Ufa – Jaroslavl 3:2 (kon.)
konec
Salavat Julajev Ufa
3:2 (0:2, 2:0, 1:0)
Lokomotiv Jaroslavl
Neděle 10.12.2017, 12:30 • Ufa Arena • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:08
    A mohlo být vyrovnáno! Zpoza brány se kotouč dostal k Mosaljevovi, který ovšem z bezprostřední blízkosti mířil jen do boční sítě.
     
    58:48
    Murygin uhání na střídačku a hosté to zkouší v šesti mužích v poli.
     
    51:29
    Obrovskou šanci si vypracoval Kadějkin! Ten se přes bránící hráče propracoval až k brankáři Karejevovi, ale do jeho následné střely stačili domácí vložit svou hůl a střelou hostujícího hokejisty srazit do ochranné sítě.
    46:06 Joonas KEMPPAINEN - 3:2
     
    46:06
    Ufa právě vstřelila branku!
    Domácí navíc přidávají třetí gól a tím dokonávají obrat v utkání! Rychlý útok Ufy zakončoval Arzamascev střelou z levého kruhu, kterou Murygin ještě vyrazil. Dojíždějící JOONAS KEMPPAINEN ovšem následně svou dorážkou z bezprostřední blízkosti dokázal překonat hostující brankáře. Asistence: Zachar Arzamascev, Teemu Hartikainen.
     
    39:30
    Této akci již chyběla jen gólová tečka! Po několika zpětných přihrávkách z dobrých pozic měl před sebou prázdnou bránu jeden z hráčů Ufy. Jeho střela z pravého kruhu mu ovšem nesedla a z nadějné akce tak sešlo.
     
    28:39
    Arťom Fjodorov poté navíc oslabuje svůj celek. Čeká ho totiž menší trest za podražení.
    27:41 Teemu HARTIKAINEN - 2:2
     
    27:41
    Ufa právě vstřelila branku!
    Následnou přesilovou hru domácí rychle využívají! Linus Omark našel svou přihrávkou mezi kruhy TEEMU HARTIKAINENA, jenž šikovně usměrnil kotouč za záda Murygina. Asistence: Linus Omark.
     
    27:30
    Vyloučení v týmu Lokomotiv Jaroslavl (Jakub Nakládal – 2 min., Vyprovokování bitky).
     
    27:30
    Tak oba hráči již sedí na trestné lavici. Pětiminutový trest za bitku neminul ani jednoho z nich. Nakládal dostává navíc osobní desetiminutový trest za nesportovní chování.
     
    27:30
    Série ostrých zákroků na obou stranách vyústila v bitku, ve které se proti sobě utkali domácí Makarov a Jakub Nakládal. Oba kohouty po chvíli zápolení odtrhli od sebe čároví sudí a dozajista se bude vylučovat.
    23:36 Michail JUŇKOV - 1:2
     
    23:36
    Ufa právě vstřelila branku!
    A velmi záhy po přežití oslabení Salavat Julajev snižuje! Za bránou hostů svedla hned dvojice domácích hráčů souboj s jediným hokejistou Lokomotivu. Následně Enver Lisin adresoval přesnou přihrávkou před bránu, odkud MICHAIL JUŇKOV zamířil přesně mezi Muryginovy betony. Asistence: Enver Lisin.
     
    20:01
    Střídání v týmu Salavat Julajev Ufa: ze hřiště odchází Ben Scrivens, přichází Andrej Karejev.
    19:55 Brandon KOZUN - 0:2
     
    19:55
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    Tak přeci jen se ještě v první třetině podařilo hostům přesilovou hru využít! BRANDON KOZUN obdržel přesnou přihrávku na pravou stranu a poté z vrcholu kruhu trefil přesně horní roh Scrivensovy brány. Ten měl navíc dobře zakrytý výhled, a tak tuto ránu vůbec neviděl. Asistence: Staffan Kronwall.
     
    19:35
    Brandon Kozun jen co naskočil z trestné lavice, tak mohl zvýšit náskok svého celku. Tváří v tvář Scrivensovi mířil mezi jeho betony, ale ten si tento prostor pohlídal.
     
    17:24
    Přesilovka Jaroslavle bude ovšem přerušena jejím trestem. Brandon Kozun zbytečně podrazil v útočném pásmu svého soupeře a je za to také po zásluze vyloučen na dvě minuty.
     
    16:59
    Ilja Zubov sekl svého protihráče do slabin mezi nohy. Dostává za to také pětiminutový trest za sekání + osobní trest do konce zápasu za nesportovní chování.
     
    08:50
    Naopak v oslabení mohli udeřit hosté! Brandon Kozun dostal přihrávku do jízdy, ale z ideální pozice na levém kruhu trefil jen bližší tyč domácí brány.
     
    07:21
    A tak se také stalo. Vladislav Kartajev už usedá na trestnou lavici, kde bude pykat dvě minuty za držení.
    00:05 Alexandr JELESIN - 0:1
     
    00:05
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    Tak to je opravdu neuvěřitelný úvod zápasu! Ihned po vyhraném buly se dostal kotouč na hůl ALEXANDERA JELESINA, jenž jej nahodil od červené čáry směrem na bránu Ufy. Puk odrazem o led změnil dráhu letu a skončil až za překvapeným Scrivensem, který se musí pod svou maskou hodně červenat. Asistence: Andrej Loktionov.

    Radomír Fukala

    Branky a nahrávky: 24. Juňkov (Lisin), 28. Hartikainen (Omark), 47. Kemppainen (Arzamascev, Hartikainen) – 1. Jelesin (Loktionov), 20. Kozun (Kronwall)


    Salavat Julajev Ufa: Scrivens (21. Karejev) – Larsen, Panin (A), S. Garejev, Arzamascev, Gončarov, Loginov, Kuzmin, M. Osipov – Hartikainen, Kemppainen, Omark – I. Makarov, Zubov (C), Lisin (A) – Burdasov, Korotkov, Fjodorov – Soloduchin, Juňkov, M. Majorov.
    Lokomotiv Jaroslavl: Murygin (Sudnicin) – Nakládal, Kronwall (C), Jelesin, Ljubuškin, Čerepanov, Koledov, Gromov – Kozun, Kontiola, Talbot (A) – Kartajev, Loktionov, Mosaljov – Korškov, Alexejev, Apalkov – Jurtajkin, Kadějkin, Fatějev – Polunin.

    Rozhodčí: Gofman, Naumov – Galimov, Stroganov
    bahis siteleri