Sparta – Litvínov 3:6 (kon.) | Chomutov – Jihlava 4:2 (kon.) | Olomouc – Liberec 4:1 (kon.)
Mladá Boleslav – Pardubice 3:2 (po pr.) | Mountfield HK – Plzeň 6:0 (kon.)
konec
Piráti Chomutov
4:2 (0:0, 2:1, 2:1)
HC Dukla Jihlava
Neděle 10.12.2017, 15:30 • SD ARÉNA • Tipsport extraliga • 30. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:59 Ivan HUML - 4:2
     
    58:59
    Piráti právě vstřelili branku!
    Je rozhodnuto! Michal Vondrka napadal rozehrávku Dukly, což mu nakonec vyšlo. Chomutovský kapitán předal kotouč IVANU HUMLOVI, jenž dává jistotu domácímu celku. Asistence: Michal Vondrka.
    57:59 Tomáš JIRÁNEK - 3:2
     
    57:59
    Dukla právě vstřelila branku!
    Dukla ještě vykřesala naději na bodový přísun! Radek Hubáček dlouho motal obránce za brankou domácího celku a následně předal puk před branku. V tomto prostoru operoval TOMÁŠ JIRÁNEK, jenž se nemýlil. Asistence: Radek Hubáček a Tomáš Čachotský.
    41:20 Vladimír RŮŽIČKA - 3:1
     
    41:20
    Piráti právě vstřelili branku!
    Chomutov využívá další početní výhodu a dostává se do dvoubrankového vedení! VLADIMÍR RŮŽIČKA z vrcholu kruhu zamířil přesně nad vyrážečku Larse Voldena. Asistence: Juraj Valach a Mário Grman.
    35:50 Nicolas HLAVA - 2:1
     
    35:50
    Piráti právě vstřelili branku!
    To, co se před malou chvílí podařilo Jihlavě, nyní zopakoval také Chomutov. Adam Dlouhý nahodil puk od mantinelu na branku, čehož využil další tečí NICOLAS HLAVA. Piráti se v krátké době dostávají zpátky do vedení. Asistence: Adam Dlouhý a Martin Šťovíček.
    35:09 Lukáš ŽÁLČÍK - 1:1
     
    35:09
    Dukla právě vstřelila branku!
    Po zmatcích v obraně Chomutova Jihlava rychle vyrovnává! Nicolai Bryhnisveen vystřelil od modré čáry a do jeho rány vložil hůl LUKÁŠ ŽÁLČÍK. Ján Laco neměl nejmenší šanci zareagovat. Asistence: Nicolai Bryhnisveen a Lukáš Anděl.
    22:57 Stanislav DIETZ - 1:0
     
    22:57
    Piráti právě vstřelili branku!
    Chomutovské publikum po přesilové hře propuklo radostí! Brett Flemming přihrál po modré čáře na STANISLAVA DIETZE. Domácí zadák na nic nečekal a tvrdou ránou posílá Piráty do vedení. Lars Volden na kotouč moc neviděl, a tak mu puk proletěl mezi rukou a tělem až do sítě. Asistence: Brett Flemming.
    Marken.cz

    Michal Luxa

    Branky a nahrávky: 23. Dietz (Flemming), 36. Hlava (A. Dlouhý, Šťovíček), 42. V. Růžička (Grman, Valach), 59. Huml (Vondrka) – 36. Žálčík (Bryhnisveen, Anděl), 58. Jiránek (R. Hubáček, Čachotský)


    Piráti Chomutov: J. Laco (Š. Lukeš) – Dietz, Flemming, Grman, Valach, Dlapa, Slovák, L. Chalupa – Poletín, Huml (A), Vondrka (C) – Sklenář, V. Růžička (A), V. Tomeček – Koblasa, Chlouba, Lauko – A. Dlouhý, Šťovíček, Hlava.
    HC Dukla Jihlava: Volden (Škarek) – de la Rose, Suchánek, Ulrych, Kajínek, Bryhnisveen, Šidlík, D. Váňa – Rys, Skořepa, Jiránek – Čachotský, Zeman, Dostálek – Žálčík, M. Hlinka, Anděl – Diviš, R. Hubáček, F. Seman.

    Rozhodčí: Šír, Petružálek – Zavřel, Klouček

    Diváci: 3415
    bahis siteleri