New Jersey – Detroit 0:3 (kon.) | Toronto – Colorado 2:4 (kon.) | Minnesota – Ottawa 3:1 (kon.)
Chicago – Tampa 0:2 (kon.) | Arizona – NY Islanders 3:2 (po pr.) | Calgary – Buffalo 1:2 (po pr.)
konec
Minnesota Wild
3:1 (1:0, 0:1, 2:0)
Ottawa Senators
Úterý 23.01.2018, 02:00 • Xcel Energy Center, St. Paul • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    50:09 Mikael GRANLUND - 3:1
     
    50:09
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Domácí celek navyšuje své vedení na dva góly. Po bleskové akci se dostali dva hráči Wild před brankáře. Dumba přihrál MIKAELU GRANLUNDOVI, který naprosto snadno a nikým nerušeně zakončoval. Asistence: Matt Dumba a Ryan Suter.
    44:59 Jason ZUCKER - 2:1
     
    44:59
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Hodně podobná situace jako před první brankou domácích. Mikael Granlund obkroužil branku a našel udruhé tyčky připraveného spoluhráče, tím byl JASON ZUCKER. Zucker neměl problém se zakončením. Asistence: Mikael Granlund a Mikko Koivu.
    29:38 Matt DUCHENE - 1:1
     
    29:38
    Ottawa právě vstřelila branku!
    A je vyrovnáno. Po bleskové akci se puk dostal do středního pásma, kde byl najetý MATT DUCHENE. Ten se dostal až k brance, počkal si na prví pohyb brankáře, a pak pohodlně skóroval Asistence: Chris DiDomenico.
    00:45 Zach PARISE - 1:0
     
    00:45
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Hned v první minutě hry se domácí celek dostává do vedení. Eric Staal obkroužil branku a našel přihrávkou zcela volného spoluhráče. Tím byl ZACH PARISE, který měl klid na zakončení. Asistence: Eric Staal a Daniel Winnik.

    Jan Prošek

    Branky a nahrávky: 1. Parise (E. Staal, Winnik), 45. Zucker (Mikael Granlund, M. Koivu), 51. Mikael Granlund (Dumba, Suter) – 30. Duchene (DiDomenico)


    Minnesota Wild: Dubnyk (Stalock) – Suter, Spurgeon, Brodin, Dumba, Olofsson, Prosser – Zucker, M. Koivu, Mikael Granlund – Winnik, E. Staal, Parise – Rau, Coyle, J. Eriksson Ek – M. Foligno, Cullen, Stewart.
    Ottawa Senators: Condon (C. Anderson) – Chabot, E. Karlsson, Phaneuf, Ceci, Borowiecki, Claesson – Dzingel, Brassard, DiDomenico – Hoffman, Duchene, B. Ryan – Z. Smith, White, Pyatt – Burrows, Chlapík, Dumont.

    Rozhodčí: Jackson, Hanson – Cameron, MacPherson

    Diváci: 18 907
    bahis siteleri