Kanada – J. Korea 4:2 (kon.) | Česko – Finsko 3:2 (po pr.)
po prodl.
Česko
3:2 (0:2, 0:0, 2:0 - 1:0)
Finsko
Středa 13.12.2017, 18:30 • O2 arena • Euro Hockey Tour
Předzápasové kurzy
Partner:
    61:04 Martin RŮŽIČKA - 3:2
     
    61:04
    Česko právě vstřelilo branku!
    Góóóól! Češi využívají přesilovou hru a MARTIN RŮŽIČKA kompletuje hattrick! Neskutečný závěr utkání předvedli domácí hráči. Němec poslal pas na Růžičku, jenž z první vypálil a trefil puk mezi rukou a tělem Koskinena!
    Asistence: Martin Erat a Ondřej Němec.
    53:37 Martin RŮŽIČKA - 2:2
     
    53:37
    Česko právě vstřelilo branku!
    Góóól! Češi zužitkovali svou převahu v útočném pásmu a je z toho vyrovnání! Mertl našel od zadního mantinelu MARTINA RŮŽIČKU, jenž dnes střílí druhou branku!
    Asistence: Tomáš Mertl a Milan Doudera.
    52:15 Martin RŮŽIČKA - 1:2
     
    52:15
    Česko právě vstřelilo branku!
    Česko využívá přesilovou hru a už je to jen o jednu branku! Skvělou práci předvedl na brankovišti Nestrašil, jenž poslal zadovku na MARTINA RŮŽIČKU, jenž pálil do odkryté brány!
    Asistence: Andrej Nestrašil a Martin Erat.
    19:10 Joonas KEMPPAINEN - 0:2
     
    19:10
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Hráči Suomi se prosazují v přesilové hře a navyšují svůj náskok na dvě branky. Junttila poslal puk na úplně volného JOONASE KEMPPAINENA. Ten sice první střelou trefil tyč, nicméně puk se k němu odrazil zpět a finský útočník pálil do odkryté branky.
    Asistence: Julius Junttila.
    05:45 Sakari MANNINEN - 0:1
     
    05:45
    Finsko právě vstřelilo branku!
    První gólová šance znamená první branku v české síti! Jeden z českých obránců vytvořil obrovskou minelu na útočné modré a k puku se dostal SAKARI MANNINEN. Ten jel na brankáře, proti Douderovi předvedl nádhernou stahovačku a poté trefil nechytatelně pod horní tyč!
    Bez asistence.
    Marken.cz

    Denisa Józsová

    Branky a nahrávky: 53. Martin Růžička (Nestrašil, M. Erat), 54. Martin Růžička (Mertl, M. Doudera), 62. Martin Růžička (M. Erat, O. Němec) – 6. Manninen, 20. Kemppainen (Junttila)


    Česko: Furch (Bartošák) – Jordán, Kundrátek, J. Kolář, Mozík, M. Doudera, O. Němec, Šulák, Z. Michálek – Martin Růžička, P. Holík, M. Erat (C) – Vondrka, Koukal, Radil – D. Kubalík, Mertl, Řepík – T. Zohorna, Lev, Nestrašil.
    Finsko: Koskinen (Metsola) – Riikola, Koivisto, Ohtamaa, Mikkola, Lehtonen, V. Lajunen, Hakanpää – Junttila, Kemppainen, Hartikainen – Pihlström, Kontiola (C), Anttila – Savinainen, Koskiranta, J. Peltola – Manninen, J. Lajunen, Puustinen – Ruohomaa.

    Rozhodčí: Ohlund, Linde – Brejcha, Svoboda

    Diváci: 16 227
    bahis siteleri