Kometa Brno – Sparta 6:3 (kon.) | Olomouc – Mladá Boleslav 3:0 (kon.)
konec
HC Olomouc
3:0 (1:0, 0:0, 2:0)
BK Mladá Boleslav
Čtvrtek 14.12.2017, 18:00 • Zimní stadion Olomouc (kapacita: 5500 míst) • Extraliga staršího dorostu • O umístění
Partner:
     
    48:13
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Kohouti dnes využívají každou miniaturní šanci! Malá nepřesnost Boleslavi totiž vyústila v rychlý brejk VÍTĚZSLAVA KRETA, jenž nedal Maškovi v brance prakticky žádnou šanci na zákrok. Jeho střela zápěstím letěla přímo do šibenice.
     
    46:24
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Tak tohle je znovu nečekané! Olomouci se naskytla další neskutečně šťastná náhody, když se puk po dlouhém závalu střel odrazil přesně až k ADAMU RUTAROVI. Olomoucký bomber se ujmul šance a bombou pod horní tyčku nedal moc šancí snaživému Maškovi. Asistence: Dominik Liška, Petr Bahounek.
     
    01:59
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Tak tohle je nečekané! Olomoucký mančaft, který se dlouho nedokázal vůbec dostat do tempa hry, během jedné jediné překvapivé kombinace skóruje. TOBIÁŠ HANDL si našel účelně prostor mezi dvěma beky a lehkou tečí už jen dorazil přesnou přihrávku mezi nohy Maška. Boleslavská obrana v tomto případě dost zaspala. Asistence: Jiří Krátký, Dominik Liška.

    Johan Čáp

    Branky a nahrávky: 2. Handl (Krátký, Liška), 47. Rutar (Liška, Bahounek), 49. Kret


    HC Olomouc: Mokrý (Hasala) – Rutar, Mader (C), Bahounek, Klesla, Harabiš, Vosátko, Pírek – Kalač, Šafránek, Štefka, Rosecký, Štědrý, Indrák, Liška, Krátký, Handl, Kořenek, Kret, Dvořák
    BK Mladá Boleslav: Mašek (Dusil) – Sýkora, Dotter, Houška, Hovorka, Imlauf, Rudolph – Grim, Dobša, Novák, Moucha, Čermák (C), Jindra, Kapal, Kubart, Jelínek

    Rozhodčí: Čuňoška – Holibka, Zedník
    bahis siteleri