Čeljabinsk – N.Novgorod 1:2 (kon.) | Jekatěrinburg – Čerepovec 5:0 (kon.) | Magnitogorsk – Spartak Moskva 3:2 (kon.)
Toljatti – Riga 3:2 (2:1 po s.n.) | Jaroslavl – Chanty-Mansijsk 3:1 (kon.) | Dynamo Moskva – Novosibirsk 6:4 (kon.)
Viťaz – Vladivostok 2:1 (kon.)
konec
Dynamo Moskva
6:4 (1:0, 1:4, 4:0)
HC Sibir Novosibirsk
Čtvrtek 30.11.2017, 17:30 • VTB Ice Palace • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    57:15 Andrej ALEXEJEV - 6:4
     
    57:15
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Domácí odskakují na rozdíl dvou branek. ANDREJ ALEXEJEV si sebral kotouč ve středním pásmu a poté se bleskově přemístil až před Saláka, kterého střelou švihem překonal nad jeho pravou rukou – 6:4. Asistence: Dmitrij Višněvskij a Alexej Sopin.
    47:45 Andrej ALEXEJEV - 5:4
     
    47:45
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Domácí strhávají vedení na svou stranu. Neuvěřitelná přestřelka tohoto zápasu pokračuje nadále. ANDREJ ALEXEJEV byl vysunut do úniku, dostal se před Saláka, se kterým si pohrál a poté ho dokázal prostřelit, když prostrčil kotouč za jeho pravým betonem – 5:4. Asistence: Dmitrij Kazionov a Alexej Sopin.
    41:45 Dustin BOYD - 4:4
     
    41:45
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    A je vyrovnáno! Domácí jeli dva na jednoho a tuto situaci bravurně vyřešil DUSTIN BOYD, který místo přihrávky zvolil střelu z pravého kruhu a vyprášil tak pavučiny v Salákově brance – 4:4. Začíná se tedy znovu od začátku. Asistence: Michail Varnakov.
    41:14 Alexander PETUNIN - 3:4
     
    41:14
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Hráči moskevského Dynama se dostávají soupeři na dostřel jediné branky. Po chybě Saláka, kdy vyrazil kotouč po dalekonosném nahození jen před sebe, došlo ke střele z levého kruhu a následným odrazem od něho se dostal na hokejku ALEXANDERA PETUNINA, jenž trefil prázdnou branku – 3:4. Asistence: Dmitrij Markovin a Igor Ignatuškin.
    38:01 Juuso HIETANEN - 2:4
     
    38:01
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    A domácí snižují na rozdíl dvou branek. JUUSO HIETANEN dokázal překonat Saláka a využil přesilovou hru. Tohle by mohlo domácím pomoci. Asistence: Dustin Boyd a Michail Varnakov.
    33:46 Sergej KOŇKOV - 1:4
     
    33:46
    Sibir právě vstřelil branku!
    SERGEJ KOŇKOV završuje čistý hattrick v tomto utkání. Nyní se už po předchozím neúspěchu prosazuje. Po chybě domácí obrany ujel sám celým kluzištěm až před Jerjomenka, kde ho zblízka překonává – 1:4. Bez asistence.
    30:05 Sergej KOŇKOV - 1:3
     
    30:05
    Sibir právě vstřelil branku!
    No a hosté dávají další branku a jdou do dvoubrankového náskoku. A opět se prosadil SERGEJ KOŇKOV, který dostal nabito těsně před domácí klec, kde zblízka pohotovou střelou znovu překonal Jerjomenka – 1:3. Asistence: Ivan Vereščagin.
    29:06 Sergej KOŇKOV - 1:2
     
    29:06
    Sibir právě vstřelil branku!
    Hosté otáčejí stav utkání na svou vlastní stranu a jdou tak poprvé v utkání do vedení. Hlavní sudí signalizoval vyloučení Ignaťuškina a hosté se dlouho při výhodě drželi v pásmu domácích. Poté dostal na pravý kruh přihrávku SERGEJ KOŇKOV a ten střelou švihem překonal Jerjomenka – 1:2. Asistence: Stěpan Sannikov a Nikolaj Demidov.
    25:22 Vjačeslav OSNOVIN - 1:1
     
    25:22
    Sibir právě vstřelil branku!
    Hosté srovnávají stav utkání. VJAČESLAV OSNOVIN tečoval svou holí z levého kruhu střelu od modré čáry a kotouč pak končí za Jerjomenkem. Celou situaci ale ještě musel posoudit videorozhodčí, zda nešlo o střelu vysokou holí. Vše bylo v rámci regulí a branka platí – 1:1. Asistence: Dmitrij Lukin a Alexander Šarov.
    18:29 Michail ANISIN - 1:0
     
    18:29
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Domácí hráči svou přesilovou hru využívají. Bomba od modré čáry se odrazila k levé tyčce z pohledu Alexandera Saláka, kde byla odkrytá jeho klec a pro MICHAILA ANISINA tak nebyl problém uklidit puk za jeho záda – 1:0. Asistence: Andrej Kutějkin.

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 19. Anisin (Kutějkin), 39. Hietanen (Boyd, Varnakov), 42. Petunin (Markovin, Ignatuškin), 42. Boyd (Varnakov), 48. Alexejev (Dm. Kazionov, Sopin), 58. Alexejev (D. Višněvskij, Sopin) – 26. Osnovin (D. Lukin, Šarov), 30. Koňkov (Sannikov, Demidov), 31. Koňkov (Vereščagin), 34. Koňkov


    Dynamo Moskva: Jerjomenko (34. Bočarov) – Rylov (A), Kutějkin (A), Volkov, I. Nikulin (C), D. Višněvskij, Hietanen, Korjagin – Varnakov, Boyd, Tarasov – Brjukvin, A. Těreščenko, Anisin – Markovin, Ignatuškin, Petunin – Sopin, Dm. Kazionov, Alexejev – Bicadze.
    HC Sibir Novosibirsk: Salák (Krasikov) – Vereščagin, Naumov, Demidov, Jermakov, K. Vorobjov, Ignatovič, D. Lukin, Morozov – Sigarjov, Zackrisson (A), Bergström – Sannikov, Koňkov (C), Enlund – Šarov, Osnovin, Levickij – Tkačenko, Gorbunov, Pervušin.

    Rozhodčí: Odinš, Sojn – Majtak, Černyšjov

    Diváci: 4 673
    bahis siteleri