Slovensko – Srbsko 3:3 (kon.)
konec
Slovensko
3:3 (2:1)
Srbsko
sk Úterý 05.12.2017, 19:00Přípravný zápas
     
    Slováci v druhom polčase inkasovali dvakrát a skórovali iba raz, takže sa duel skončil nerozhodnou remízou 3:3. Výkon našich reprezentantov bol však výbornou pozvánkou na zajtrajší duel. S týmto konštatovaním sa s vami pre dnešok lúčime. Ďakujeme za pozornosť a prajeme vám príjemný zvyšok večera. (20:43:08)
     
    Koniec zápasu.
     
    39:52
    Slovensko mohlo rozhodnúť! Drahovský si urobil priestor na strelu, ale osem sekúnd pred záverečnou sirénou po zemi trafil pravú žrď bránky.
     
    39:41
    Do konca zápasu ostáva ešte 19 sekúnd a slovenský kouč Marián Berky si vyžiadal oddychový čas.
     
    39:04
    Hosťujúci Simič si nabiehal stredom palubovky, ale naši reprezentanti k nemu loptu nepustili. Medzičasom bola ohlásená posledná minúta tohto zápasu.
     
    38:30
    Hostia loptu stratili a Drahovský ťahal akciu dopredu, no aj on bol odzbrojený. Aj napriek tomu ešte naši chlapci loptu získali späť a Drahovský vypálil z hranice šestky, no iba tesne nad.
     
    38:08
    Srbi po pokynoch od svojho trénera prešli do útoku a pokúšajú sa tam niečo vymyslieť. Zatiaľ sledujeme ucelenú sériu prihrávok.
     
    37:49
    Srbský tréner si vyžiadal oddychový čas. Do konca zápasu už ostávajú len dve minútky a niekoľko sekúnd.
     
    37:40
    Drahovský sa pokúšal prejsť popri ľavej postrannej čiare, ale Srbi ho nepustili. Lopta skončila iba v aute.
     
    36:43
    Martin Směřička sa pokúšal dostať do zakončenia po pravej strane, ale srbský brankár oproti nemu vynikajúco vybehol a loptu vyrazil do bezpečia.
     
    36:12
    Rick sa dostal do nepríjemnej situácie, keď jeho rozohrávku napádali až dvaja srbskí hráči, a tak loptu iba zakopol do autu.
     
    35:11
    Srbsko bolo v skvelej šanci. Z ľavej strany zakončoval Rabič k vzdialenejšej žrdi, ale Oberman loptu zázračne vyrazil na rohový kop.
     
    35:00
    Do konca zápasu ostáva už iba päť minút. V Lučenci aj naďalej pokračujeme za vyrovnaného stavu 3:3.
     
    34:44
    Po vysokom krížnom centri pálil zo vzduchu Drahovský, ale nenamieril presne. Lopta letela iba na ochrannú sieť.
     
    34:12
    Srbsko vystrelila stredom a lopta bola zblokovaná na rohový kop, no ani po štandardke z rohu nebezpečnejšie zakončenie neprišlo. Slovensko je v defenzíve veľmi pozorné.
     
    33:52
    Tomič stiahol súpera za dres, čo ešte následne zrejme komentoval Rick a obaja hráči dostali žlté karty. Na akumulované fauly je to v druhom polčase 4:3.
     
    33:38
    Oberman predviedol dobrý zákrok a po ňom sa Slovensko dostalo do brejku. Na konci akcie krížne prihrával Drahovský, ale nikoho nenašiel.
     
    33:22
    Lopta po rohu smerovala na Směřičku, ale k tomu rýchlo dostúpila srbská defenzíva a zakončenie napokon neprišlo. Hostia hrajú teraz veľmi opatrne.

    Veronika Pancuráková

    Branky: 12. Drahovský, 17. Drahovský, 31. Směřička – 11. Stankovič, 24. Pršič, 32. Rajčevič

    Karty:   34. Rick (SVK) – 4. Milosavac (SRB), 10. Kočič (SRB), 30. Perič (SRB), 31. Rajčevič (SRB), 34. Tomič (SRB)   15. Kočič (SRB)


    Slovensko: Oberman (Herko) – Drahovský, Rick, Doša, Kozár, Kyjovský, Zdráhal, Směřička, Hudek, Ostrák, Turek, Brunovský, Fehérvári
    Srbsko:
    bahis siteleri