Kanada – Mountfield HK 5:2 (kon.) | Team Suisse – Davos 8:3 (kon.)
konec
Team Suisse
8:3 (2:2, 2:1, 4:0)
HC Davos
Sobota 30.12.2017, 20:20 • Vaillant Arena, Davos • Spengler Cup • Semifinále
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:37
    Ještě jedno vyloučení na straně Davosu, dvě minuty za držení hole dostal Enzo Corvi.
    48:55 Grégory HOFMANN - 8:3
     
    48:55
    Team Suisse právě vstřelil branku!
    Už to ale skutečně debakl je... Osmá branka do Sennovy sítě padla po přihrávce zpoza branky na volného GRÉGORYHO HOFMANNA, který zblízka neměl problém prostřelit gólmana Davosu. Asistence: Lino Martschini, Taner Richard.
    43:46 Tanner RICHARD - 7:3
     
    43:46
    Team Suisse právě vstřelil branku!
    Už to začíná vypadat na debakl. Senn si sice nyní dokázal poradit se střelou a další pokus šel těsně vedle, zpoza branky ale bleskově vyjel TANNER RICHARD a uklidil puk za tyčku.. Asistence: Lino Martschini, Grégory Hofmann.
    43:27 Reto SCHÄPPI - 6:3
     
    43:27
    Team Suisse právě vstřelil branku!
    A je tu další gól... Scherwey nejprve neúspěšně tečoval Forovu střelu od modré, pak si ale zpracoval a jeho vlastní střelu lehce tečoval RETO SCHÄPPI, od kterého se puk odrazil do sítě. Asistence: Tristan Scherwey, Michael Fora.
    40:48 Eric BLUM - 5:3
     
    40:48
    Team Suisse právě vstřelil branku!
    Team Suisse využívá přesilovku a vede už o dvě branky! Mezi kruhy si nabruslil ERIC BLUM a zcela nekrytý měl spoustu času na střelu. Tu trefil milimetrově přesně a o tyčku dostal puk za Senna. Asistence: Vincent Praplan, Denis Hollenstein.
     
    39:13
    Přesilovka tentokrát pro Team Suisse. Dvouminutový trest za hákování dostal Robert Kousal.
    36:37 Dominik SCHLUMPF - 4:3
     
    36:37
    Team Suisse právě vstřelil branku!
    Jestliže před chvílí Davos vedl, tak nyní už prohrává. Po dalším útoku se puk dostal mezi kruhy, kde napřáhl DOMINIK SCHLUMPF a jeho bomba se zastavila až v horním růžku Sennovy branky. Asistence: Luca Cunti.
    36:08 Michael FORA - 3:3
     
    36:08
    Team Suisse právě vstřelil branku!
    A je zase srovnáno! Team Suisse se dostal do útočného pásma, před branku si sjel MICHAEL FORA a lehce tečoval už tak tečovanou střelu Fabrice Herzoga. Senn na změny směru dráhy letu puku neměl moc šancí reagovat. Asistence: Fabrice Herzog.
    35:20 Magnus NYGREN - 2:3
     
    35:20
    Davos právě vstřelil branku!
    A Davos nabídnutou příležitost využívá! Po křížné přihrávce pálil z kruhu pro vhazování MAGNUS NYGREN a gólman Genoni, byť dělal co mohl, se včas přemístit nedokázal – 2:3! Asistence: Robert Kousal, Tomi Sallinen.
     
    34:40
    Davos si zahraje přesilovku, dvě minuty za nedovolené bránění dostal Taner Richard.
     
    16:05
    Přesilovka pro Team Suisse. Dvě minuty za vysokou hůl na Hollensteina dostal Sam Lofquist.
    12:03 Brandon BUCK - 2:2
     
    12:03
    Davos právě vstřelil branku!
    Neskutečné, co se nám na ledě děje. Zpoza branky si vyjel BRANDON BUCK, dostal přihrávku, naznačil pohyb, čímž si položil gólmana na led a pak celkem hravě zasunul za brankovou čáru. Asistence: Dino Wieser, Tino Kessler.
    11:08 Vincent PRAPLAN - 2:1
     
    11:08
    Team Suisse právě vstřelil branku!
    S góly se nám najednou roztrhl pytel, Team Suisse už opět vede. Prakticky ze záporného úhlu nahodil puk na branku VINCENT PRAPLAN a ten propadl za Sennova záda! Bez asistence.
    08:40 Robert KOUSAL - 1:1
     
    08:40
    Davos právě vstřelil branku!
    Dlouho ale tento stav nevydržel, neboť před brankářem neobsazený ROBERT KOUSAL dostal parádní přihrávku od levého mantinelu a sklepnutím našel mezírku v Genoniho postoji. Srovnáno na 1:1. Asistence: Tomi Sallinen.
    08:05 Dennis HOLLENSTEIN - 1:0
     
    08:05
    Team Suisse právě vstřelil branku!
    Máme tu první branku utkání. Zleva se do pásma dostal DENNIS HOLLENSTEIN, najel si na střed a bekhendem využil toho, že před brankovištěm probíhal souboj, který ovlivnil gólmana Senna. Puk mu prošel mezi betony a je to 0:1. Asistence: Luca Cunti.
     
    05:21
    Je tu první vyloučení, přesilovku si zahraje Davos. Team Suisse je potrestán za příliš mnoho hráčů na ledě. Trest odsedí Samuel Kreis.

    Aleš Pur

    Branky a nahrávky: 9. Hollenstein (Cunti), 12. Praplan, 37. Fora (Herzog), 37. Schlumpf (Cunti), 41. E. Blum (Praplan, Hollenstein), 44. Schäppi (Scherwey, Fora), 44. Richard (Martschini, Hofmann), 49. Hofmann (Martschini, Richard) – 9. R. Kousal (Sallinen), 13. Buck (D. Wieser, Kessler), 36. Nygren (R. Kousal, Sallinen)


    Team Suisse: Genoni (Boltshauser) – Diaz, Geering, E. Blum, Schlumpf, Genazzi, Fora, Kreis, Sutter – Hollenstein, Cunti, Praplan – Martschini, Richard, Hofmann – Vermin, Herzog, Suter – Scherwey, Bodenmann, Schäppi.
    HC Davos: Senn (van Pottelberghe) – Nygren, Lofquist, Paschoud, Schneeberger, Jung, Heldner, Du Bois, Aeschlimann – Sallinen, Morin, R. Kousal – Buck, D. Wieser, Kessler – Mi. Johansson, M. Wieser, Little – Corvi, Simion, Ambühl.
    bahis siteleri