Čeljabinsk – N.Novgorod 1:2 (kon.) | Jekatěrinburg – Čerepovec 5:0 (kon.) | Magnitogorsk – Spartak Moskva 3:2 (kon.)
Toljatti – Riga 3:2 (2:1 po s.n.) | Jaroslavl – Chanty-Mansijsk 3:1 (kon.) | Dynamo Moskva – Novosibirsk 6:4 (kon.)
Viťaz – Vladivostok 2:1 (kon.)
konec
Dynamo Moskva
6:4 (1:0, 1:4, 4:0)
HC Sibir Novosibirsk
Čtvrtek 30.11.2017, 17:30 • VTB Ice Palace • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:30.
     
    Hezký podvečer přeji všem příznivcům ledního hokeje. Dnes je na programu ruská KHL a my budeme prostřednictvím tohoto online přenosu sledovat duel mezi týmy Dynamo Moskva a HK Sibir Novosibirsk.
     
    Dynamo Moskva

    Domácí Dynamo Moskva je v tabulce Západní konference na sedmé místě se ziskem pětapadesáti bodů. Stále tak drží pozici, která zaručuje vyřazovací boje. Dnes by rádi hokejisté Dymana získali další veledůležité body v boji o play-off. Poslední domácí zápas Moskevští zvládli, když těsně 2:1 porazili Omsk. A na tuto výhru by chtěli navázat. Proti Sibiru to ovšem nebude nic jednoduchého.
     
    HK Sibir Novosibirsk

    Hosté z HK Sibir Novosibirsk jsou ve Východní konferenci na devátém místě a potřebují také body jak sůl, aby se dostali do elitní osmičky. Sibiru po loňské sezóně odešli dva elitní střelci Šalunov a Šumakov do CSKA a spoluhráči se tak museli smířit s rozpadem elitní formace Šalunov – Šumakov – Sannikov, která loni doslova pálila ostrými. Nyní Novosibirsk táhnou švédští hráči Zackrisson a Bergström, kteří jsou na čele produktivity týmu. Pomohou i dnes na půdě Moskvy?
     
    Vzájemná utkání

    Oba celky se spolu naposledy utkaly letos v září a úspěšnější bylo Dynamo, kterév Novosibirsku zvítězilo 2:0. Jak to dopadne dnes?
     
    Československá stopa v utkání

    Adam Polášek (SIB)
    Alexander Salák (SIB)
     
    Ze zápasu je pro Vás připraven online přenos, kterým Vás mile ráda provedu. Takže o nejdůležitější momenty a také videa z gólových příležitostí tak rozhodně nepřijdete. Přeji tedy všem příjemnou počtenou.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v první třetině?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    Úvodní sestavy:

    Dynamo Moskva: Jerjomenko (Bočarov) – Rylov (A), Kutějkin (A), Volkov, I. Nikulin (C), D. Višněvskij, Hietanen, Korjagin – Varnakov, Boyd, Tarasov – Brjukvin, A. Těreščenko, Anisin – Markovin, Ignatuškin, Petunin – Sopin, Dm. Kazionov, Alexejev – Bicadze.

    HK Sibir Novosibirsk: Salák (Krasikov) – Vereščagin, Naumov, Demidov, Jermakov, K. Vorobjov, Ignatovič, D. Lukin, Morozov – Sigarjov, Zackrisson (A), Bergström – Sannikov, Koňkov (C), Enlund – Šarov, Osnovin, Levickij – Tkačenko, Gorbunov, Pervušin.

    Rozhodčí: Odinš, Sojn – Majtak, Černyšjov.
     
    Hráči obou celků jsou už na ledové ploše a za malou chvilku si vyslechneme hymnu Ruské federace.
     
    A ta už právě halou v Moskvě zní.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:03
    Ke kotouči se hned po vhazování dostali hráči Novosibirsku a už s ním míří do útočného pásma.
     
    00:10
    A tam i nadále zůstanou po zákroku Jerjomenka byla hra přerušena. Vhazuje se po jeho levé ruce.
     
    00:45
    Vladislav Naumov pálil od modré čáry a jeho dělovka zaměstnala znovu Jerjomenka. Hosté začali utkání pěkně zhurta a snažili se strhnout vedení na svou stranu. Zatím se jim to ale nepodařilo.
     
    01:20
    Domácí se až nyní dostali do útočného pásma. Nicméně tam nic nevymysleli, o kotouč záhy přišli a do další akce tak spěchají hráči Sibiru.
     
    01:50
    Šarov se snažil zakončovat z pravé strany, ale jeho rána mu nesedla a kotouč tak končí v moci domácí obrany, která tak jde zakládat útok moskevského Dynama.
     
    02:23
    Nikulin nahodil puk před branku, ten ale projel pouze obranou Novosibirsku a ke střele z levé strany se tak jeho spoluhráč nedostal. Domácí ale stále drží útočnou třetinu.
     
    03:02
    Gleb Korjagin si připsal dobrý obranný zákrok proti střele Zackrisona a pokazil tak další nebezpečný útok hostů před brankou Dynama.
     
    04:29
    Stále aktivní Sibir si vypracoval další šanci před brankou Jerjomenka a ten kryje další střelu. Tentokráte z hole Tkačenka.
     
    05:08
    Alexander Šarov teď bruslí vykopl puk, který po střele Anisina mířil před hostující branku a hosté tak opouštějí obranné pásmo a jdou útočit.
     
    05:58
    Nyní měli tlak Moskvané. Rylov pálil z levé strany, Salák byl hodně povyjetý, ale nakonec situaci i za pomoci vlastní obrany zvládl.
     
    06:17
    Vyloučení v týmu HK Sibir Novosibirsk (Dmitrij Lukin – 2 min., krosček).
     
    06:18
    Následuje komerční přestávka.
     
    06:42
    Anisin se snažil procpat kotouč přes obranu Sibiru, ale neprošlo to. Jeho spoluhráč, který na levé straně čekal na přihrávku, se tak nakonec nedočkal.
     
    07:15
    Po zisku kotouče hosty se Sibir osvobozuje a posílá puk až před domácího brankáře Jerjomenka.
     
    07:50
    Dustin Boyd se natlačil až před Saláka, nadvakrát ho ale nedokázal prostřelit. Po něm střílel ještě Varnakov, ale i ten se mezi tři tyče netrefil.
     
    08:17
    Dmitrij Lukin je už na ledové ploše a hosté jsou tedy v plném počtu.
     
    08:59
    Moskevští hráči pokračují ve svém tlaku i po konci přesilové hry a nyní znovu obléhají branku hostů. Salák je ale pozorný a dalším zákrokem tak podržel svůj tým.
     
    09:47
    Rána od modré čáry z hole Nikolaje Demidova, ale puk se odrazil od zadního mantinelu, kde si ho převzali domácí hráči a ti spěchají s kotoučem zpět před Salákovu branku.
     
    10:30
    Úvod utkání patřil hostům, kteří byli hodně aktivní. Teď už to ale neplatí. Nadvládu nad průběhem první třetiny převzali Moskvané, kteří jsou mnohdy před Salákem hodně nebezpeční.
     
    11:03
    Jakov Rylov sebral hostům puk téměř přímo z hokejky a hned poslal útočníky Dynama do další útočné akce. Zatím domácí hráč drží nastavené tempo, střelecky to zatím ale nepotvrdili.
     
    11:49
    Hosté vykázali Moskvany pryč z útočného pásma a odešli střídat. Nyní se už domácí hokejisté vrací zpět před branku Sibiru Novosibirsk.
     
    12:30
    Nyní je na řadě další komerční přestávka.
     
    12:46
    Sopin po úniku domácích svou střelu příliš uspěchal a poté si kotouč v pohodě sebral Salák, který ho hned rozehrává mezi své spoluhráče a nechává tak hru plynout.
     
    13:22
    Michail Anisin dostal kotouč na svoji hůl, jeho následná střela ovšem neměla gólové parametry. A bleskově se tak po zkažené akci domácích přesouvají hosté zase na opačnou stranu.
     
    14:02
    Dustin Boyd se proháčkoval obranou hostů, sjel si na pravou stranu a poté svou střelou švihem zaměstnal Alexander Salák, který tak znovu drží svůj tým.
     
    14:19
    Po ofsajdové pasti hostů byla hra vykázána zpět do středního pásma a tam se také bude za malý okamžik vhazovat.
     
    14:50
    Alexander Petunin se ocitl těsně před Salákem, poté, co vystřelil ale padl na zem a akci tak nedokončil. A hosté toho využili a znovu spěchají na opačný konec kluziště.
     
    15:41
    Jerjomenko nyní připsal další zákrok před dotírajícím Enlundem a jeho střele z pravé strany. Hra je přerušena a vhazovat se bude po jeho levé ruce.
     
    15:49
    Kirill Vorobjov střílel na Jerjomenka, ten včas sklapl své betony a kotouč mezi ně nepustil. Hru ale nechává plynout a už mají puk jeho spoluhráči na svých holích.
     
    17:03
    Před brankou Sibiru vznikla menší skrumáž, ale nic z toho nebylo. Domácí ani tentokráte skóre neotevírají ve svém souvislém tlaku.
     
    17:09
    Vyloučení v týmu HK Sibir Novosibirsk (Ivan Vereščagin – 2 min., držení protihráče).
     
    17:41
    Michail Varnakov střílel z levé strany a Salák se stačil přesunout, aby poté kotouč vyrazil. Hosté se pak hned osvobozují a posílají kotouč až před Jerjomenka.
     
    18:29
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Domácí hráči svou přesilovou hru využívají. Bomba od modré čáry se odrazila k levé tyčce z pohledu Alexandera Saláka, kde byla odkrytá jeho klec a pro MICHAILA ANISINA tak nebyl problém uklidit puk za jeho záda – 1:0. Asistence: Andrej Kutějkin.
    18:29 Michail ANISIN - 1:0
     
    19:00
    Hraje se poslední minuta první třetiny.
     
    19:50
    Hosté to ještě zkoušeli před domácí brankou, ale jejich dalekonosná střela skončila mimo tři tyče. Hru otáčejí na druhou stranu domácí hráči, už to ale nestihnou.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhé třetině?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    První třetina je za námi. V ní byli nejprve hodně aktivní hosté, domácí ale postupem času hru srovnali a poté byli lepším celkem. Měli dost šancí na otevření skóre, ujala se ale ta z devatenácté minuty, kdy Michail Anisin využil přesilovou hru, když se trefil do odkryté Salákovy klece a jeho tým tak vede o jednu branku. Uvidíme, co nám přinese druhá třetina, která začne přibližně v 18:20.
     
    Střely na branku: 8 – 5
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:10
    Domácí hráči se ujali puku po vhazování a znovu s ním namířili do blízkosti Salákovy klece. Jejich střela ale skončila vedle ní.
     
    20:34
    Naumov sebral domácím puk v obranném pásmu a hned ho poslal směrem dopředu. Hosté jdou do útočné akce.
     
    21:07
    Chvíli hrozili před domácí brankou hráči Novosibirusku, ale nakonec obrana Moskvy dokázala zasáhnout a z akce hostů nic nebylo.
     
    21:53
    Po střele domácích skončil kotouč na brankovišti hostů. Alexander Salák ale dokázal kotouč přikrýt pod svojí lapačku a poté hned raději přerušil hru.
     
    22:15
    Dynamo má stále tlak před hostující brankou, ale Salák s obranou zatím odolávají.
     
    22:25
    Z prostoru mezi kruhy střílel Igor Ignatuškin a jeho vzdušná střela skončila na pozorném Alexandru Salákovi, který opět přerušuje hru po svém zákroku.
     
    23:03
    Nyní byli aktivní hosté, kteří si před Jerjomenkem vypracovali dvě střely. Obě ale Jerjomenko pokryl a následně pak poslal útočit svůj celek.
     
    23:42
    Na Anisina mířila dobrá přihrávka před odkrytou hostující branku, ale Salák se stačil přesunout a koncem své hole nakonec kotouč poslal do bezpečí.
     
    24:38
    Sannikov zastavil střelu domácích a jeho tým znovu odolal proti tlaku moskevského Dynama. Nyní jdou hosté útočit.
     
    25:22
    Sibir právě vstřelil branku!
    Hosté srovnávají stav utkání. VJAČESLAV OSNOVIN tečoval svou holí z levého kruhu střelu od modré čáry a kotouč pak končí za Jerjomenkem. Celou situaci ale ještě musel posoudit videorozhodčí, zda nešlo o střelu vysokou holí. Vše bylo v rámci regulí a branka platí – 1:1. Asistence: Dmitrij Lukin a Alexander Šarov.
    25:22 Vjačeslav OSNOVIN - 1:1
     
    25:46
    Hosté ožili po vyrovnání a znovu zahrozili před brankou Jerjomenka. Ten byl ale pozorný ve svém brankovišti a poté poslal kotouč mezi své spoluhráče.
     
    26:23
    Na řadě je reklamní přestávka.
     
    26:35
    Igor Levickij se dostal ke kotouči, jeho střela ale branku domácího celku neohrozila. Puk tak mají na svých holích domácí hráči a míří s ním do útočného pásma.
     
    27:25
    Varnakov neuspěl na buly v útočném pásmu a domácí se pak sami vykázali z útočného pásma. Jeden z hostujících obránců pak spěchal za kotoučem, neměl ale komu přihrát. Hosté totiž střídají.
     
    29:06
    Sibir právě vstřelil branku!
    Hosté otáčejí stav utkání na svou vlastní stranu a jdou tak poprvé v utkání do vedení. Hlavní sudí signalizoval vyloučení Ignaťuškina a hosté se dlouho při výhodě drželi v pásmu domácích. Poté dostal na pravý kruh přihrávku SERGEJ KOŇKOV a ten střelou švihem překonal Jerjomenka – 1:2. Asistence: Stěpan Sannikov a Nikolaj Demidov.
    29:06 Sergej KOŇKOV - 1:2
     
    30:05
    Sibir právě vstřelil branku!
    No a hosté dávají další branku a jdou do dvoubrankového náskoku. A opět se prosadil SERGEJ KOŇKOV, který dostal nabito těsně před domácí klec, kde zblízka pohotovou střelou znovu překonal Jerjomenka – 1:3. Asistence: Ivan Vereščagin.
    30:05 Sergej KOŇKOV - 1:3
     
    30:05
    Domácí lavička si bere oddechový čas.
     
    31:15
    Domácí dostali na střídačce důrazné pokyny od trenérů a nyní vlétli do útočného pásma, kde střílel Alexej Těreščenko, Salák byl ale pozorný.
     
    32:29
    Střelu, kterou vyslal Varnako, pokryl znovu Salák a hned posílá puk mezi své spoluhráče, kteří se přemisťují na opačnou stranu hřiště.
     
    33:20
    Sergej Koňkov byl opět hodně aktivní před domácí brankou, tentokráte se ale ke střele, která by Jerjomenka ohrozila, nedostal.
     
    33:46
    Sibir právě vstřelil branku!
    SERGEJ KOŇKOV završuje čistý hattrick v tomto utkání. Nyní se už po předchozím neúspěchu prosazuje. Po chybě domácí obrany ujel sám celým kluzištěm až před Jerjomenka, kde ho zblízka překonává – 1:4. Bez asistence.
    33:46 Sergej KOŇKOV - 1:4
     
    33:46
    V domácím brankovišti dochází ke střídání. Místo Jerjomenka nastupuje Bočarov.
     
    34:22
    Vyloučení v týmu Dynamo Moskva (2 min. pro hráčskou lavici – příliš mnoho hráčů). Trest odpyká Michail Anisin.
     
    35:18
    Bočarov si připsal první zákrok, v přesilové hře hostů střílel Enlund a brankář Dynama vyhlavičkoval svou helmou kotouč pryč od své branky.
     
    36:12
    Domácí zatím hrají své oslabení dobře a nyní se dokázali znovu osvobodit. Kotouč tak letí až před brankáře Alexandera Saláka.
     
    36:22
    Domácí tým je v plném počtu.
     
    37:19
    Střela Ignaťuškina zamířila jen do boční konstrukce branky hostů a ti si pak záhy přebírají kotouč a míří zpět do útočného pásma, kde se pokusí opět ohrozit Bočarova.
     
    37:22
    Vyloučení v týmu HK Sibir Novosibirsk (Dmitrij Lukin – 2 min., hákování).
     
    37:40
    Z hole Boyda doskákal kotouč až před Saláka, který ho poté svou holí posílá do bezpečí.
     
    38:01
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    A domácí snižují na rozdíl dvou branek. JUUSO HIETANEN dokázal překonat Saláka a využil přesilovou hru. Tohle by mohlo domácím pomoci. Asistence: Dustin Boyd a Michail Varnakov.
    38:01 Juuso HIETANEN - 2:4
     
    39:00
    Hraje se poslední minuta druhé třetiny.
     
    39:50
    Ještě střela hostů, ale v této části hry se už nic nestane.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve třetí třetině?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    Druhá třetina je také minulostí. V ní hosté srovnali na 1:1 a poté dokázali jít dokonce do tříbrankového vedení zásluhou čistého hattricku Sergeje Koňkova. V závěru druhé části hry pak snížil na rozdíl dvou branek Juuso Hietanen a možná tak vrátil domácí celek zpět do hry. Další třetina začne přibližně v 19:15.
     
    Střely na branku: 8 – 13
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:10
    Domácí se snažili projít do útočného pásma, ale obrana Sibiru je zastavila a u kotouče tak jsou nyní hosté.
     
    40:46
    Sergej Koňkov, jenž je posílen hattrickem, nyní znovu zahrozil před domácí brankou, ale Bočarov byl na svém místě.
     
    41:14
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Hráči moskevského Dynama se dostávají soupeři na dostřel jediné branky. Po chybě Saláka, kdy vyrazil kotouč po dalekonosném nahození jen před sebe, došlo ke střele z levého kruhu a následným odrazem od něho se dostal na hokejku ALEXANDERA PETUNINA, jenž trefil prázdnou branku – 3:4. Asistence: Dmitrij Markovin a Igor Ignatuškin.
    41:14 Alexander PETUNIN - 3:4
     
    41:45
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    A je vyrovnáno! Domácí jeli dva na jednoho a tuto situaci bravurně vyřešil DUSTIN BOYD, který místo přihrávky zvolil střelu z pravého kruhu a vyprášil tak pavučiny v Salákově brance – 4:4. Začíná se tedy znovu od začátku. Asistence: Michail Varnakov.
    41:45 Dustin BOYD - 4:4
     
    41:45
    Hosté si berou oddechový čas.
     
    42:10
    A na Saláka mířila další střela. Domácí jsou nyní na koni a po tom, co dokázali smazat tříbrankové manko, jsou zase lepším týmem. Navíc je žene početné publikum.
     
    43:06
    Hosté byli pod dalším tlakem a Salák měl opět plné ruce práce. Domácí hráči jsou nyní naprosto všude a jen díky pozorné obraně Sibiru se nyní znovu neprosadili.
     
    44:45
    Na druhé straně střílel nebezpečně Alexander Bergström, ale také jeho střela skončila na pozorném brankáři Bočarovovi, který pak posílá kotouč mezi své spoluhráče.
     
    45:58
    Domácí zakládali další slibnou akci slibnou akci, ale zastavilo je postavení mimo hru a ta se tedy stěhuje zpět do středního pásma, kde se bude vhazovat.
     
    46:29
    Reklamní přestávka.
     
    46:51
    Alexander Salák si nyní pohlídal bližší tyč, kam mířila střela Varnakova. Hosté jsou nyní stále pod tlakem.
     
    47:45
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Domácí strhávají vedení na svou stranu. Neuvěřitelná přestřelka tohoto zápasu pokračuje nadále. ANDREJ ALEXEJEV byl vysunut do úniku, dostal se před Saláka, se kterým si pohrál a poté ho dokázal prostřelit, když prostrčil kotouč za jeho pravým betonem – 5:4. Asistence: Dmitrij Kazionov a Alexej Sopin.
    47:45 Andrej ALEXEJEV - 5:4
     
    49:16
    Hosté tak přišli o tříbrankový náskok a nyní jsou to oni, kdo bude muset dohánět své manko. Domácí jsou ale hodně aktivní a nejraději by vsítili ještě pojišťovací branku.
     
    49:46
    Hosté podrželi kotouč ve vlastním pásmu a poté, co vystřídali, mířili do toho útočného. Ale sami se z něho vykázali a rázem tak mohou projít na opačnou stranu domácí hokejisté.
     
    50:50
    Dmitrij Markovin se napřáhl ke střele z levého kruhu, ale Salák byl připraven. Následně pak se do akce vydali hosté a pokusí se srovnat.
     
    51:46
    Alexej Těreščenko vyslal z levé strany přízemní střelu, tu vyrazil svým betonem Salák a hned na to si ho převzala obran Sibiru, která ho posílá směrem dopředu.
     
    52:29
    Zackrisson se nyní dostal do kličky, objel obranu domácích a jeho střela skončila na pozorném Bočarovovi, který chytá puk do své hrudi.
     
    53:20
    Michail Varnakov udělal nebezpečný manévr před Salákem a ten tak musel znovu do zákroku. Proti němu byl úspěšný a hned poslal puk do středního pásma.
     
    54:21
    Nikulin s Kutějkinem si vyměnili kotouč a spěchali do útočného pásma. Jenže tam je o něj obrala obrana Sibiru a ta se tak pouští do další akce.
     
    54:57
    Hosté se nadechli k další útočné akci, ale hráči Dynama byli opět úplně všude a dokázali pokrýt své obranné pásmo. Stále tak drží svůj těsný náskok.
     
    56:05
    Zakázané uvolnění domácích a hra se tak stěhuje před jejich branku. Vhazovat se bude po levici Bočarova.
     
    57:01
    Enlund číhal před domácí brankou, kde ale kotouč pokryl Bočarov a raději pak přerušil hru. Vhazovat se bude po jeho levé ruce.
     
    57:15
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Domácí odskakují na rozdíl dvou branek. ANDREJ ALEXEJEV si sebral kotouč ve středním pásmu a poté se bleskově přemístil až před Saláka, kterého střelou švihem překonal nad jeho pravou rukou – 6:4. Asistence: Dmitrij Višněvskij a Alexej Sopin.
    57:15 Andrej ALEXEJEV - 6:4
     
    58:00
    Hrají se poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    58:25
    Hosté ještě zahrozili před Bočarovem, ten si ale své brankoviště pohlídal a kotouč za svá záda nepustil.
     
    58:57
    Domácí jsou stále při chuti a nemají dost. Nyní se do blízkosti Saláka dostal Boyd, jeho střela ale končí pouze vysoko nad brankou Sibiru.
     
    59:30
    Hosté to zkouší se šesti bruslaři v poli. Salák je na střídačce.
     
    59:50
    Jenže hráči Dynama drželi celou dobu kotouč na svých holích a do zakončení Novosibirsk nepustili. A to už je téměř vše, v této části hry se už nic nestane a Dynamo tak nakonec bere výhru.
     
    Konec zápasu.
     
    Je dobojováno. Hosté, kteří vedli už 4:1, nakonec o své tříbrankové vedení přišli, když Moskvané smazali své manko a nakonec rozdílovým gólem Andreje Alexejeva a pak další jeho přesnou trefou zvítězili poměrem 6:4 a doma berou všechny tři body. Hosté naopak nakonec odjíždějí s prázdnou, byť ještě ve třetí třetině sahali po třech bodech.
     
    Střely na branku: 31 – 31
     
    Toto utkání sledovalo 4 673 diváků.
     
    Československá stopa v utkání

    Alexander Salák (SIB) 27 zákroků, 6 gólů, 87,1 %
     
    To je pro tuto chvíli z mé strany už vše. Přeji hezký zbytek čtvrtečního večera a u dalších online přenosů z hokeje se budu těšit zase na shledanou. (19:57:52)

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 19. Anisin (Kutějkin), 39. Hietanen (Boyd, Varnakov), 42. Petunin (Markovin, Ignatuškin), 42. Boyd (Varnakov), 48. Alexejev (Dm. Kazionov, Sopin), 58. Alexejev (D. Višněvskij, Sopin) – 26. Osnovin (D. Lukin, Šarov), 30. Koňkov (Sannikov, Demidov), 31. Koňkov (Vereščagin), 34. Koňkov


    Dynamo Moskva: Jerjomenko (34. Bočarov) – Rylov (A), Kutějkin (A), Volkov, I. Nikulin (C), D. Višněvskij, Hietanen, Korjagin – Varnakov, Boyd, Tarasov – Brjukvin, A. Těreščenko, Anisin – Markovin, Ignatuškin, Petunin – Sopin, Dm. Kazionov, Alexejev – Bicadze.
    HC Sibir Novosibirsk: Salák (Krasikov) – Vereščagin, Naumov, Demidov, Jermakov, K. Vorobjov, Ignatovič, D. Lukin, Morozov – Sigarjov, Zackrisson (A), Bergström – Sannikov, Koňkov (C), Enlund – Šarov, Osnovin, Levickij – Tkačenko, Gorbunov, Pervušin.

    Rozhodčí: Odinš, Sojn – Majtak, Černyšjov

    Diváci: 4 673
    bahis siteleri