West Brom – Manchester Utd. 1:2 (kon.) | Bournemouth – Liverpool 0:4 (kon.)
konec
AFC Bournemouth
0:4 (0:3)
Liverpool FC
Neděle 17.12.2017, 17:30 • Vitality Stadium, Bournemouth • Anglická Premier League • 18. kolo
Předzápasové kurzy
     
    88
    Střídající Danny Ings se hned zapojil do útoku, který vyústil v jedovatou střelu z levé strany šestnáctky. Střídající hráč pálil jen do boční sítě.
     
    87
    Předchozí počin byl pro Phillipea Coutinha tím posledním. Nyní jde totiž na plac Danny Ings.
     
    86
    Dobré zakončení zpoza šestnáctky obstaral Coutinho, který se odhodlal ke skákavé střele. Míč jen o decimetry minul Begovićovu bránu.
     
    76
    Druhé střídání Liverpoolu. Roberto Firmino je nahrazen Dominicem Solankem.
     
    73
    Jordon Ibe se rozběhl na levé straně a Adam Lallana (LIV) si skluzem vysloužil žlutou kartu.
     
    71
    Zatímco se domácí chystají k rozehrání rohového kopu, Mohamed Salah míří na lavičku. Posledních dvacet minut zápasu odehraje Adam Lallana.
    66. Roberto FIRMINO - 0:4
     
    66
    Liverpool právě vstřelil branku!
    Čtvrtá branka v síti Asmira Begoviće. Coutinho zleva odcentroval do pokutového území, kde našel na hraně ofsajdu se pohybujícího ROBERTA FIRMINA. Brazilec míč nezpracovával, ale jemnou tečí hlavou ho usměrnil mimo dosah domácího gólmana.
    60. Povedená střela Jermaina Defoea (BTH)
     
    60
    Na druhé straně Mignoleta protáhl Jermain Defoe. Domácí útočník si šikovně navedl míč na pravačku a jedovatou střelou vystrašil belgického gólmana.
     
    59
    Alex Oxlade-Chamberlain by se také velmi rád zapsal mezi úspěšné střelce. Nyní skluzem obral váhajícího obránce, namířil si to do šestnáctky, ale střelou trefil jen vnější stranu tyče.
     
    56
    A je tady poslední střídání Bournemouthu. Trávník opouští zdravotně indisponovaný Charlie Daniels, jenž své místo přenechal Stevemu Cookovi.
     
    46
    Domácí jdou do druhé půle s další změnou v sestavě. Marca Pugha střídá Ryan Fraser.
    44. Mohamed SALAH - 0:3
     
    44
    Liverpool právě vstřelil branku!
    To už je pro domácí hodně špatné. MOHAMED SALAH se zjevil na levé straně pokutového území, kde si pohrál se dvěma soky a následně levačkou skvěle zakončil na vzdálenější tyč. Begović nemohl zasáhnout.
    43. Obrovská šance Mohameda Salaha (LIV)
     
    43
    Tak teď byli hosté blízko třetí branky. Mohamed Salah si míč skvěle narazil s Firminem, který spoluhráče našel lobem za obranu soupeře. Následně však egyptský reprezentant vypálil pouze do vyběhnuvšího Begoviće.
     
    40
    Na druhé straně měl práci Begović, který musel likvidovat razantní nízkou střelu Oxlade-Chamberleina. Zákrok mu ulehčil fakt, že střela letěla jen pár decimetrů od brankářova těla.
    39. Defoe (BTH) trefil tyč
     
    39
    Obrovská šance domácích! Defoe si skvěle pohlídal hranici ofsajdu a po přesné přihrávce šel sám na Mignoleta. Belgický gólman nedokázal zasáhnout, ale prudkou střelu zastavila tyč.
     
    31
    Je tady zmiňované střídání. Joshua King už zamířil do útrob stadiónu a nyní ho nahrazuje Junior Stanislas.
    26. Dejan LOVREN - 0:2
     
    26
    Liverpool právě vstřelil branku!
    A je to 0:2! Domácí podcenili bránění rohového kopu. Ten byl protažen ke vzdálenější tyči, kde skvěle zapracoval Firmino. Brazilec míč vrátil na střed šestnáctky, kde se zjevil DEJAN LOVREN. Chorvat pak hlavičkoval do odkryté brány.
     
    25
    Do výborné pozice se dostal Firmino, který obdržel Hendersonovu přihrávku z pravé strany. Zakončení na vzdálenější tyč srazil jeden z obránců.
    20. Philippe COUTINHO - 0:1
     
    20
    Liverpool právě vstřelil branku!
    Hosté jdou do vedení! Fantastickou akcí se prezentoval PHILIPPE COUTINHO, který na levé straně kombinoval s Robertsonem a poté se individuálně vydal až do pokutového území. Následně si pohrál s několika obránci Bournemouthu a poslal míč po zemi přesně k bližší tyči. Begović se natahoval marně.
     
    10
    Domácí laxně ztratili míč na vlastní polovině. Coutinho pak lobem hodlal oslovit Firmina a ten byl sražen kousek před pokutovým územím. Žlutá karta pro Nathana Akéa (BTH).

    Lukáš Podleśny

    Branky: 20. Coutinho (Robertson), 26. Lovren (Firmino), 44. M. Salah (Oxlade-Chamberlain), 66. Firmino (Coutinho)

    Karty:   10. Aké (BTH) – 73. Lallana (LIV)


    Držení míče: 44 % : 56 %.
    Střely na branku: 2:7. Střely mimo: 2:1. Rohy: 2:3. Ofsajdy: 2:4. Fauly: 5:10.
    AFC Bournemouth: Begović – A. Smith, Francis (C), Aké, Daniels (56. S. Cook) – Ibe, L. Cook, Surman, Pugh (46. Fraser) – J. King (31. Stanislas) – Defoe.
    Náhradníci: Boruc – S. Cook, Arter, Fraser, Gosling, Stanislas, Afobe.

    Liverpool FC: Mignolet – Joe. Gomez, Lovren, Klavan, Robertson – Oxlade-Chamberlain, Henderson (C), Wijnaldum – M. Salah (71. Lallana), Firmino (76. Solanke), Coutinho (87. Ings).
    Náhradníci: Karius – Alexander-Arnold, Milner, Mané, Lallana, Solanke, Ings.

    Rozhodčí: Marriner – Beck, Ledger
    bahis siteleri