Třinec – Sparta 1:0 (kon.) | Zlín – Mladá Boleslav 1:3 (kon.) | Litvínov – Jihlava 1:3 (kon.)
Liberec – Kometa Brno 6:2 (kon.) | Mountfield HK – Chomutov 1:0 (kon.) | Pardubice – Vítkovice 5:3 (kon.)
konec
HC Dynamo Pardubice
5:3 (1:1, 3:1, 1:1)
HC Vítkovice Ridera
Úterý 23.01.2018, 18:00 • Tipsport arena • Tipsport extraliga • 44. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:40 Marek TRONČINSKÝ - 5:3
     
    58:40
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    A o pár chvil později potvrzuje výhru domácích gólem do prázdné branky obránce MAREK TRONČINSKÝ, kterému kolegiálně přenechal kotouč Rostislav Marosz, který se před tím krásnou kličkou zbavil posledního obránce Vítkovic. Asistence: Rostislav Marosz a Petr Sýkora.
    55:23 Karol SLOBODA - 4:3
     
    55:23
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    KAROL SLOBODA si dobře najel do mezikruží, kam z rohu hřiště dostal přesnou přihrávku a propálil Ondřeje Kacetla střelou na lapačku. Využívá tak přesilovku a zajímavě promluvil do závěru dnešního zápasu! Asistence: Ondřej Roman a Lukáš Kucsera.
    37:59 Tomáš SVOBODA - 4:2
     
    37:59
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    TOMÁŠ SVOBODA si ale spravil chuť hned v následující akci, když dostal přesnou přihrávku přímo před Bartošáka a v klidu zakončil. Asistence: David Tomášek a Sacha Treille.
    34:13 Lukáš KUCSERA - 3:2
     
    34:13
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Další podobný pokus ale už končí za Kacetlem! Ranou z pravého kruhu pro vhazování se prosazuje LUKÁŠ KUCSERA. Asistence: Ondřej Roman a Karol Sloboda.
    32:45 Matěj BERAN - 3:1
     
    32:45
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Domácí se dočkali a zaslouženě odskakují do dvoubrankového vedení! Od modré čáry nahodil kotouč Marek Trončinský a za záda Patrika Bartošáka, který puk nejdříve vyrazil, jej doklepl MATĚJ BERAN! Asistence: Marek Trončinský.
    23:34 Petr SÝKORA - 2:1
     
    23:34
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    PETR SÝKORA nejprvě obětavým skokem ve středním pásmu vybojoval kotouč pro Dynamo a nakonec se sám dostal až do zakončení! Jeho střela prošla přes Bartošáka až do sítě a Dynamo vede 2:1! Asistence: Rostislav Marosz a Matěj Beran.
    17:45 Tomáš ROLINEK - 1:1
     
    17:45
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Do třetice všeho dobrého! Pěknou přesilovkovou kombinaci domácích dorazil pod víko Bartošákovy branky TOMÁŠ ROLINEK! Asistence: Marek Trončinský a Tomáš Svoboda.
    06:58 Rastislav DEJ - 0:1
     
    06:58
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Hosté jdou do vedení! Ve středním pásmu rukou zpracoval kotouč Jakub Lev a poslal přihrávku RASTISLAVU DEJOVI, který bombou z první nedal Kacetlovi žádnou šanci. Asistence: Jakub Lev a Rostislav Olesz.
    Marken.cz

    Marek Votke

    Branky a nahrávky: 18. Rolinek (Trončinský, T. Svoboda), 24. P. Sýkora (Marosz, Beran), 33. Beran (Trončinský), 38. T. Svoboda (Tomášek, Treille), 59. Trončinský (Marosz, P. Sýkora) – 7. Dej (Lev, Olesz), 35. Kucsera (O. Roman, Sloboda), 56. Sloboda (O. Roman, Kucsera)


    HC Dynamo Pardubice: Kacetl (Klouček) – Trončinský, Čáslava, Cardwell, Wishart, Hrabal, Mojžíš, Ščotka – P. Sýkora, Marosz, Rolinek – T. Svoboda, Tomášek, Treille – M. Kaut, Poulíček, Perret – Bojko, Dušek, Beran.
    HC Vítkovice Ridera: Bartošák (Dolejš) – Sloboda, Klok, Baranka, Hrbas, Trška, D. Krenželok – Dej, Lev, Olesz – Tybor, O. Roman, Pytlík – P. Zdráhal, Kolouch, Kucsera – Szturc, Š. Stránský, Kurovský – Baláž.

    Rozhodčí: Sýkora, Šír – Kis, Rampír

    Diváci: 6 360
    bahis siteleri