Galavečer profesionálního boxu (Ústí nad Labem) (kon.)
konec
Galavečer profesionálního boxu (Ústí nad Labem)

Sobota 02.12.2017, 18:00 • Sportcentrum Sluneta, Ústí nad Labem • Box
     
    9/2
    V závěru kola Bytyqi přešla do drtivé ofenzívy, zatlačila soupeřku do rohu, bušila do ní jako do bezbranného pytle, což tak i bylo. Yazidouvá úplně přestala boxovat, byla nesmírně pasívní po velmi dlouhou dobu a rozhodčí zápas ukončil, čemuž se Tanzanijka ohromně diví, ale pravidla jsou neúprosná!
     
    9
    Před námi je poslední zápas ústeckého večera, ve kterém se o stejný pás, tj. stříbrný organizace WBC, utkají v minimuší váze Češka Fabiána Bytyqi (11-0, 3 KO) a Fatuma Yazidu (16-4, 8 KO) z Tanzánie!
     
    8
    Potvrzeno, Lucie Sedláčková vítězí na body 3:0 (3x 100:90) a získává do svého držení stříbrný pás organizace WBC v pérové váze!
     
    8/7
    Podle aktuálních informací od bodových rozhodčích vyhrála Sedláčková všechna kola, takže na body již je o výsledku rozhodnuto. Bosňance by se musel podařit knock out.
     
    8
    Teď však přichází první ze dvou titulových zápasů. Opouštíme mužskou kategorii, v Ústí již budou boxovat pouze ženy. V pérové váze se o stříbrný pás organizace WBC utkají Lucie Sedláčková (10-0-1, 4 KO) a Irma Balijagićová Adlerová (16-9, 8 KO) z Bosny a Hercegoviny! Zisk tohoto pásu často znamená právo boxovat o titul mistryně světa, takže jde o velmi důležitý souboj!

    Libor Štěpán

    Rozhodčí
    Prvních 7 zápasů:
    Ondřej Holubek, Jan Teleki, Marcel Brzokoupil, Bohuslav Ruckschlos

    Sedláčková - Balijagićová Adlerová:
    Jürgen Langos (GER) - Hakan Sindemark (SWE), Jan Teleki, Ondřej Holubek

    Bytyqi - Yaziduová:
    Hakan Sindemark - Jürgen Langos, Jan Teleki, Ondřej Holubek
    bahis siteleri