Dortmund – Waregem 3:2 (kon.)
konec
Borussia Dortmund
3:2 (2:2)
SV Zulte-Waregem
Pondělí 08.01.2018, 16:00 • Marbella, Španělsko • Přípravný zápas
Předzápasové kurzy
    54. Aubameyang (SANCHO) - 3:2
     
    54
    Dortmund právě vstřelil branku!
    Jadon Sancho poslal míč po levé straně na PIERRA – EMERICKA AUBAMEYANGA, ten zasekl před obráncem Waregemu, který odklouzal z cesty a kanonýr Borussie pravou nohou zamířil pod horní tyč a dává tak dnes svou druhou branku v utkání a Borussia poprvé dnes jde do vedení.
    42. Aubameyang (YARMOLENKO) - 2:2
     
    42
    Dortmund právě vstřelil branku!
    Teď už tato spolupráce slaví úspěch a je srovnáno! Do úniku dvou na jedno se dostali právě Yarmolenko a PIERRE – EMERICK AUBAMEYANG, prvně jmenovaný počkal na ideální moment pro přihrávku a Aubameyang již sám před Bossutem neměl problém se zakončením a potvrdil pověst kanonýra.
    33. DERIJCK - 1:2
     
    33
    Waregem právě vstřelil branku!
    I Waregem dokonale využíívá možnosti rohového kopu a na centr Kayi od rohové praporku si naskončil TIOMOTHY DERIJCK a trestuhodně nehlídaný na penaltě hlavou o zem trefil přesně.
    28. PISCZEK - 1:1
    b
     
    28
    Dortmund právě vstřelil branku!
    A končí brankou! Na centr Yarmolenka si naskočil ve vápně LUKASZ PISCZEK a hlavou na vzdálenější tyč nedal Bossutovi šanci.
    23. HARBAOUI - 0:1
     
    23
    Waregem právě vstřelil branku!
    Waregem překvapuje obranu Borussie a všechny fanoušky a jde do vedení! De Pauw dostal krásný míč na pravou stranu odkud našel ve vápně naběhnutého HADMI HARBAOUIHO, který již levačkou před odkrytou brankou nemohl minout.

    Tomáš Suchánek

    Branky: 28. Pisczek (Yarmolenko), 42. Aubameyang (Yarmolenko), 54. Aubameyang (Sancho) – 23. Harbaoui (de Pauw), 33. Derijck (Kaya)


    Borussia Dortmund: Bansen – Sokratis (K), Zagadou, Durm (58. Dahoud), Pisczek (46. Toljan), Weigl, Götze (58. Isak), Castro (58. Kagawa), Yarmolenko (59. Subotič), Sancho, Aubameyang. Trenér: Stöger
    Náhradníci: Reckert, Subotič, Dahoud, Isak, Kagawa, Toljan.

    SV Zulte-Waregem: Bossut – Baudry, Coopman, de Fauw (K), dePauw, Derijck, Hamalainen, Harbaoui (46. Cordaro), Jensen, Kaya (46. Olayinka), Marcq. Trenér: Dury
    bahis siteleri