Vítkovice – Ostrava 5:3 (kon.) | Chodov – Ne 3:2 (kon.)
konec
1. SC TEMPISH Vítkovice
5:3 (2:1, 0:1, 3:1)
FBC ČPP Bystroň Group Ostrava
Čtvrtek 21.12.2017, 18:00 • SC Dubina Ostrava • Pohár České pojišťovny - ženy • Semifinále
     
    Z tohoto utkání už je to všechno, přeji Vám hezký zbytek dne. (19:55:53)
     
    Nejlepšími hráčkami zápasu byly vyhlášeny Denisa Hyršová (Vítkovice) a Nela Kapcová (FBC Ostrava).
     
    Střely na branku: 27 – 24 (10:9, 8:7, 9:8).
     
    Je dobojováno! Vítkovice se proti městskému sokovi pořádně nadřely a do samotného závěru neměly nic jasné. FBC dokázalo hned třikrát smazat jednobrankové manko, avšak na trefu Denisy Hyršové z šestačtyřicáté minuty už odpověď nenašlo. Vítkovice si po trefě Michaely Šponiarové vedení 5:3 už bezpečně pohlídaly a radují se z postupu do finále Poháru České pojišťovny, které je na programu v polovině ledna.
     
    Konec zápasu.
     
    59:58
    Klečková znovu zavřela branku a opět se tak stalo na úkor Paulíny Hudákové. Vítkovice postupují!
     
    59:15
    Stoprocentní šanci na snížení promarnila Paulína Hudáková. Sražený míček se před ní zastavil skoro na brankové čáře, ale přesto ho nedokázala doklepnout do sítě!
     
    59:02
    Ostravské FBC se nemůže dostat k nějakému souvislejšímu tlaku a s jeho šancemi na finálovou účast už to vypadá hodně bledě.
     
    59:00
    Poslední minuta třetí třetiny.
     
    58:28
    Halfarová zastavila nepřesnou přihrávku, jenže z dálky o nějakých třicet centimetrů minula nikým nehlídanou branku!
     
    57:46
    Domácímu celku utekl míček do autu a FBC tak dostal prostor pro oddechový čas.
     
    57:32
    Vítkovice pár desítek sekund podržely míček na vlastní polovině a zkrátili tím městským rivalkám čas na vstřelení dvou potřebných branek.
     
    56:54
    Hosté už byli v šesti, nicméně Tomšová se po ztrátě balonku bleskově vrátila do branky a vychytala nadějný únik Ďuríkové!
     
    56:23
    FBC odpovídá menším, ale o to intenzivnějším náporem. Klečková nohou vytěsnila solidní střelu Kristíny Hudákové.
     
    55:15
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Vůbec poprvé v zápase se favorit dostává do dvoubrankového náskoku! Opět u toho byla teprve sedmnáctiletá Hyršová, která dala míček mnohem zkušenější MICHAELE ŠPONIAROVÉ a ta svižnou ranou z levé části hřiště propálila překvapenou Tomšovou. Asistence: Denisa Hyršová.
     
    54:42
    Ani nařízený trestný úder Ostravanky nezužitkovaly. Přesto ještě pár sekund zůstanou v držení balonku.
     
    54:00
    Kapcová při brejku tři na dva přenesla těžiště hry do pravé strany. Její spoluhráčka si ale na nic netroufla a z minusového úhlu už nevymyslela nic nebezpečného.
     
    53:18
    Klapitová založila rychlou domácí protiakci. Hráčky Vítkovic ji chtěly dovézt až do kuchyně, ovšem kvůli tomu vůbec nezakončily.
     
    52:32
    Elitní vítkovický útok vedený kapitánkou Ferenčíkovou dostává ve třetí třetině hodně prostoru. Defenziva FBC jej ale dokáže eliminovat.

    Michal Břuchanský

    Branky a nahrávky: 6. Halfarová (Ferenčíková), 19. Hyršová (M. Šponiarová), 43. Martináková (Planková), 46. Hyršová (Kociánová), 56. M. Šponiarová (Hyršová) – 7. Pastušková (Kapcová), 21. P. Hudáková (Kapcová), 45. Kapcová (Káčová)


    1. SC TEMPISH Vítkovice: Klečková (Kubíčková) – Kolářová, Klapitová, Theimerová, Ďuríková, M. Šponiarová, Halfarová, Ferenčíková, Enenkelová, Kociánová, Šupáková, Husková, Zemanová, Planková, Martináková, Hyršová, Moravcová.
    FBC ČPP Bystroň Group Ostrava: Tomšová (Lišková) – Vrlíková, Rybičková, Kotzurová, Šuranyiová, Patakyová, Pastušková, Jurečková, Zuzaníková, Káčová, Šromotová, Kapcová, Grossová, Kajfoszová, K. Hudáková, P. Hudáková.

    Rozhodčí: Martin Petřík, Tomáš Podlesný

    Diváci: 110
    bahis siteleri