Vítkovice – Ostrava 5:3 (kon.) | Chodov – Ne 3:2 (kon.)
konec
1. SC TEMPISH Vítkovice
5:3 (2:1, 0:1, 3:1)
FBC ČPP Bystroň Group Ostrava
Čtvrtek 21.12.2017, 18:00 • SC Dubina Ostrava • Pohár České pojišťovny - ženy • Semifinále
     
    59:15
    Stoprocentní šanci na snížení promarnila Paulína Hudáková. Sražený míček se před ní zastavil skoro na brankové čáře, ale přesto ho nedokázala doklepnout do sítě!
     
    58:28
    Halfarová zastavila nepřesnou přihrávku, jenže z dálky o nějakých třicet centimetrů minula nikým nehlídanou branku!
     
    55:15
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Vůbec poprvé v zápase se favorit dostává do dvoubrankového náskoku! Opět u toho byla teprve sedmnáctiletá Hyršová, která dala míček mnohem zkušenější MICHAELE ŠPONIAROVÉ a ta svižnou ranou z levé části hřiště propálila překvapenou Tomšovou. Asistence: Denisa Hyršová.
     
    45:08
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Hned z následné akce udeřil také domácí tým! Klára Kocianová přesnou přihrávkou našla DENISU HYRŠOVOU a ta zblízka dotlačila balonek do sítě. Pro vítkovickou juniorku je to již druhý gól v zápase! Asistence: Klára Kociánová.
     
    44:09
    Ostrava právě vstřelila branku!
    Hosté druhou nabídnutou přesilovku využívají a znovu srovnávají krok! Na pravém křídle stojící Veronika Káčová si všimla úplně volné NELY KAPCOVÉ, která z první vypálila mimo dosah Klečkové. Asistence: Veronika Káčová.
     
    42:55
    Vyloučení v týmu 1. SC TEMPISH Vítkovice (Ivana Šupáková – 2 minuty, Držení).
     
    42:49
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Jen co domácí hráčky dostaly možnost zaútočit do nezformované obrany, tak dokázaly skórovat! NATÁLIE MARTINÁKOVÁ nabrala rychlost a vystřelila do tyče. Míček se k ní ale znovu odrazil a tentokrát ho bekhendem z úhlu uklidila do sítě. Asistence: Eliška Planková.
     
    30:49
    Vyloučení v týmu 1. SC TEMPISH Vítkovice (Natálie Martináková – 2 minuty, Nedovolené vrážení).
     
    20:13
    Ostrava právě vstřelila branku!
    No tak to je pořádně svižný start druhé třetiny v podání FBC! Nela Kapcová pár sekund po vyhraném buly posunula balonek na PAULÍNU HUDÁKOVOU a ta ho z nenápadné pozice dostala až za záda Klečkové. Asistence: Nela Kapcová.
     
    18:56
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Domácí jdou chvíli před pauzou podruhé do vedení! První pokus z dálky od DENISY HYRŠOVÉ byl obranou FBC zablokovaný k Michaele Šponiarové, která jí míček vrátila a Tomšová na projektil z levé strany nestihla zareagovat. Asistence: Michaela Šponiarová.
     
    06:48
    Ostrava právě vstřelila branku!
    Ostravské FBC rychle vyrovnává na 1:1! Ďuríková byla zahnaná na vlastní polovinu, kde domácí hráčky ztratily balonek a to svou střelou tahem nekompromisně potrestala ANDREA PASTUŠKOVÁ. Asistence: Nela Kapcová.
     
    05:27
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Domácí favorit se v šesté minutě ujímá vedení! Denisa Ferenčíková dala ZUZANĚ HALFAROVÉ dobrou přihrávku do běhu a hráčka se sedmičkou na zádech zprava vystřelila do horní části branky. Asistence: Denisa Ferenčíková.

    Michal Břuchanský

    Branky a nahrávky: 6. Halfarová (Ferenčíková), 19. Hyršová (M. Šponiarová), 43. Martináková (Planková), 46. Hyršová (Kociánová), 56. M. Šponiarová (Hyršová) – 7. Pastušková (Kapcová), 21. P. Hudáková (Kapcová), 45. Kapcová (Káčová)


    1. SC TEMPISH Vítkovice: Klečková (Kubíčková) – Kolářová, Klapitová, Theimerová, Ďuríková, M. Šponiarová, Halfarová, Ferenčíková, Enenkelová, Kociánová, Šupáková, Husková, Zemanová, Planková, Martináková, Hyršová, Moravcová.
    FBC ČPP Bystroň Group Ostrava: Tomšová (Lišková) – Vrlíková, Rybičková, Kotzurová, Šuranyiová, Patakyová, Pastušková, Jurečková, Zuzaníková, Káčová, Šromotová, Kapcová, Grossová, Kajfoszová, K. Hudáková, P. Hudáková.

    Rozhodčí: Martin Petřík, Tomáš Podlesný

    Diváci: 110
    bahis siteleri