Edmonton – Montreal 4:1 (kon.) | Tampa – Minnesota 3:0 (kon.) | Florida – Ottawa 1:0 (kon.)
New Jersey – Chicago 4:1 (kon.) | Pittsburgh – Anaheim 0:4 (kon.) | Columbus – Philadelphia 2:1 (1:0 po s.n.)
Carolina – Buffalo 4:2 (kon.) | NY Rangers – Toronto 2:3 (kon.) | Vegas – Washington 3:0 (kon.)
Arizona – Colorado 2:6 (kon.) | Dallas – Nashville 4:3 (2:0 po s.n.) | Vancouver – St. Louis 1:3 (kon.)
San Jose – Los Angeles 2:0 (kon.)
konec
Vancouver Canucks
1:3 (0:1, 1:1, 0:1)
St. Louis Blues
Neděle 24.12.2017, 04:00 • Rogers Arena, Vancouver • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:08 Alexander STEEN - 1:3
     
    59:08
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Nepřesnou přihrávku na levém hrazení zachytil Vladimir Tarasenko, který si obhodil obránce a stáhl hru na pravé křídlo, čímž uvolnil na středu hřiště ALEXANDERA STEENA. Ten měl před sebou snadný úkol, který splnil na jedničku a trefou do prázdné branky upevňuje vedení Blues. Asistence: Vladimir Tarasenko.
    38:30 Kyle BRODZIAK - 1:2
     
    38:30
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Tak na tuhle inkasovanou branku Jacob Markström jen tak nezapomene! Scottie Upshall nahodil puk do pravého rohu, kde byl první KYLE BRODZIAK. Ten nic nevymýšlel a téměř z nulového úhlu našel jedinou mezírku nad Markströmovým levým betonem, kudy brankáři Canucks propadl puk za záda. Asistence: Scottie Upshall.
    21:46 Brock BOESER - 1:1
     
    21:46
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Domácí Canucks zúročili svůj tlak ve vyrovnání! Sam Gagner vybojoval kotouč za brankou Blues a před brankou jej přistrčil mezi kruhy na Thomase Vanka. Už se zdálo, že situace bude opět překombinovaná, ale Thomas Vanek pohotovou přihrávkou našel BROCKA BOESERA, který zakončil do odkryté části branky. Asistence: Thomas Vanek a Sam Gagner.
    11:17 Patrik BERGLUND - 0:1
     
    11:17
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Po chybě ve středním pásmu se Blues usadili v útočné třetině a vstřelují svou první branku! Dmitrij Jaškin přistrčil puk na PATRIKA BERGLUNDA, který projel útočnou třetinou a z prostoru mezi kruhy bekhendovým nahozením rozvlnil síť za Markströmovými zády. Asistence: Dmitrij Jaškin a Kyle Brodziak.

    Lukáš Ureš

    Branky a nahrávky: 22. Boeser (Vanek, Gagner) – 12. Berglund (Jaškin, Brodziak), 39. Brodziak (Upshall), 60. Steen (Tarasenko)


    Vancouver Canucks: Markström (A. Nilsson) – Edler, Stecher, B. Hutton, Gudbranson, Del Zotto, D. Pouliot, Biega – D. Sedin, H. Sedin, Vanek – Eriksson, Gagner, Boeser – B. Gaunce, Dowd, Virtanen – Goldobin, M. Granlund.
    St. Louis Blues: Allen (C. Hutton) – Pietrangelo, Gunnarsson, Edmundson, Parayko, Dunn, Bortuzzo – Berglund, B. Schenn, Tarasenko – Steen, Stastny, T. Thompson – Pääjärvi, Sundqvist, Sobotka – Upshall, Brodziak, Jaškin.
    bahis siteleri