Slovensko – Kanada 0:6 (kon.) | Finsko – Dánsko 4:1 (kon.) | Rusko – Švýcarsko 5:2 (kon.)
Švédsko – Česko 3:1 (kon.)
konec
Rusko
5:2 (1:0, 1:1, 3:1)
Švýcarsko
Čtvrtek 28.12.2017, 20:10Mistrovství světa do 20 let • Skupina B
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:31 Vitalij ABRAMOV - 5:2
     
    58:31
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Nyní už je definitivně rozhodnuto. VITALIJ ABRAMOV posílá puk ze středního pásma bekhendem až do odkryté švýcarské klece. Bez asistence.
    58:18 Georgij IVANOV - 4:2
     
    58:18
    Rusko právě vstřelilo branku!
    To je z pohledu Švýcarů obrovská škoda. Toto utkání jim v závěru totiž utíká. Troufám si říct, že je zřejmě rozhodnuto. Andrej Svečnikov přihrávkou uvolnil GEORGIJE IVANOVA, který zblízka skóruje a posílá Rusko poprvé v utkání do dvougólového náskoku. Asistence: Andrej Svečnikov.
    51:02 Artur KAJUMOV - 3:2
     
    51:02
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Rusové své vedení nechtějí za žádnou cenu dát! Opět to jsou oni, kdo jde do jednobrankového náskoku. ARTUR KAJUMOV dostal dobrou přihrávku, když si sjížděl před branku, zamíchal s kotoučem a následně ho poslal neomylně do horních pater branky. Přihrávku mu poslal Klim Kostin, který si tak připisuje již třetí bod v tomto zápasu. Byl tedy u všech gólu svého týmu. Asistence: Klim Kostin.
    42:10 Ken JÄGER - 2:2
     
    42:10
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    Tak to je opět velmi nečekaný gól ze strany švýcarských hráčů! Všechen kredit na tento gól jde na stranu KENA JÄGERA, který dokázal delší dobu podržet puk na holi, rozjel se a následně se nacpal před branku. Těsně předtím, než vjel na brankoviště, mu možná kotouč utekl, ale to takovým způsobem, že se došoural až za brankovou čáru! To vše k velké radosti celé švýcarské střídačky! Asistence: Andre Heim.
    38:16 Klim KOSTIN - 2:1
     
    38:16
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Rusové jdou opět do vedení! A troufám si říct, že zcela zaslouženě. Philip Wüthrich vyrazil kotouč před sebe blíže k levé tyči. Tam se zjevil také KLIM KOSTIN, který kotouč neomylně zametl až za brankovou čáru, čímž si připisuje druhou přesnou trefu v tomto utkání! Asistence: Andrej Svečnikov, Vladislav Sjomin.
    20:09 Marco MIRANDA - 1:1
     
    20:09
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    Tak to je start do prostředního dějství zápasu, jaký si snad ani sami Švýcaři nepředstavovali! Dobrou přihrávkou se prezentoval Philipp Kurashev, který vyslal do samostatného úniku MARCA MIRANDU, jenž si před Vladislavem Suchačovem poradil na jedničku a zavěsil. Máme tedy vyrovnáno 1:1! Asistence: Philipp Kurashev.
    10:21 Klim KOSTIN - 1:0
     
    10:21
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Rusko je týmem, které se může radovat z úvodní gólové trefy tohoto zápasu! Vladislav Sjomin vyslal na branku soupeře táhlou forhendovou střelu až od modré čáry. Na hranici brankoviště stál chytře KLIM KOSTIN, od jehož brusle se puk odráží až za brankovou čáru! Asistence: Vladislav Sjomin, Dmitrij Sokolov.
    Marken.cz

    Adam Pavlíček

    Branky a nahrávky: 11. K. Kostin (Sjomin, Sokolov), 39. K. Kostin (Svečnikov, Sjomin), 52. Kajumov (K. Kostin), 59. Ivanov (Svečnikov), 59. Abramov – 21. Miranda (Kurashev), 43. Jäger (Heim)


    Rusko: Suchačov (Melničuk) – Makejev, Knyžov, Minulin, J. Zajcev, Jelizarov, Samorukov, Šepelev, Sjomin – M. Malcev, Altybarmakjan, Poloďan – Manukjan, Kajumov, Rubcov – Sokolov, Abramov, Šolochov – Ivanov, Svečnikov, K. Kostin.
    Švýcarsko: Wüthrich (Ritz) – Geisser, Gross, Riva, Egli, Le Coultre, Berni, Barandun, Cavalleri – Maillard, Miranda, Kurashev – Simic, Eggenberger, Heim – Sigrist, Nussbaumer, Leuenberger – Müller, Rohrbach, Jäger.

    Rozhodčí: Grumsen, Tufts – Ondráček, Šefčík
    bahis siteleri