USA – Kanada 6:2 (kon.) | Německo – Švýcarsko 2:1 (kon.) | Švédsko – Rusko 2:0 (kon.)
Finsko – Česko 2:3 (kon.)
konec
Německo
2:1 (1:1, 1:0, 0:0)
Švýcarsko
Úterý 09.01.2018, 13:30 • Dmitrov • Mistrovství světa žen do 18 let • Skupina B
Partner:
    21:18 Lilli WELCKEOVÁ - 2:1
     
    21:18
    Německo právě vstřelilo branku!
    Pasivita se Švýcarkám nevyplatila, podruhé v zápase prohrávají. A tentokrát si Saskia Maurerová vybrala slabší chvilku. Z mezikruží střílela LILLI WELCKEOVÁ a když se k ní puk vrátil, vypálila znovu. Brankářka ho těsně propustila mezi betony do sítě a je to 2:1. Asistence: Luisa Welckeová, Anna-Maria Nickischová.
    07:06 ENZLEROVÁ - 1:1
     
    07:06
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    Góóól, Švýcarsko bleskově vyrovnává! Němky sice poměrně účinně napadaly, jenže pak zapomněly na zadní vrátka. Těmi pronikly do přečíslení dvou proti jedné Sinja Leemannová s RAHEL ENZLEROVOU a druhá jmenovaná střelou za vyrážečku neomylně rozvlnila síť – 1:1! Asistence: Sinja Leemannová.
    04:55 BÄROVÁ - 1:0
     
    04:55
    Německo právě vstřelilo branku!
    Špatný start pro Švýcarky i pro nás. Němky totiž úvodní přesilovku znovu využívají a ujímají se vedení! Lilli Welckeová vrátila puk zpátky před první tyčku NAEMI BÄROVÉ, která i téměř z nulového úhlu trefila odkrytou svatyni – 1:0! Asistence: Lilli Welckeová.

    Martin Voltr

    Branky a nahrávky: 5. Bärová (Lilli Welckeová), 22. Lilli Welckeová (Luisa Welckeová, Nickischová) – 8. Enzlerová (Leemannová)


    Německo: Mayová (Pfeiferová) – Klingerová (A), Raschkeová, Botthofová, Nickischová, Heinzová, Brendelová (A), Schmitzová, Fiedlerová – Haderová (C), Kaiserová, Schwambornová – Christofová, Luisa Welckeová, Lilli Welckeová – Bärová, Dopheideová, Gruchotová – Harková, Ketzerová, Leveringhausová. Trenér: Tommy Kettner.
    Švýcarsko: Maurerová (Spiesová) – Wetliová (C), Christenová, Gianolaová, Vallariová (A), Hauserová, Lutzová, Ingoldová, Sina Bachmannová (A) – Rüediová, Enzlerová, Leemannová – Bertaová, Pagnamentaová, Schlegelová – Zimmermannová, Ryhnerová, Brandová – Staubová, Sara Bachmannová, Emmeneggerová. Trenér: Steve Huard.

    Rozhodčí: Nakajamaová (JPN), Kontturiová – Puhakkaová (obě FIN), Mochovová (RUS).
    bahis siteleri