Edmonton – Montreal 4:1 (kon.) | Tampa – Minnesota 3:0 (kon.) | Florida – Ottawa 1:0 (kon.)
New Jersey – Chicago 4:1 (kon.) | Pittsburgh – Anaheim 0:4 (kon.) | Columbus – Philadelphia 2:1 (1:0 po s.n.)
Carolina – Buffalo 4:2 (kon.) | NY Rangers – Toronto 2:3 (kon.) | Vegas – Washington 3:0 (kon.)
Arizona – Colorado 2:6 (kon.) | Dallas – Nashville 4:3 (2:0 po s.n.) | Vancouver – St. Louis 1:3 (kon.)
San Jose – Los Angeles 2:0 (kon.)
konec
Carolina Hurricanes
4:2 (1:0, 3:2, 0:0)
Buffalo Sabres
Neděle 24.12.2017, 01:10 • PNC Arena, Raleigh • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    33:41 Zemgus GIRGENSONS - 4:2
     
    33:41
    Sabres právě vstřelili branku!
    Eichel vyhrál vhazování, dostal se za domácího centra a poslal přesnou přihrávku před branku na ZEMGUSE GIRGENSONSE, jemuž se podařilo sklepnout letící kotouč za záda Cama Warda. Asistence: Jack Eichel.
    31:16 Justin FAULK - 4:1
     
    31:16
    Carolina právě vstřelila branku!
    Rychle se ale po ztrátě Eichela zmocnili opět puku a vrátili se do útoku. JUSTIN FAULK se dostal po přebruslení útočné modré ke střele, přizvedl puk pod horní tyčku a brankář Johnson na jeho ránu nedosáhl. Asistence: Jaccon Slavin, Jeff Skinner.
    24:35 Justin FAULK - 3:1
     
    24:35
    Carolina právě vstřelila branku!
    Přestřelka pokračuje! Do přečíslení dvou proti jednomu se nyní dostali Aho s Faulkem, kteří si vyměnili přihrávky a JUSTIN FAULK přizvedl puk nad beton přesouvajícího se Johnsona. Asistence: Sebastian Aho, Teuvo Teräväinen.
    22:44 Nathan BEAULIEU - 2:1
     
    22:44
    Sabres právě vstřelili branku!
    Hosté bleskově odpovídají! Eichel vyslal své dva spoluhráče do přečíslení, které zužitkoval NATHAN BEAULIEU. Asistence: Johan Larsson, Jack Eichel.
    21:53 Jordan STAAL - 2:0
     
    21:53
    Carolina právě vstřelila branku!
    Carolina nakonec využívá dvojnásobnou přesilovku. JORDAN STAAL stál v pravou chvíli na pravém místě. Z levé strany střílel hodně nepřesně Lindholm, puk ale trefil Staala do nohy, od níž se odrazil za bezmocného Johnsona. Asistence: Elias Lindholm, Teuvo Teräväinen.
    00:33 Sebastian AHO - 1:0
     
    00:33
    Carolina právě vstřelila branku!
    Krátký nápor domácích v úvodu přináší své ovoce. Johnson sice dokázal čelit dvěma střelám, ale pohotové ráně SEBASTIANA AHA z mezikruží už neodolal a poprvé v utkání inkasuje. Asistence: Brett Pesce, Teuvo Teräväinen.

    Jan Vojkůvka

    Branky a nahrávky: 1. Aho (Pesce, T. Teräväinen), 22. J. Staal (E. Lindholm, T. Teräväinen), 25. Faulk (Aho, T. Teräväinen), 32. Faulk (Slavin, Skinner) – 23. Beaulieu (Jo. Larsson, Eichel), 34. Girgensons (Eichel)


    Carolina Hurricanes: C. Ward (Darling) – Pesce, Slavin, Faulk (C), Dahlbeck, T. van Riemsdyk, Hanifin – T. Teräväinen, J. Staal (A), Aho – E. Lindholm, V. Rask, Skinner (A) – Williams, D. Ryan, B. McGinn – Di Giuseppe, Krüger, Nordström.
    Buffalo Sabres: Ch. Johnson (Lehner) – Ristolainen, Scandella, Bogosian (A), McCabe, Beaulieu, Gorges – S. Reinhart, Eichel (A), Girgensons – Okposo (A), Rodrigues, E. Kane – Pominville, Josefson, B. Pouliot – Nolan, Jo. Larsson, S. Wilson.

    Rozhodčí: St. Lauret, O'Halloran – Smith, MacPherson
    bahis siteleri