Švýcarsko – Polsko 14:1 (kon.) | Finsko – Česko 5:1 (kon.) | Slovensko – Estonsko 10:3 (kon.)
konec
Slovensko
10:3 (2:1, 5:2, 3:0)
Estonsko
sk Sobota 02.12.2017, 17:30 • Zimný štadión Ondreja Nepelu, Bratislava • Mistrovství světa žen
Předzápasové kurzy
     
    59:56
    Viktória Bobotová ponúkla loptičku do jednoznačnej pozície Paulíne Hudákovej, no tá namierila len do ležiacej brankárky Estónska!
     
    56:12
    Slovensko dalo gól! Desiatka je na svete! Paulína Hudáková pekne nabila LUCII KOŠTURIAKOVEJ, ktorá nešpekulovala, vypálila z prvej a nedala šancu Lotte Peedimaaovej! Asistencia: Paulína Hudáková.
     
    55:50
    Tak to je veľká škoda! Paulína Hudáková sa mohla estónskej brankárky opýtať, kam to má namieriť, no loptičku v jednoznačnej pozícii minula!
     
    54:45
    Slovensko dalo gól! Žeby aj dnes visela vo vzduchu desiatka? Slovenkám k tomu chýba už len jeden gól. Po dobrej práci Paulíny Hudákovej a prihrávke spoza bránky sa nadvakrát presadila premiérovo na šampionáte ŠÁRKA BOĽOVÁ. Asistencia: Paulína Hudáková.
     
    52:55
    Fantastická Karolína Krištofová! Slovenská brankárka dvoma famóznymi zákrokmi rozosmutnila Judith Hyvärinenovú!
     
    50:08
    Lotta Peedimaaová sa v tejto chvíli vyznamenala proti dobre mierenej strele Lenky Cuprákovej!
     
    44:58
    Slovenky si po strelení gólu dokonca zahrajú ďalšiu presilovú hru, keď si na trestnú lavicu odchádza oddýchnuť Berit Ollová.
     
    43:24
    Estónky striedajú brankárky, keď Kadri Heinlaovú nahrádza v bránke Lotta Peedimaaová.
     
    43:24
    Slovensko dalo gól! Slovenky odskakujú na rozdiel piatich gólov, keď presnú prihrávku Paulíny Hudákovej využila na skórovanie ALŽBETA ĎURÍKOVÁ. Asistencia: Paulína Hudáková.
     
    40:45
    Slovenské florbalistky sa okamžite po začiatku tretej tretiny nasťahovali na útočnú polovicu a hneď sme videli dve jasné gólové príležitosti. Paulína Hudáková sa nepresadila zblízka a Alžbeta Ďuríková tesne minula svojim projektilom z diaľky.
     
    39:56
    Slovensko dalo gól! Slovenským florbalistkám zatiaľ na šampionáte fantasticky vychádzajú závery tretín. Znova dokázali skórovať len niekoľko sekúnd pred sirénou, keď sa po závare pred bránkoviskom presadila PAULÍNA HUDÁKOVÁ. Asistencia: Ferenčíková.
     
    37:25
    Tentokrát sa musela znova predviesť aj Karolína Krištofová, ktorá zneškodnila únik Sirli Nellisovej svojou rýchlou pravačkou!
     
    36:11
    Už to mohlo byť o štyri góly! Veľkú gólovú príležitosť však zoči-voči estónskej gólmanke spálila Viktória Bobotová!
     
    35:22
    Slovensko dalo gól! Slovenky v krátkom časovom slede strieľajú aj šiesty gól, keď sa aj s dávkou šťastia vďaka neistému zákroku brankárky presadila DENISA FERENČÍKOVÁ. Asistencia: Paulína Hudáková.
     
    33:51
    Slovensko dalo gól! Skvelé! Verme, že toto bol už definitívny klinec do rakvy pre sympaticky bojujúce Estónky. Piaty gól slovenského tímu strieľa po prihrávke kapitánky Košturiakovej krásnou nechytateľnou strelou PAULÍNA HUDÁKOVÁ. Asistencia: Košturiaková.
     
    30:12
    Estónsko dalo gól! Tak pozor, Estónky sa dostávajú na dosah jedného gólu. Po ďalšom nedorozumení pri návrate do obrany slovenského tímu sa o to postarala DIANA KLAVANOVÁ. Asistencia: Kutisaarová.
     
    29:35
    Tak to je neuveriteľné, čo teraz chytila Kadri Heinalová! Tribúny Arény Ondreja Nepelu už pri zakončení Lucie Košturiakovej dvíhali ruky nad hlavu, no loptička sa do bránky nedostala!
     
    27:17
    Estónsko dalo gól! Slovenky znova prepadli na polovici súperiek, čo využila na rýchly protiútok RETI VAARTOVÁ, ktorá trafila nechytateľne do pravého horného rohu bránky Karolíny Krištofovej. Asistencia: Kaugesaarová.
     
    22:02
    Slovensko dalo gól! Tak sa naše dievčatá znova rozbehli k parádnemu ofenzívnemu predstaveniu. PAULÍNA HUDÁKOVÁ navyše predviedla veľkú technickú šikovnosť, keď dokázala prekvapiť estónsku brankárku zakončením spoza bránky. Asistencia: Ferenčíková.
     
    21:04
    Slovensko dalo gól! Slovenky zaznamenávajú dôležitý tretí gól, ktorý by ich mohol defintiívne upokojiť, keď sa presadila kapitánka LUCIA KOŠTURIAKOVÁ. Asistencia: Ďuríková.
     
    19:50
    Peknú individuálnu akciu v závere prvej dvadsaťminútovky predviedla Daniela Kvasková, ktorá sa s loptičkou predrala od pravého mantinelu na os ihriska, Kadri Heinlaová však jej strelu dokázala vykopnúť svojou pravou nohou!
     
    18:13
    Slovensko dalo gól! Tak ako včera, aj dnes Slovenkám skvelým spôsobom vychádza záver prvej tretiny. Fantastickú prácu odviedla Daniela Kvasková, ktorá vybojovala loptičku pre PATRÍCIU MÁRIU DZURINOVÚ, ktorá si pripisuje svoj prvý gól na turnaji! Asistencia: Kvasková.
     
    17:43
    Estónske reprezentantky hrajú mimoriadne obetavo, čo dokázali aj teraz, keď strelu Lenky Cuprákovej zastavila len obetavá Marlen Köveriková.
     
    15:31
    Slovensko dalo gól! Konečne! Lucia Košturiaková krásnou prienikovu prihrávkou prekvapila defenzívu Estónska a PAULÍNA HUDÁKOVÁ si už brankárku súpera vychutnala krásnou kľučkou do protipohybu! Asistencia: Košturiaková.
     
    14:11
    Tak to je obrovská škoda! Kadri Heinlaovej totiž pri pomerne jednoduchom zákroku vypadla loptička z rúk, Katarína Klapitová ju však nedokázala doraziť za jej chrbát, keď bránku tesne minula!
     
    11:17
    Slovenky si zahrajú svoju prvú presilovú hru na turnaji, keď Paulína Hudáková vybojovala faul od Kati Kutisäärovej, ktorá si za hru s vysokou hokejkou odchádza sadnúť na trestnú lavicu.
     
    8:35
    Paulína Hudáková má dnes zatiaľ obrovskú smolu. Estónske florbalistiky sa na ňu evidentne veľmi dobre pripravili a v tejto chvíli jej zblokovali ďalšiu už takmer gólovú strelu.
     
    6:05
    Estónsko dalo gól! Tak, žeby sa opakoval scenár zo včerajšieho zápasu? Slovenky prepadli na polovici súperiek a pustili do samostatného úniku EDITH PARNIKOVÚ, ktorá si brankárku Karolínu Krištofovú už vychutnala. Asistencia: Reti Väärtová.
     
    0:54
    Tak to je obrovský tlak Slovenska už od úvodných sekúnd. Brankárka Estónska už v úovdnej minúte zneškodnila dve jasné gólové príležitosti, keď ju neprekonala ani Paulína Hudáková, ani Lucia Košturiaková!

    Jakub Kocourek

    Branky a nahrávky: 16. Hudáková (Košturiaková), 19. Dzurinová (Kvasková), 22. Košturiaková (Ďuríková), 23. Hudáková (Ferenčíková), 34. Hudáková (Košturiaková), 36. Ferenčíková (Hudáková), 40. Hudáková (Ferenčíková), 44. Ďuríková (Hudáková), 55. Boľová (Hudáková), 57. Košturiaková (Hudáková) – 7. Pärniková (Väärtová), 28. Vaartová (Kaugesaarová), 31. Klavanová (Kutisaarová)


    Slovensko: Krištofová (Hlavatá) – Ďuríková, Šponiarová, P. Hudáková, Košturiaková, Ferenčíková – Bobotová, Šidlová, Klapitová, Trošková, K. Hudáková – Robová, Kocurová, Kvasková, Dzurinová, Cupráková – Grossová, Boľová, Pintérová
    Estonsko: Heinlaová (Peedimaaová) – Loidová, Keerutajaová, Kaugesaarová, Väärtová, Pärniková – Nellisová, Kuldová, Klavanová, Süvariová, Kütisaarová – Luihová, Köveriková, Pähnová, Ollová, Rickbergová – Kivirandová, Kangurová, Hyvärinenová
    bahis siteleri