Vysoké Mýto – Interobal Plzeň 1:4 (kon.)
konec
1.FC Nejzbach Vysoké Mýto
1:4 (0:0)
SK Interobal Plzeň
Čtvrtek 18.01.2018, 20:10 • Sportovní hala ve Vysokém Mýtě • 1. Futsal liga • 17. kolo
Předzápasové kurzy
     
    „Myslím si, že první půle byla hodně vyrovnaná a nám pomohl první gól, který nás uklidnil, a poté jsme především dobře bránili. Lukáš Němec dnes sehrál klíčovou roli, protože podal reprezentační výkon a byl klíčovým mužem.“ Taková byla reakce Davida Friče, trenéra vítězného týmu Interobalu Plzeň. (22:06:56)
     
    „Myslím, že jsme podali dobrý výkon. Nechtěli jsme inkasovat jako první gól, což se nám nepodařilo. Myslím si, že dnes rozhodla zkušenost. Dnes jsme vzhledem ke zraněním dali příležitost i hráčům, kteří jinak moc nehrají. Je to škoda. Kdybychom nějaké šance proměnili, mohli jsme sahat i po remíze," prohlásil po zápase trenér Vysokého Mýta Miroslav Semarád.
     
    Plzeň zvítězila po bezbrankovém prvním poločase ve Vysokém Mýtě a dvougólový střelec Tomáš Abrham označil vítězství jako "vydřené". Interobal porazil domácí tým podruhé v sezóně a málem opět výsledkem 4:0, jenže tentokrát dokázal brankáře Němce propálit pohotovým volejem v závěru utkání Václav Sklenář, který zaznamenal alespoň čestný gól. Konečný výsledek. Vysoké Mýto 1 Interobal Plzeň 4.
     
    Konec zápasu.
     
    39:59
    Tomáš Vnuk mohl vstřelit gól, jeho prudká střela z pravého křídla po zemi ale těsně minula vzdálenější levou tyč!
     
    39:36
    Šabata přihrávkou z levého křídla hledal před bránou Jiráského, který se neprosadil, protože k němu rychle přistoupil Havel a po čistém zákroku ho poslal k zemi.
     
    39:05
    David Novák se snažil prosadit na pravém křídle, kde vzápětí předvedl ostrý skluz a viděl žlutou kartu. Plzeň si před rozehráním standardní situace vyžádala oddechový čas a následná střela byla zablokována.
     
    38:40
    Jiráský na levé křídle předvedl pěknou individuální akci a posílal míč před bránu, Havel ho ale stačil odvrátit do zámezí.
    38:14 Tomáš ABRHAM - 1:4
     
    38:14
    Interobal Plzeň právě vstřelil branku!
    Interobal na levé straně rozehrál rohový kop na přední tyč a po krásné přihrávce se na vzdálenější pravé tyči prosadil z blízkosti TOMÁŠ ABRHAM!
    36:36 Václav SKLENÁŘ - 1:3
     
    36:36
    Vysoké Mýto právě vstřelilo branku!
    Němec skvěle vyrazil prudkou střelu Vysokého Mýta z levého křídla, VÁCLAV SKLENÁŘ ale vzápětí napřáhl nikým neatakovaný k pohotovému voleji, který metr nad zemí zamířil k pravé tyči! Vysoké Mýto nasucho nevyjde.
     
    36:16
    První vzájemné střetnutí v letošní sezóně vyhrála Plzeň 4:0, když se proti Vysokému Mýtu blýskl hattrickem Tomáš Vnuk.
     
    35:42
    Plzeň nyní rozjela nádhernou kombinaci na jeden dotek a v blízkosti levé tyče mohl pálit Sláma, jenže se nakonec do zakončení nedostal a domácí futsalisté horký okamžik přečkali.
     
    35:26
    Tomáš Vnuk na pravé straně po zisku míče v tísni stačil vypálit a Gerčák jeho přízemní pokus pravou nohou vyrazil.
     
    34:30
    Gerčák znovu musel zasahovat a po rohovém kopu pálil na pravém křídle z ostrého úhlu sám Holý, brankář Nejzbachu ale na přední tyči míč skvěle vyrazil!
     
    34:14
    Sláma se po přihrávce Holého z pravého křídla ocitl sám před bránou, jenže Gerčáka nepropálil!
     
    33:09
    Gerčák vyhodil míč dopředu a Němec vyběhl až za brankové území, aby ho odvrátil a ve vzdušném souboji srazil k zemi Jeníčka, který zůstal ležet na hrací ploše. Hra byla přerušena.
     
    32:44
    Interobal Plzeň má vývoj utkání pevně pod kontrolou a každá jeho kombinační akce zavání dalším gólem.

    Tomáš Reiner

    Branky: 37. Sklenář – 22. Štverák (Holý), 26. Vnuk (Štverák), 32. Abrham, 39. Abrham

    Karty:   8. Štanglica (VMY), 19. Jiránský (VMY), 40. Novák (VMY)


    1.FC Nejzbach Vysoké Mýto: Gerčák – Špinar, Sklenář, Jeníček, Štanglica, Kubát, Vágner, Novák, Vladyka, Jiráský, Šabata, Koblasa
    SK Interobal Plzeň: Němec (Bartůněk) – Kasýk, Koc, Vnuk, Kučera, Slavík, Sláma, Štrajt, Havel, Abrham, Štverák, Holý, Křemen
    bahis siteleri