Švýcarsko – Polsko 14:1 (kon.) | Finsko – Česko 5:1 (kon.) | Slovensko – Estonsko 10:3 (kon.)
konec
Slovensko
10:3 (2:1, 5:2, 3:0)
Estonsko
sk Sobota 02.12.2017, 17:30 • Zimný štadión Ondreja Nepelu, Bratislava • Mistrovství světa žen
Předzápasové kurzy
     
    Vážení fanúšikovia!

    Majstrovstvá sveta vo florbale žien pokračujú v Bratislave pokračujú druhým hracím dňom a druhý zápas čaká aj na slovenské reprezentantky. Po včerajšom pohodlnom víťazstve nad Singapurom ich dnes od 17:30 čaká reprezentácia Estónska.

    SLOVENSKO

    Slovenky odštartovali historicky prvé majstrovstvá sveta na domácej pôde suverénnym víťazstvom nad outsiderom zo Singapuru 12:2. Štart zvereniek trénera Michala Jedličku vstúpili do zápasu pomerne rozpačito, mali trochu problém s kombináciou a Singapurčanky im robili problém so svojimi protiútokmi. Reprezentantky ázijského štátu sa vďaka aktívnej hre v defenzíve dočkali aj šokujúceho vedúceho gólu. Slovenkám sa však podarilo zlomiť čaro singapurskej bránky a ešte v prvej tretine otočili skóre vo svoj prospech. V druhej tretine pridali ďalšie štyri góly a pred poslednou dvadsaťminútovkou už tak zostávala jediná otázka – aký bude rozdiel v skóre. Slovenské florbalistky však tretiu tretinu premenili na svoju exhibíciu a konto súperiek zaťažili ďalšími šiestimi prsnými zásahmi. Pri veľkej ofenzívnej aktivite sa ale nevyhli ani niekoľkým zaváhaniam v defenzíve, mladučká gólmanka Kristína Hlavatá po jednej z príležitostí singapurských florbalistiek aj inkasovala. Dvanásť gólov slovenského celku si v tomto dueli rozdelilo sedem florbalistiek, pričom Paulína Hudáková s Denisou Ferenčíkovu zaznamenali hetrik. Paulína pridala navyše aj tri asistencie, čo z nej robí po prvom hracom dni najproduktívnejšiu hráčku šampionátu.

    ESTÓNSKO

    Estónsko patrí do prosperujúcej pobaltskej florbalovej školy. Momentálne im však vo svetovom rebríčku patrí až 20. priečka. Do majstrovstiev sveta v Bratislave vstúpili včerajším večerným súbojom s Austráliou v HANT aréne. Tak ako Slovenky, aj estónske reprezentantky nezačali svoj prvý zápas na svetovom šampionáte najlepšie, keď v úvodnej tretine dokonca prehrávali 1:2, no v jej druhej polovici dokázali otočiť skóre stretnutia až na 5:2. Trojgólový rozdiel v skóre síce vo florbale takmer nič neznamená, no zverenkám trénera Pavla Semenova sa podarilo svoje vedenie nielen kontrolovať, ale aj navyšovať. Druhá tretina sa skončila pomerom 3:1 v ich prospech, no a ovládli aj poslednú dvasaťminútovku, a to výsledkom 2:1. V ofenzíve sa dobrým výkonom predviedla najmä Edith Parniková, ktorá zaznamenala hetrik. Estónky tak budú dnes proti domácim florbalistkám rozhodne nabudené pohodlným víťazstvom, no ich stretnutie skončilo až o 90 minút neskôr ako duel Sloveniek, a tak mali predsa len o niečo kratší čas na regeneráciu.

    Aj v tomto zápase sú jednoznačnými favoritkami Slovenky. Kapitánka Lucia Košturiaková na včerajšej pozápasovej tlačovej konferencii pripustila menšie podcenenie súperiek v úvodnej tretine, ktorú dokázali otočiť vo svoj prospech až v jej úplnom závere. Uvidíme, či k niečomu podobnému príde aj dnes a či si napokon slovenské florbalistky pripíšu ďalšie víťazstvo do tabuľky C-skupiny.
     
    Úvodné zostavy:

    Slovensko: Krištofová (Hlavatá) – Ďuríková, Šponiarová, P. Hudáková, Košturiaková, Ferenčíková – Bobotová, Šidlová, Klapitová, Trošková, K. Hudáková – Robová, Kocurová, Kvasková, Dzurinová, Cupráková – Grossová, Boľová, Pintérová

    Estónsko: Heinlaová (Peedimaaová) – Loidová, Keerutajaová, Kaugesaarová, Väärtová, Pärniková – Nellisová, Kuldová, Klavanová, Süvariová, Kütisaarová – Luihová, Köveriková, Pähnová, Ollová, Rickbergová – Kivirandová, Kangurová, Hyvärinenová.
    Slovenky počas štátnej hymny

    Zdroj: youtube
     
    Pekný podvečer zo Zimného štadióna Ondreja Nepelu v Bratislave. Slovenskú ženskú florbalovú reprezentáciu dnes čaká druhý zápas v základnej C-skupine v rámci domácich majstrovstiev sveta. Súperkami im budú reprezentantky Estónska. Vypočuli sme si hymny oboch krajín, zostáva predstaviť si otváracie zostavy a zápas sa môže začať!
     
    00:01
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    0:54
    Tak to je obrovský tlak Slovenska už od úvodných sekúnd. Brankárka Estónska už v úovdnej minúte zneškodnila dve jasné gólové príležitosti, keď ju neprekonala ani Paulína Hudáková, ani Lucia Košturiaková!
     
    1:40
    Po prihrávke z pravej strany sa o zakončnenie polúsila Katarína Klapitová, loptičku však netrafula úplne podľa predstáv a bránku Kadri Heinlaovej tak minula.
     
    2:44
    Tréner Michal Jedlička dnes nasadil na palubovku hneď od úvodných minút prvé dva útoky a tie neuveriteľným spôsobom zvierajú estónske florbalistky na ich polovici. Už niekoľkokrát sa do loptičky nebezpečnej oprela aj kapitánka Lucia Košturiaková. Kadri Heinlaová však zatiaľ skvelými zákrokmi odoláva.
     
    3:48
    Estónky sa síce pokúsili o nejakú reakciu aj na polovici slovenského tímu, no zatiaľ to naše reprezentantky v defenzíve zvládajú s veľkým prehľadom.
     
    4:29
    Lenka Cupráková chcela prekvapiť estónsku gólmanku zakončením spoza bránky, Kadri Heinlaová si však svoju ľavú žrdku postrážila.
     
    5:11
    Obrovský tlak si na polovici Estónska dokáže vytvoriť najmä naša prvá formácia, Paulína Hudáková, ani Lucia Košturiaková však dnes zatiaľ vo svojich zakončeniach neuspeli.
     
    6:05
    Estónsko dalo gól! Tak, žeby sa opakoval scenár zo včerajšieho zápasu? Slovenky prepadli na polovici súperiek a pustili do samostatného úniku EDITH PARNIKOVÚ, ktorá si brankárku Karolínu Krištofovú už vychutnala. Asistencia: Reti Väärtová.
     
    7:05
    Slovenky však ani po inkasovanom góle nepoľavujú zo svojej aktivity a snažia sa tlačiť s loptičkou až do bránkoviska estónskej brankárky. Paulína Hudáková ale neuspela dnes už snáď so svojim piatym zakončením.
     
    7:33
    Tak teraz si všetci fanúšikovia Slovenska, ale aj realizačný tím poriadne vydýchol. Pri zadnom mantineli totiž zostala na chvíľu ležať Lenka Cupráková. Po pár sekundách sa však zdvihla a po vlastných odišla na striedačku.
     
    8:35
    Paulína Hudáková má dnes zatiaľ obrovskú smolu. Estónske florbalistiky sa na ňu evidentne veľmi dobre pripravili a v tejto chvíli jej zblokovali ďalšiu už takmer gólovú strelu.
     
    9:45
    Slovenky v ďalšom akcii smerom na bránku súpera neuspeli, obe družstvá striedajú a v ofenzíve sa tak teraz niečo pokúsia vymyslieť znova reprezentantky z Pobaltia.
     
    10:24
    Tak teraz si naše hráčky trošku nerozumeli, keď Denisa Ferenčíková zobrala z hokejky zakončenie Alžbete Ďuríkovej, následne však Ferenčíková dokázala zneškodniť nebezpečne vyzerajúci protiútok Estóniek.
     
    11:17
    Slovenky si zahrajú svoju prvú presilovú hru na turnaji, keď Paulína Hudáková vybojovala faul od Kati Kutisäärovej, ktorá si za hru s vysokou hokejkou odchádza sadnúť na trestnú lavicu.
     
    12:47
    Do týchto chvíľ sme od našich hráčok nevideli žiadne nebezpečnejšie zakončenie v tejto početnej prevahe. Až teraz Lucia Košturiaková minula loptičku v tesnej blízkosti estónskej bránky.
     
    13:17
    V závere presilovej hry dokázala Kadri Heinalová vyriešiť aj ďalší závar vo svojom bránkovisku, a tak slovenské florbalistky svoju prvú presilovú hru na MS nevyužili.
     
    14:11
    Tak to je obrovská škoda! Kadri Heinlaovej totiž pri pomerne jednoduchom zákroku vypadla loptička z rúk, Katarína Klapitová ju však nedokázala doraziť za jej chrbát, keď bránku tesne minula!
     
    15:09
    Po dlhšom čase sme videli aj aktivitu formácie okolo Patrície Márie Dzurinovej, no Lenka Cupráková loptičku pri pravom mantineli stratila.
     
    15:31
    Slovensko dalo gól! Konečne! Lucia Košturiaková krásnou prienikovu prihrávkou prekvapila defenzívu Estónska a PAULÍNA HUDÁKOVÁ si už brankárku súpera vychutnala krásnou kľučkou do protipohybu! Asistencia: Košturiaková.
     
    16:48
    Lucia Košturiaková teraz skúšala prestrčiť loptičku z pozície obrankyne na Paulínu Hudákovú, síce sa jej to nepodarilo, no Slovenky zostávajú v aktivite.
     
    17:43
    Estónske reprezentantky hrajú mimoriadne obetavo, čo dokázali aj teraz, keď strelu Lenky Cuprákovej zastavila len obetavá Marlen Köveriková.
     
    18:13
    Slovensko dalo gól! Tak ako včera, aj dnes Slovenkám skvelým spôsobom vychádza záver prvej tretiny. Fantastickú prácu odviedla Daniela Kvasková, ktorá vybojovala loptičku pre PATRÍCIU MÁRIU DZURINOVÚ, ktorá si pripisuje svoj prvý gól na turnaji! Asistencia: Kvasková.
     
    19:15
    Po vedúcom góle sa na palubovke ocitla slovenská druhá formácia a Kadri Heinlaová musela čeliť dvom nebezpečným zakončeniam Kataríny Klapitovej.
     
    19:50
    Peknú individuálnu akciu v závere prvej dvadsaťminútovky predviedla Daniela Kvasková, ktorá sa s loptičkou predrala od pravého mantinelu na os ihriska, Kadri Heinlaová však jej strelu dokázala vykopnúť svojou pravou nohou!
     
    20:00
    Prvá tretina sa skončila.
     
    Slovenské florbalistky vystúpili do dnešného zápasu o niečo lepšie ako do toho včerajšieho proti Singapuru, no dlho si nevedeli dať rady so skvelou chytajúcou brankárkou Estónska Kadri Heinlaovou. Rovnako ako včera tak prišiel šok na opačnej strane, keď našej defenzíve unikla Edith Pärniková. V posledných minútach prvej tretiny však konečne Slovenky zlomili tú veľkú smolu, keď sa presadila najskôr Paulína Hudáková a následne aj Patrícia Mária Dzurinová. Výkon našich reprezentantiek sa stupňuje, verme, že dnes dokráčajú k ďalšiemu pohodlnému víťazstvu.
     
    20:01
    Začala sa druhá tretina.
     
    20:06
    Druhá tretina sa začala znova tlakom slovenských reprezentantiek, ktorý však musel byť prerušený potom, čo vznikli menšie problémy s časomierou.
     
    21:04
    Slovensko dalo gól! Slovenky zaznamenávajú dôležitý tretí gól, ktorý by ich mohol defintiívne upokojiť, keď sa presadila kapitánka LUCIA KOŠTURIAKOVÁ. Asistencia: Ďuríková.
     
    22:02
    Slovensko dalo gól! Tak sa naše dievčatá znova rozbehli k parádnemu ofenzívnemu predstaveniu. PAULÍNA HUDÁKOVÁ navyše predviedla veľkú technickú šikovnosť, keď dokázala prekvapiť estónsku brankárku zakončením spoza bránky. Asistencia: Ferenčíková.
     
    22:22
    V ďalšej dobrej pozícii sa pred estónskou bránkou ocitla Viktória Bobotová, no tá si bude musieť na svoj prvý presný zásah na týchto majstrovstvách sveta po nepresnom zakončení ešte počkať.
     
    23:40
    Denisa Ferenčíková včera zaznamenala hetrik, dnes sa zatiaľ strelecky nepresadila, keď tentokrát nevyzrela na brankárku Kadri Heinlaovú.
     
    24:42
    Po prihrávke od Daniely Kvaskovej sa chcela z pravej strany do zakončenia natlačiť Lenka Cupráková, no bránku netrafila ani ona.
     
    24:42
    Po prihrávke od Daniely Kvaskovej sa chcela z pravej strany do zakončenia natlačiť Lenka Cupráková, no bránku netrafila ani ona.
     
    25:15
    Na opačnej strane chceli zahroziť po dlhšom čase aj Estónky, no strela Kati Kutisäärovej bola veľmi nepresná a Karolína Krištofová sa za ňou napokon len obzrela.
     
    26:15
    Estónskym florbalistkám sa v posledných momentoch celkom dobre darí vytláčať rozohrávku Sloveniek čo najďalej od vlastnej brankárky, domáce florbalistky si s tým nevedia príliš poradiť.
     
    27:17
    Estónsko dalo gól! Slovenky znova prepadli na polovici súperiek, čo využila na rýchly protiútok RETI VAARTOVÁ, ktorá trafila nechytateľne do pravého horného rohu bránky Karolíny Krištofovej. Asistencia: Kaugesaarová.
     
    28:40
    Slovenky sa síce sústredia najmä na ofenzívu, kde si dokážu vytvárať čisté príležitosti, no pomerne často robia chyby v rozohrávke, z čoho potom vznikajú rýchle protiútoky ich súperiek. Hneď po góle sa muslea Karolína Krištofová znova činiť svojou pravačkou.
     
    29:35
    Tak to je neuveriteľné, čo teraz chytila Kadri Heinalová! Tribúny Arény Ondreja Nepelu už pri zakončení Lucie Košturiakovej dvíhali ruky nad hlavu, no loptička sa do bránky nedostala!
     
    30:12
    Estónsko dalo gól! Tak pozor, Estónky sa dostávajú na dosah jedného gólu. Po ďalšom nedorozumení pri návrate do obrany slovenského tímu sa o to postarala DIANA KLAVANOVÁ. Asistencia: Kutisaarová.
     
    31:45
    Slovenské florbalistky sa vlastnou nedôslednosťou v defenzíve v posledných minútach dostali do veľkých problémov, keď sa ich náskok scvrkol už len na rozdiel jediného gólu.
     
    32:41
    Dobrý návrat do obrany tentokrát predviedla Viktória Bobotová, ktorá aj s pomocou Andrey Šidlovej dokázala odzbrojiť od loptičky nepríjemne dobzedzajúcu súperku.
     
    33:08
    Alžbete Ferenčíkovej tam včera spadlo takmer všetko, čoho sa dotkla, dnes však spálila už druhú či tretiu čistú gólovú príležitosť.
     
    33:51
    Slovensko dalo gól! Skvelé! Verme, že toto bol už definitívny klinec do rakvy pre sympaticky bojujúce Estónky. Piaty gól slovenského tímu strieľa po prihrávke kapitánky Košturiakovej krásnou nechytateľnou strelou PAULÍNA HUDÁKOVÁ. Asistencia: Košturiaková.
     
    34:48
    Lenka Cupráková sa tak ako včera, aj dnes mimoriadne snaží skórovať a je líderkou tretej formácie Slovenska. Tentokrát sa skvelým spôsobom pri pravom mantineli zbavila estónskej obrankyne, no na brankárku nevyzrela.
     
    35:22
    Slovensko dalo gól! Slovenky v krátkom časovom slede strieľajú aj šiesty gól, keď sa aj s dávkou šťastia vďaka neistému zákroku brankárky presadila DENISA FERENČÍKOVÁ. Asistencia: Paulína Hudáková.
     
    36:11
    Už to mohlo byť o štyri góly! Veľkú gólovú príležitosť však zoči-voči estónskej gólmanke spálila Viktória Bobotová!
     
    37:25
    Tentokrát sa musela znova predviesť aj Karolína Krištofová, ktorá zneškodnila únik Sirli Nellisovej svojou rýchlou pravačkou!
     
    38:35
    Denisa Ferenčíková úplne sama pred bránkou súperiek mieri tesne nad! Na tribúnach to znova len tak zahučalo!
     
    39:40
    Po zbrzdenom rýchlom protiútoku sa ešte o zakončenie pokúsila aj Alžbeta Ďuríková, no trafila len Kadri Heinlaovú.
     
    39:56
    Slovensko dalo gól! Slovenským florbalistkám zatiaľ na šampionáte fantasticky vychádzajú závery tretín. Znova dokázali skórovať len niekoľko sekúnd pred sirénou, keď sa po závare pred bránkoviskom presadila PAULÍNA HUDÁKOVÁ. Asistencia: Ferenčíková.
     
    40:00
    Druhá tretina sa skončila.
     
    Slovensko síce musí pomerne tvrdo bojovať, no vo svojom druhom vystúpení na domácich MS vo florbale vyhráva po dvoch tretinách nad Estónskom 7:3. Estónky hrýzli najmä do polovice zápasu, potom im však slovenské florbalistky zasadili niekoľko tvrdých úderov a pred poslednou dvadsaťminútvkou vedú 7:3.
     
    40:01
    Začala sa tretia tretina.
     
    40:45
    Slovenské florbalistky sa okamžite po začiatku tretej tretiny nasťahovali na útočnú polovicu a hneď sme videli dve jasné gólové príležitosti. Paulína Hudáková sa nepresadila zblízka a Alžbeta Ďuríková tesne minula svojim projektilom z diaľky.
     
    41:25
    Ďalšiu šancu skórovať mala Katarína Klapitová, no Kadri Heinlaová si proti nej postrážila svoju pravú žrď.
     
    42:10
    O prekvapivé zakončenie vzduchom sa pokúsila Klaudia Robová. Jej strela však takisto nenašla vytúžený cieľ. Slovenky však zostávajú v tlaku.
     
    42:35
    Jednou z najväčších smoliarok v slovenskom tíme je Lenka Cupráková, ktorej v úvpdných dvoch zápasoch jednoducho nie je súdené skórovať, čo potvrdila aj v tejto príležitosti,
     
    43:24
    Slovensko dalo gól! Slovenky odskakujú na rozdiel piatich gólov, keď presnú prihrávku Paulíny Hudákovej využila na skórovanie ALŽBETA ĎURÍKOVÁ. Asistencia: Paulína Hudáková.
     
    43:24
    Estónky striedajú brankárky, keď Kadri Heinlaovú nahrádza v bránke Lotta Peedimaaová.
     
    44:58
    Slovenky si po strelení gólu dokonca zahrajú ďalšiu presilovú hru, keď si na trestnú lavicu odchádza oddýchnuť Berit Ollová.
     
    45:50
    Presilová hra zatiaľ slovenským florbalistkám vychádza celkom slušne, videli sme tam niekoľko nebezpečných zakončení, no nová žena v bráne Estónska do týchto chvíľ neinkasovala.
     
    46:58
    Tak napokon ani druhú presilovú hru sa Slovenkám na strelenie gólu využiť nepodarilo, a tak pokračujeme v rovnovážnom počte hráčok na oboch stranách.
     
    48:04
    Kristína Hudáková priťukla Andrei Šidlovej, ktorej však loptička na strelu vôbec nesadla, skončila mimo ihriska a hra musí byť prerušená.
     
    48:23
    Veľmi dobrý výkon dnes predvádza formácia okolo Patrície Márie Dzurinovej, ktorá teraz pripravila pozíciu pre Barboru Kocurovú. Jej strele veľa nechýbalo, no v bránke neskončila.
     
    49:24
    Denisa Ferenčíková sa v tomto striedaní ocitla v dvoch dobrých pozíciách, keď najskôr nedokázala sama prekonať estónsku brankárku a následne sa jej nepodarilo doraziť ani pokus Michaely Šponiarovej.
     
    50:08
    Lotta Peedimaaová sa v tejto chvíli vyznamenala proti dobre mierenej strele Lenky Cuprákovej!
     
    51:30
    Slovenské florbalistky vyvinuli na svojej útočnej polovici obrovský tlak, z diaľky sa pokúšala vystreliť Viktória Grossová, no trafila len pred sebou stojacu súperku.
     
    52:30
    Tak tempo hry sa nám poriadne zvýšilo. Najskôr si ďalší zákrok pripísala Karolína Krištofová a následne dvakrát v priebehu pár sekúnd zasahovala aj Lotta Peedimaaová.
     
    52:55
    Fantastická Karolína Krištofová! Slovenská brankárka dvoma famóznymi zákrokmi rozosmutnila Judith Hyvärinenovú!
     
    53:15
    Na opačnej strane sa zase činila aj Lotta Peedimaaová, ktorá zneškodnila rýchly protiútok Paulíny Hudákovej. Nechýbalo veľa.
     
    54:45
    Slovensko dalo gól! Žeby aj dnes visela vo vzduchu desiatka? Slovenkám k tomu chýba už len jeden gól. Po dobrej práci Paulíny Hudákovej a prihrávke spoza bránky sa nadvakrát presadila premiérovo na šampionáte ŠÁRKA BOĽOVÁ. Asistencia: Paulína Hudáková.
     
    55:30
    Barbora Kocurová stratila loptičku na útočnej polovici, no Estónky sa samy pripravili o možnosť zakončiť svoj rýchly protiútok.
     
    55:50
    Tak to je veľká škoda! Paulína Hudáková sa mohla estónskej brankárky opýtať, kam to má namieriť, no loptičku v jednoznačnej pozícii minula!
     
    56:12
    Slovensko dalo gól! Desiatka je na svete! Paulína Hudáková pekne nabila LUCII KOŠTURIAKOVEJ, ktorá nešpekulovala, vypálila z prvej a nedala šancu Lotte Peedimaaovej! Asistencia: Paulína Hudáková.
     
    57:20
    Neverím, že je dnes v hľadisku niekto, kto by nedoprial gól Lenke Cuprákovej. Tá rovnako tak včera, ako aj dnes mimoriadne bojuje, no zatiaľ má veľkú smolu v zakončení, na čo doplatila aj teraz strelou do tela estónskej brankárky.
     
    58:27
    Tentokrát mohla ísť Lenka Cupráková do samostatného úniku, no nedokázala si spracovať prihrávku od Barbory Kocurovej.
     
    59:09
    Lucia Košturiaková preniesla hru doľava na Paulínu Hudákovú, jej strela zápästím končí mimo bránky.
     
    59:56
    Viktória Bobotová ponúkla loptičku do jednoznačnej pozície Paulíne Hudákovej, no tá namierila len do ležiacej brankárky Estónska!
     
    Koniec zápasu.
     
    Víťazstvo sa síce nerodilo ľahko, no napokon si Slovenky pripisujú do tabuľky ďalšie dôležité dva body. Estónske florbalistky sa však za svoj výkon rozhodne nemusia hanbiť, veď najmä v niektorých pasážach druhej tretiny boli slovenským reprezentantkám viac ako vyrovnanými súperkami. Naše hráčky musia teraz rýchlo na dnešný zápas zabudnúť, zobrať si z neho len to dobré a pripraviť sa na Austrálčanky, proti ktorým nastúpia už zajtra o 13:30. Aj tento zápas vám prinesieme zajtra v našom online prenose. Pre dnešok je to však už odo mňa všetko, zo Zimného štadióna Ondreja Nepelu sa s vami lúči Jakub Kocourek! (19:27:33)

    Jakub Kocourek

    Branky a nahrávky: 16. Hudáková (Košturiaková), 19. Dzurinová (Kvasková), 22. Košturiaková (Ďuríková), 23. Hudáková (Ferenčíková), 34. Hudáková (Košturiaková), 36. Ferenčíková (Hudáková), 40. Hudáková (Ferenčíková), 44. Ďuríková (Hudáková), 55. Boľová (Hudáková), 57. Košturiaková (Hudáková) – 7. Pärniková (Väärtová), 28. Vaartová (Kaugesaarová), 31. Klavanová (Kutisaarová)


    Slovensko: Krištofová (Hlavatá) – Ďuríková, Šponiarová, P. Hudáková, Košturiaková, Ferenčíková – Bobotová, Šidlová, Klapitová, Trošková, K. Hudáková – Robová, Kocurová, Kvasková, Dzurinová, Cupráková – Grossová, Boľová, Pintérová
    Estonsko: Heinlaová (Peedimaaová) – Loidová, Keerutajaová, Kaugesaarová, Väärtová, Pärniková – Nellisová, Kuldová, Klavanová, Süvariová, Kütisaarová – Luihová, Köveriková, Pähnová, Ollová, Rickbergová – Kivirandová, Kangurová, Hyvärinenová
    bahis siteleri