Brno – Zlín 2:4 (kon.) | Karviná – Slovácko 1:0 (kon.) | Ostrava – Jihlava 1:0 (kon.)
konec
FC Zbrojovka Brno
2:4 (2:3)
FC Zlín
Neděle 03.12.2017, 11:00 • TCM Brno-Ivanovice-UT • Juniorská liga – Morava • 16. kolo
Předzápasové kurzy
     
    64
    Zlín právě vstřelil branku!

    Hosté odskakují na rozdíl dvou branek! Bartolomeu na levé straně vysunul Zhykola, jehož zpětnou přihrávku si našel MATĚJ VOTAVA a svým druhým zásahem zvyšuje na 2:4.
     
    42
    Zlín právě vstřelil branku!

    Máme tu rychlý obrat! Závěr poločasu se Brnu těžce nepovedl, když domácí inkasují dvakrát v rozmezí tří minut. Zbrojovce se tentokrát nepodařilo zachytit průnik Fastavu po levé straně, ve vápně se míč dostal k MARTINU NEČASOVI a ten pohotovým přízemním pokusem na zadní tyč posílá Zlín poprvé v zápase do vedení.
     
    40
    Zlín právě vstřelil branku!

    Zbrojovce varování nestačilo a Fastav i podruhé v zápase srovnává skóre. Po zaváhání domácí obrany převzal mezi stopery kolmici MATĚJ VOTAVA a zamířil neomylně k zadní tyči. Mrázek se mohl již jen bezmocně ohlédnout.
     
    33
    Brno právě vstřelilo branku!

    Zbrojovka předvedla fantastický rychlý kontr, vyšperkovaný ještě lepším zakončením. Střídající DAVID JURÁSEK po přesném křižném pasu nic nevymýšlel, napálil míč z první a svou ranou přeloboval bezmocného Šišku.
     
    20
    Zlín právě vstřelil branku!
    Je srovnáno! Balon se po rychlé kombinaci dostal k PABLU PODIOVI, jenž z hranice vápna zamířil přesně k bližší tyči – 1:1!
     
    11
    Brno právě vstřelilo branku!
    Domácí jdou do vedení! Fastav přišel na obranné polovině o míč, čehož využil FILIP HOLMAN, který z hranice vápna fantasticky podsekl balon a přeloboval brankáře hostů – 1:0!

    Daniel Kinc

    Branky: 11. Holman, 33. Jurásek – 20. Podio, 40. Votava, 42. Nečas, 64. Votava

    Karty:   77. Kroutil (BNO), 87. Šustr (BNO) – 48. Zhykol (ZLN)


    FC Zbrojovka Brno: Mrázek – Zukal (C), Hykš, Kroutil, Vintr (55. Sedlmajer), Svensson (65. Obůrka), Šustr, Holman (66. Papež), Slunský (26. Jurásek), Sedlák, Žalud.
    Náhradníci: Trbušek – Obůrka, Sedlmajer, Papež, Jurásek

    FC Zlín: Šiška – Votava (79. Mlýnek), Košák, Tkadlec (C), Zhykol (69. Souza), Nečas, Zahradník, Štípek, Podio, Bartolomeu, Mlýnek (83. Štěpánek).
    Náhradníci: Štěpánek, Mlýnek, Souza, Venený, Lebánek

    Rozhodčí: Slabý – Polák, Hock
    bahis siteleri