Košice – Banská Bystrica 2:4 (kon.) | Nitra – Detva 5:4 (kon.) | Zvolen – Lipt. Mikuláš 4:2 (kon.)
Trenčín – Žilina 3:2 (kon.) | Nové Zámky – Poprad 2:3 (kon.)
konec
HC Košice
2:4 (0:0, 2:1, 0:3)
HC´ 05 Banská Bystrica
sk Čtvrtek 28.12.2017, 17:30 • Steel aréna, Košice • Tipos Extraliga (SR) • 31. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:55
    Banská Bystrica dala gól!
    Na konečných 2:4 upravuje ÉRIC FAILLE.
     
    58:51
    Košická bránka je prázdna, domáci s piatimi korčuliarmi.
     
    58:51
    Oddychový čas domácich.
     
    58:23
    Vylúčenie v tíme HC Košice (2 min. – zdržiavanie hry).
     
    58:23
    Banská Bystrica dala gól!
    Je definitívne rozhodnuté, gól platí. Banskú Bystricu posiela do vedenia GUILLAUME ASSELIN. Asistencie: Marek Bartánus, Éric Faille.
     
    58:23
    Hlavný arbiter korčuľuje opäť k telefónu. Tentokrát prebieha prezeranie videozáznamu na základe žiadosti domáceho trénera, pána Milana Jančušku.
     
    58:23
    Surový odkorčuľoval, prikorčuľoval Hovorka. Nuž, nechcel by som byť teraz v koži arbitrov dnešného stretnutia, ktorí si zrejme od oboch hráčov vypočuli porianu spŕšku teplých slov.
     
    58:23
    Zdá sa, že by z toho napokon mohlo byť trestné strieľanie, o čom ešte vyjednáva Tomáš Surový.
     
    58:23
    Hlavný arbiter už prikorčuľoval na hraciu plochu, výsledok ale stále nepoznáme! K rozhodcom sú privolaní obaja kapitáni.
     
    58:23
    Pokračujeme v telefonáte. Niektorí z hráčov sa na ľad prišli rozkorčuľovať a pripraviť sa tak na záverečné minúty tretej tretiny.
     
    58:23
    To je pomerne dlhá konzultácia, jej záver stále nepoznáme. Napätie by sa dalo krájať, košickým divákom to ale na optimizme neuberá a aj počas telefonátu sa tak aktívne fandí.
     
    58:23
    Baranom sa pravdepodobne podarilo skórovať, o všetkom ale ešte bude musieť rozhodnúť videorozhodca.
     
    58:01
    Košice mohli vyhrávať! Pred vlastnou bránkou sa teraz pošmykol pravdepodobne Delisle, ktorý takmer zrazil puk za prizerajúceho sa Jana Lukáša.
     
    56:53
    Na ľade opäť vzplanuli emócie, tentokrát pri banskobystrickej svätyni. Už keď bol pokoj, Surový sa začal úplne zbytočne navážať do Kanaďana Pacana.
     
    46:45
    Pred košickou bránkou sa teraz zrodila šarvátka, ktorú možno poňali hokejisti až príliš vážne. Zdá sa, že sa to nezaobíde ani bez trestov.
     
    45:53
    Banská Bystrica dala gól!
    Tak sa na to pozrime! Hovoril som o obrovskom košickom tlaku, avšak staré známe nedáš – dostaneš platilo do bodky. Banská Bystrica vyrovnáva, o čo sa postaral MICHAL KABÁČ. Asistencia: Mário Róth.
     
    44:28
    Traja proti dvom, prihrávka na Kafku a zakončenie do obrancu. Banská Bystrica za svojím súperom v poslednej tretine výrazne zaostáva, čo ju môže ešte poriadne mrzieť.
     
    42:40
    Obrovská šanca! Jenčík sa predral cez banskobystrickú obranu a vystrelil na Lukáša, ten je v ostatných minútach jednoznačne najlepším mužom na ľadovej ploche.
     
    42:01
    Tak to je neuveriteľný tlak! Medzi kruhmi sa teraz ocitol nikým nekrytý Petr Kafka, ktorý mal dosť času, napriek tomu ale presnejšie nenamieril a trafil len zadný mantinel.
     
    41:30
    Boltun korčuľoval za vlastnou strelou a chýbali centimetre, aby sa košický útočník dostal k puku a rozvlnil tak sieť za Janom Lukášom.
     
    40:42
    Vylúčenie v tíme HC 05 iClinic Banská Bystrica (Kubka – 2 min., podrazenie).
     
    40:42
    Prečíslenie Košíc dvoch proti jednému. Kesselovi ale prepadol puk cez čepeľ, a tak nemohol tento americký bek v službách oceliarov zakončiť.
     
    38:23
    Košice dali gól!
    Košičania v závere prostrednej časti riadnej hracej doby otáčajú stav zápasu vo svoj prospech. Pred Lukášom bolo teraz pomerne husto, ani to ale domácim nebránilo, aby sa ujali vedenia. Presadil sa DAVID PACAN. Asistencie: Jakub Suja, Gabriel Spilar.
     
    35:31
    Košice dali gól!
    Košickí hokejisti sa dočkali vyrovnania. Banská Bystrica teraz zaváhala v defenzíve, čo domáci okamžite využili a po peknej útočnej akcii prekonali Lukáša. Puk do siete dotlačil MAREK HOVORKA. Asistencie: Jakub Suja, Petr Kafka.
     
    31:53
    Vylúčenie v tíme HC 05 iClinic Banská Bystrica (Rosandič – 2 min., podrazenie).
     
    31:10
    Po súboji teraz na ľad padol Tomáš Hričina, ktorému okamžite odletela prilba aj rukavice. Našťastie sa zdá, že to nebude nič vážne. Pokračujeme bez vylúčenia.
     
    28:43
    Banská Bystrica dala gól!
    Zaujímavá situácia dvoch proti dvom sa končí banskobystrickým gólom. Už keď sa zdalo, že zakončenie Lundström udrží, puk mu vykĺzol z lapačky a skončil v sieti. Za strelca gólu je označený
    MICHAL KABÁČ.
     
    27:48
    Dnešný zápas sleduje priamo v Steel aréne 8347 divákov. Košice hlásia vypredané!
     
    23:28
    Jan Lukáš mal teraz verz čo robiť! Prvú strelu smerujúcu k vzdialenejšej žrdi vytlačil svojou lapačkou, tú druhú už musel vyriešiť razantnejšie. Puk preto priľahol na klzisku.
     
    22:39
    Vylúčenie v tíme HC Košice (Pulli – 2 min., napadnutie).
     
    22:30
    Košičania tlačia súpera v jeho obrannom pásme, chcelo by to ale presvedčivejšie zakončenie. Doterajšie strely Lukáš spoľahlivo pokryl.
     
    21:54
    Vylúčenie v tíme HC 05 iClinic Banská Bystrica (Giľak – 2 min., podrazenie).
     
    16:50
    Tak toto bola krásna útočná akcia v podaní hostí! Na jej konci síce bola len nepodarená strela z hranice pravého kruhu na vhadzovanie, avšak Banská Bystrica teraz ukázala, aký trend sa v hokeji nosí.
     
    11:43
    Trojica Hričina – Boltun – Šoltés teraz narobila vrásky na čelách hosťujúcich hokejistov. Hričina totiž dobre posúval na ľavú stranu, kde sa do puku oprel Šoltés. Ten trafil len Lukáša v bránke baranov.
     
    10:10
    Vylúčenie v tíme HC 05 iClinic Banská Bystrica (Bartánus – 2 min., nebezpečná hra vysokou hokejkou).
     
    10:02
    Pekná akcia Košíc. Na jej konci prišla prihrávka medzi kruhy, odkiaľ zakončoval z prvej Boltun. Presúvajúci sa Lukáš teraz svoj tím podržal.
     
    08:10
    Vylúčenie v tíme HC 05 iClinic Banská Bystrica (Surový – 2 min., hákovanie).
     
    05:46
    Ďatelinka sa za bránkou Banskej Bystrice skúsene pozrel na obe strany a vybral si tú pravú. Po nej sa hostia presunuli pred Lundströma, kde sme videli aj zaujímavé zakončenie, s tým si však košický gólman poradil.
     
    04:28
    Obrovská šanca Košíc! Jenčík teraz vypracoval príležitosť pre Košice, v ktorej sa ešte snažil popod padajúceho Lukáša prihrať Hričinovi. Napokon z toho lepšie zakončenie nebolo.
     
    00:37
    A takmer to bolo 1:0! Suja sa prezentoval veľkou bojovnosťou, získal puk pre Košice a vystrelil. Lukáš vyrážal pred seba, kde sa hokejkou zahnal Kafka, ktorý trafil do zadného mantinelu. Pískala sa však hra so zdvihnutou hokejkou.

    Lukáš Pancurák

    Branky a nahrávky: 36. Hovorka (Suja, Kafka), 39. Pacan (Suja, Spilar) – 29. Kabáč, 46. Kabáč (Róth), 59. Asselin (Bartánus, Faille), 60. Faille


    HC Košice: Lundström (Habal) – Šedivý, Kessel, Koch, Čížek, Michalčin, Pulli, Novotný – Suja (A), Hovorka (C), Kafka – Šoltés, Pacan, Spilar – Jenčík (A), Boltun, Hričina – Petráš, Vrábeľ, Klíma
    HC´ 05 Banská Bystrica: Lukáš (Lassila) – Kubka, Ďatelinka (A), Delisle, Rosandič, Aliu, Sedlák, Róth, Kupec – Hrnka, Surový (C), Brittain – Valent, Bubela, Bartánus – Giľák, Faille (A), Asselin – Kabáč, Češík, Gabor

    Rozhodčí: Baluška, Stano – Orolin, Gavalier

    Diváci: 8347
    bahis siteleri