Washington – Colorado 5:2 (kon.) | New Jersey – Los Angeles 5:1 (kon.) | Philadelphia – Toronto 4:2 (kon.)
Columbus – Edmonton 2:7 (kon.) | Buffalo – Ottawa 3:2 (kon.) | St. Louis – Tampa 0:3 (kon.)
Minnesota – Calgary 2:1 (2:1 po s.n.) | Chicago – Florida 3:2 (po pr.) | Vegas – Carolina 2:3 (1:2 po s.n.)
po prodl.
Chicago Blackhawks
3:2 (1:0, 0:1, 1:1 - 1:0)
Florida Panthers
Středa 13.12.2017, 02:30 • United Center, Chicago • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    62:24 Patrick KANE - 3:2
     
    62:24
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Arťom Anisimov před boxem časoměřičů vybojoval puk a krásnou přihrávkou mezi dvěma protihráči poslal do samostatného úniku PATRICKA KANEA, který z mezikruží střelou zápěstím zamířil mezi pravým betonem a vyrážečkou Jamese Reimera k levé tyči! Asistence: Arťom Anisimov.
     
    61:41
    Vincent Trocheck z pravého kruhu zamířil pouze do výstroje Coreyho Crawforda, po jehož zákroku Aleksander Barkov v blízkosti levé tyče zamířil mimo. Vzápětí ale poslal před bránu zpětnou přihrávku, po které jeden z jeho spoluhráčů orazítkoval tyč!
     
    60:45
    Vincent Trocheck z levého křídla nebezpečně nahodil puk směrem mezi betony Coreyho Crawforda. Brankář Chicaga ale situaci ustál a puk úspěšně vyrazil!
     
    58:01
    Patrick Kane na pravém křídle od modré čáry nahodil puk před bránu, kde se ho snažil sklepnout do sítě Arťom Anisimov, kotouč se ale od pravé tyče odrazil zpět do hry!
     
    57:07
    Tommy Wingels ještě dostal dvě minuty za sekání, zatímco brankář James Reimer za hrubost.
     
    57:07
    Tommy Wingels a Jared McCann byli na obou stranách shodně vyloučeni na dvě minuty za hrubost.
     
    57:07
    Ryan Hartman na vrcholu levého kruhu napřáhl ke střele, která nad ledem mířila ke vzdálenější pravé tyči, James Reimer ale předvedl fantastický rozklek, po kterém puk vyrazil a poté si poradil i s dorážkou! Před bránou se poté strhla obrovská mela. Komerční přestávka.
    53:58 Jonathan TOEWS - 2:2
     
    53:58
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Brandon Saad krásnou bekhendovou přihrávkou z pravého kruhu přenesl hru na vzdálenější levou tyč, kde JONATHAN TOEWS parádní střelou zápěstím nad vyrážečkou Jamese Reimera zamířil pod horní tyč! Asistence: Brandon Saad a Alex DeBrincat.
     
    52:19
    Florida vyrazila na levé straně do přečíslení dva na jednoho a po bekhendové přihrávce už to vypadalo, že jeden z hráčů Panthers z pravého kruhu skóruje do prázdné brány, Blackhawks ale na poslední chvíli dokázali puk vypíchnout!
     
    49:06
    Vincentr Trocheck mohl udeřit v oslabení střelou z mezikruží, Corey Crawford ale puk volejbalovým zákrokem vyrazil!
     
    47:27
    Nick Bjugstad dostal dvě minuty za podražení a Chicago má příležitost vyrovnat v přesilové hře.
    43:53 Jamie MCGINN - 1:2
     
    43:53
    Florida právě vstřelila branku!
    Panthers dokázali udržet útočné pásmo a Vincent Trocheck krásnou přihrávkou přes šířku útočného pásma přenesl hru doleva, kde si JAMIE MCGINN dvakrát přikopl puk bruslí a parádní střelou zápěstím nad pravým ramenem Coreyho Crawforda zamířil do bližšího horního rohu brány! Asistence: Vincent Trocheck.
     
    39:13
    Arťom Anisimov se ocitl před bránou úplně sám, po rychlém zamíchání s pukem ale bekhendem minul levou tyč!
     
    37:44
    Nick Bjugstad se ocitl v mezikruží v šanci, jeho tvrdá rána ale zamířila do hrudi Coreyho Crawforda, který si připsal další dobrý zákrok a puk vyrazil!
     
    36:45
    Jonathan Huberdeau se ocitl před bránou v obrovské šanci, jenže nedokázal puk ani nadvakrát propasírovat do brány! Corey Crawford skvěle zasáhl ve druhém případě pravým betonem, který vleže přiložil k pravé tyči.
     
    36:29
    Ryan Hartman usedl na trestnou lavici, aby odpykal týmový trest za příliš mnoho hráčů na ledě.
     
    34:24
    Alex Petrovic byl vyloučen na dvě minuty za nedovolené bránění a Chicago si zahraje druhou přesilovou hru.
     
    31:44
    Jevgenij Dadonov se řítil po chybě Brenta Seabrooka na útočné modré čáře do samostatného úniku, po rychlém zamíchání s pukem ale ztroskotal na pravém betonu Coreyho Crawforda!
    31:12 Nick BJUGSTAD - 1:1
     
    31:12
    Florida právě vstřelila branku!
    NICK BJUGSTAD si na útočné modré čáře po dlouhém kolmém pasu od Aleksandera Barkova přikopl puk do jízdy a samostatný únik zakončil nádherným bekhendovým blafákem, když u levé tyče bekhendem kousek nad ledem zamířil do sítě! Asistence: Aleksander Barkov a Mark Pysyk.
     
    30:03
    Micheal Haley se z ničeho nic zrodil úplně sám před bránou a z mezikruží mířil po ledě přesně k levé tyči, jenže Corey Crawford vytáhl fantastický zákrok a pravým betonem puk vyrazil!
     
    26:16
    Jan Rutta se ocitl na vrcholu mezikruží po zpětné přihrávce z pravého křídla ve slibné střelecké pozici, jeho pokus zápěstím ale minul levý horní roh brány Floridy! Puk se zřejmě nakonec odrazil mimo od tyče!
     
    24:57
    Duncan Keith odvedl v útočném pásmu během forčekingu dvakrát fantastickou práci a ve druhém případě z toho byla prudké střela s příklepem od modré čáry, která těsně nad ledem mířila k levé tyči, James Reimer ji ale pravým betonem vyrazil!
     
    23:42
    Alex Petrovic a po něm Micheal Haley se snažili prosadit před bránou, oba ale ztroskotali na fantastickém Coreym Crawfordovi!
     
    20:16
    Vincent Trocheck mohl hned z kraje druhé třetiny obstarat vyrovnávací gól v přesilové hře, jeho střela zápěstím z mezikruží ale zamířila nad lapačkou Coreyho Crawforda do horní tyče!
     
    19:08
    Vinnie Hinostroza dostal dvě minuty za vysokou hůl a Florida dohraje první třetinu v početní převaze.
     
    18:08
    Jeden z hráčů Floridy se ocitl před bránou v obrovské šanci, mezi betony ale Coreyho Crawforda propálit nedokázal!
    16:49 Brandon SAAD - 1:0
     
    16:49
    Chicago právě vstřelilo branku!
    BRANDON SAAD si najel na přihrávku Alexe DeBrincata zpoza brány a z blízkosti po ledě zamířil k pravé tyči! Chicago se v závěru úvodní části utkání ujímá vedení 1:0 a Frorida musí dotahovat. Asistence: Alex DeBrincat a Jonathan Toews.
     
    13:39
    Nick Schmaltz si krásně najel z levého kruhu před bránu a bekhendem se snažil zamířit nad pravý beton Jamese Reimera, který ho dokázal fantasticky vychytat!
     
    11:35
    Duncan Keith z vrcholu levého kruhu napálil puk s příklepem na vzdálenější pravou tyč, kde se od nohou jednoho z jeho spoluhráčů odrazil pod tělo padajícího Jamese Reimera a těsně minul vzdálenější levou tyč. Vzápětí na pravém křídle pálil od modré čáry Arťom Anisimov a James Reimer puk ukryl v lapačce.
     
    09:43
    Vincent Trocheck dostal dvě minuty za hákování a Chicago si zahraje první přesilovou hru v zápase.
     
    09:22
    Ryan Hartman byl zřejmě hráčem, který se v blízkosti pravé tyče ocitl ve velké šanci, jenže pozorného Jamese Reimer prostřelit nedokázal!
     
    09:10
    Vincent Trocheck se dostal v pravém kruhu ke střele zápěstím, která nad ledem mířila ke vzdálenější levé tyči, Corey Crawford ji ale dokázal vyrážečkou vyrazit!
     
    03:46
    Vincent Trocheck dobře zabojoval před bránou o puk a v blízkosti levé tyče se dostal ke střele bekhendem, kterou připravený Corey Crawford vyrazil!
     
    02:59
    Brandon Saad na pravém křídle vystřelil z ostrého úhlu a James Reimer levým betonem kotouč vyrazil mimo!

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 17. Saad (DeBrincat, J. Toews), 54. J. Toews (Saad, DeBrincat), 63. P. Kane (Anisimov) – 32. Bjugstad (Barkov, Pysyk), 44. J. McGinn (Trocheck)


    Chicago Blackhawks: Crawford (A. Forsberg) – Keith, C. Murphy, Seabrook, Forsling, Rutta, Oesterle – Schmaltz, Sharp, DeBrincat – Anisimov, Bouma, J. Toews – Saad, Hartman, Hayden – Hinostroza, Wingels, P. Kane.
    Florida Panthers: Reimer (Säteri) – Yandle, Ekblad, Petrovic, Pysyk, Matheson, Weegar – Sceviour, Huberdeau, Barkov – MacKenzie, Haley, Trocheck – Brickley, Bjugstad, Malgin – Dadonov, J. McGinn, McCann.

    Rozhodčí: Tom Chmielewski, Ian Walsh. Čároví: Kiel Murchison, Bryan Pancich

    Diváci: 21795
    bahis siteleri