New Jersey – Florida 2:3 (kon.) | Pittsburgh – Philadelphia 5:4 (po pr.) | Montreal – Columbus 3:1 (kon.)
Winnipeg – Minnesota 7:2 (kon.) | Chicago – Anaheim 7:3 (kon.)
konec
Chicago Blackhawks
7:3 (3:0, 3:2, 1:1)
Anaheim Ducks
Úterý 28.11.2017, 02:30 • United Center, Chicago • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    45:48 Nick SCHMALTZ - 7:3
     
    45:48
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Ani teď to ještě není všechno. Nejdříve branka z hokejek Anaheim Ducks, nyní zvýšení na 7:3 v podání Chicaga. Zadní řady hostujícího celku zůstaly opět nepozorné a nedůrazné, čehož skvěle využila produktivní útočná řada Blackhawks. Patrick Kane z levé strany našel u pravé tyče osamoceného NICKA SCHMALTZE, ten dostával kotouč naservírovaný na zlatém podnose. Tohle snad ani nešlo netrefit. Kolik gólů dnes ještě uvidíme? Asistence: Patrick Kane, Connor Murphy.
    41:33 Chris WAGNER - 6:3
     
    41:33
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Brankostroj tohoto zápasu pokračuje směle dál. Ani Ducks svou první přesilovku nezvládli moc dobře, měli se problém dostat do útočného pásma a vymyslet nějaké zakončení. Když už se ale Jan Rutta pomalu vracel zpátky na ledovou plochu, překvapil Coreyho Crawforda druhým gólem střetnutí CHRIS WAGNER. Kalifornská družina tak oživila svou naději na body z tohoto mače, bude se ale muset ještě hodně snažit. Asistence: Hampus Lindholm, Nick Ritchie.
    34:14 Alex DEBRINCAT - 6:2
     
    34:14
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Kanonáda pokračuje, obrany dnes skoro neexistují a brankáři by asi nejraději už konec zápasu. Chicago Blackhawks využívají další přesilovou hru a zvyšují už na 6:2. A co je nejdůležitější, hattrick završuje domácí oblíbenec ALEX DEBRINCAT. Hawks unikali v přečíslení dva na jednoho a autor tří zásahů dostal pěkný pas před polovinu prázdné klece od Patricka Kanea. Potom už mohl tenhle mladý šikula slavit a čepice letěly na led. Anaheim je znovu v pořádných problémech. Asistence: Patrick Kane, Duncan Keith.
    29:19 Chris WAGNER - 5:2
     
    29:19
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Skoro to ve druhé třetině vypadá, jako bychom sledovali hokejovou exhibici. Nejdříve branka na jedné straně, pak zase na druhé. Gólmani dnes rozhodně nebudou mít dobré statistiky. CHRIS WAGNER překvapil Crawforda, když z nevýhodné pozice našel střelou zápěstím prostor mezi jeho betony. Kotouč sotva dojel za čáru, ale Ducks mohou slavit druhou dnešní trefu. Asistence: Andrew Cogliano, Jakob Silfverberg.
    27:49 Alex DEBRINCAT - 5:1
     
    27:49
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Jenže moc dlouho tříbrankový rozdíl nevydržel. Anaheimu nepomohlo ani vystřídat brankáře, inkasuje celkově popáté, přestože sám Ryan Miller má za svými zády teprve první kotouč. Nedůrazu na brankovišti Kačerů ukázkově využil ALEX DEBRINCAT, který dorazil po ledě kotouč do poloviny odkrytého zařízení. Miller v tu chvíli vůbec netušil, kde se touš nachází. Obrana mu navíc vůbec nepomohl. Chicago má pohodový náskok zpět. Asistence: Ryan Hartman, Patrick Sharp.
    26:14 Jakob SILFVERBERG - 4:1
     
    26:14
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Že by se Ducks ještě dostali zpátky do zápasu? Po rychlém inkasování na začátku druhé třetiny dávají také oni první branku. Vše měl na svědomí především JAKOB SILFVERBERG, který z pravého kruhu krásně potáhl kotouč, nahodil jej před brankoviště. A tam už stál na teč připravený Andrew Cogliano. Forvard Anaheimu měl i trochu štěstí, ač touš netečoval. Každopádně puk skončil pod horní tyčkou a Crawford na něj neměl šanci dosáhnout. Tohle je pro hosty zásah naděje, přidají další? Bez asistence.
    24:15 Arťom ANISIMOV - 4:0
     
    24:15
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Přesilová hra se Chicagu sice vůbec nepovedla a nemělo v ní skoro žádné šance. Přesto se nakonec prosazuje a dává už čtvrtý dnešní gól. John Gibson měl i slušnou porci smůly. ARŤOM ANISIMOV totiž svou původní střelu pokazil a vůbec nemířila přesně na branku. Stejný hráč Blackhawks ale ještě ze vzduchu dokázal kotouč znovu zasáhnout, čímž změnil směr zakončení, puk se rázem třepal v síti Anaheimu. Tahle trefa bude započítána jako přesilovková, Hawks mohou hrát zase o něco více v klidu. Asistence: Nick Schmaltz, Patrick Kane.
    18:11 Brandon SAAD - 3:0
     
    18:11
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Na tenhle závěr první třetiny nebudou Anaheim Ducks vzpomínat vůbec rádi. Sotva stihl oslavit svou trefu Alex DeBrincat, prosazuje se další Černý jestřáb. Tentokrát využil chyby v obraně soupeře útočník Chicaga BRANDON SAAD, který si kolem bílých dresů vybruslil ukázkově mezi kruhy, načež zamířil a poslal kotouč pod horní tyčku. Je dost možné, že brankář John Gibson skoro nic neviděl. Zatím jej Kačeři střídat nebudou a zůstane mezi třemi tyčemi, každopádně Ducks jsou v ještě větších potížích. Asistence: Jan Rutta, Richard Pánik.
    16:22 Alex DEBRINCAT - 2:0
     
    16:22
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Sice jsme poslední minuty moc velkých a pohledných šancí neviděli, Chicago Blackhawks se i přesto dokázali prosadit. A to přitom po velmi pohledné akci. Schmaltz ukázkovou nahrávkou našel u pravé tyče Gibsonova zařízení úplně osamoceného ALEXE DEBRINCATA, který neměl sebemenší problém puk zavěsit do sítě. Tady nemohl brankář Ducks nic dělat, i kdyby se sebevíc snažil. Domácí tedy mají na hokejkách vedení o dva zásahy a Anaheim musí přijít s něčím překvapivým. Asistence: Nick Schmaltz, Brent Seabrook.
    08:57 Patrick SHARP - 1:0
     
    08:57
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Netrvalo to ani deset minut a domácí celek jde do vedení. Do krásné akce se dokázal uvolnit hokejista Chicaga Ryan Hartman. Ten najel za branku Johna Gibsona, nezpanikařil, podíval se a našel před brankovištěm úplně volného PATRICKA SHARPA. Střele úvodního gólu duelu bez většího otálení udeřil do kotouče a poslal ho přesně do volného místečka k levé tyči svatyně. Uvidíme, jak se s nastalou situaci Anaheimští vyrovnají. Asistence: Ryan Hartman, Alex Debrincat.

    Martin Schwarz

    Branky a nahrávky: 9. Sharp (Hartman, DeBrincat), 17. DeBrincat (Schmaltz, Seabrook), 19. Saad (Rutta, Pánik), 25. Anisimov (Schmaltz, P. Kane), 28. DeBrincat (Hartman, Sharp), 35. DeBrincat (P. Kane, Keith), 46. Schmaltz (P. Kane, C. Murphy) – 27. Silfverberg, 30. Wagner (Cogliano, Silfverberg), 42. Wagner (H. Lindholm, N. Ritchie)


    Chicago Blackhawks: Crawford (A. Forsberg) – Keith, Franson, C. Murphy, Seabrook, Forsling, Rutta – Saad, J. Toews, Pánik – Schmaltz, Anisimov, P. Kane – Sharp, Hartman, DeBrincat – Bouma, Wingels, Hayden.
    Anaheim Ducks: Gibson (27. R. Miller) – H. Lindholm, Manson, Fowler, Vatanen, Bieksa, Montour, Holzer – N. Ritchie, D. Grant, Perry – Cogliano, Wagner, Silfverberg – L. Shaw, Vermette, Roy – Liambas, Rasmussen.

    Rozhodčí: St. Laurent – McCauley – Wheler, Pancich

    Diváci: 21 619
    bahis siteleri