pasem na levé straně Kierana Gibbse, jehož následný centr si vybral HALA ROBSONA-KANUA, a ten z blízkosti hlavou překonal Darlowa. Kouč Rafael Benítez po tomto inkasovaném gólu doslova zuřil. Asistence: Kieran Gibbs.
    42. další šance Robsona-Kanua
     
    42
    Hal Robson-Kanu zase nebyl vůbec daleko ke vstřelené brance! Po autovém vhazování dostal přihrávku zleva od Rondóna k bližší tyčce, jenže pod tlakem nezakončil nejlépe, a tak se balón od jeho kopačky pouze došoural do zámezí.
    38. hlavička Robsona-Kanua
     
    38
    WBA nyní mohl načít gólový účet tohoto utkání. Ve vápně přenechal míč José Salomón Rondón dozadu Ahmedu Hegazymu, ten adresoval centr do středu na Hala Robsona-Kanua, jehož hlavička docela provětrala gólmana Darlowa. Ten si připsal vůbec svůj první zákrok v tomto utkání. Balón na brankové čáře zkrotil.
    31. hlavička Joselua
     
    31
    Nebyla to vůbec špatná možnost pro hostující celek! Chancel Mbemba poslal dobrý pas do šestnáctky z levé strany, ve vápně si stačil naskakovat Joselu, ten ale jen míč lízl, takže ho nakonec usměrnil pouze mimo kýžený a chtěný prostor.
    20. břevno Rondóna
     
    20
    Břevno! Z ničeho nic mohli udeřit domácí. Jediného, koho tahle situace nevyvedla z míry, byl gólman Darlow, který po míči ani nemrkl a nechal ho spadnout na jeho brankovou konstrukci. Poté, co sebral míč ve středu pole, ho trefil dalekonosným pokusem Rondón.
    19. nejistý zákrok Fostera
     
    19
    Teď si gólman Foster nevedl úplně nejjistěji. Centr z levé strany od Ritchieho, který směřoval na Joselua, nezkrotil, a balón mu vypadl z rukavic. Nakonec u brankové čáry musel situaci vyřešit odkopem do bezpečí Ahmed Hegazy.

    Patrik Sandev

    Branky: 45+1. Robson-Kanu (Gibbs), 56. Field (Phillips) – 59. Clark (Ritchie), 83. J. Evans (vla.)


    Držení míče: 48 % : 52 %.
    Střely na branku: 4:4. Střely mimo: 2:5. Rohy: 1:6. Ofsajdy: 0:2. Fauly: 13:12.
    West Bromwich Albion: Foster – Nyom, Hegazy, J. Evans, Gibbs (80. McClean) – Phillips, Livermore, Barry (67. Yacob), Field (84. Krychowiak) – Robson-Kanu, Rondón.
    Náhradníci: Myhill – Yacob, McClean, Burke, Jay Rodriguez, Krychowiak, McAuley.

    Newcastle United: Darlow – Yedlin, Lejeune, Clark, Mbemba – Hayden (80. Shelvey), Merino – Jacob Murphy (64. Aarons), Ayoze Pérez, Ritchie – Joselu (73. A. Mitrović).
    Náhradníci: Elliot – Shelvey, Gayle, Diamé, Aarons, Manquillo, A. Mitrović.

    Rozhodčí: Probert – Garratt, Cook
    bahis siteleri