Skalica – Osmos Bratislava 5:2 (kon.) | Trnava – Pov. Bystrica 4:5 (0:2 po s.n.) | Topoľčany – Nové Zámky B 12:2 (kon.)
Dubnica – Spišská N. Ves 7:2 (kon.) | Prešov – Michalovce 4:2 (kon.)
konec
TSS GROUP Dubnica
7:2 (0:1, 4:1, 3:0)
HK Spišská Nová Ves
sk Pátek 26.01.2018, 18:00 • ZŠ Dubnica nad Váhom • 1. liga (SR) • 41. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:20
    Dubnica dáva gól!
    OLIVER ĎURIŠ dokázal využiť presilovku svojho tímu! To sa mu podarilo po pknej kombinácii, ktorú zakončil presnou strelou. Stav stretnutia je 7:2! Asistencie: Róbert Krajči, Michal Kokavec.
     
    54:49
    Dubnica dáva gól!
    Miroslav Habšuda presným pasom vysunul nabiehajúceho DOMINIKA BRIESTENSKÉHO, ktorý sa dostal do samostatného úniku. Puk po peknej kľučke poslal gólmanovi medzi betóny a bol úspešný. Stav stretnutia je 6:2!
     
    50:34
    Dubnica dáva gól! JAKUB JAKUBÍK si zbehol na prihrávku Róberta Krajčiho a následne presne zakončil. Stav stretnutia je 5:2 a zdá sa, že je rozhodnuté.
     
    39:14
    Dubnica dáva gól! Pred bránkou Spišskej Novej Vsi sa o puk bilo hneď niekoľko hráčov. V tejto motanici sa najlepšie zorientoval DENIS TRENČAN, ktorý navýšil vedenie svojho tímu na 4:2! Asistencie: Dominik Briestenský, Jakub Jakubík.
     
    34:46
    Dubnica dáva gól! Ako prvý sa pokúsil skórovať Róbert Krajči, ale na jeho pokus dokázal ešte gólman reagovať a puk vyraziť pred seba. Tam sa však nachádzal úplne voľný MICHAL KOKAVEC, ktorý poľahky upratal puk do odkrytej bránky. Stav stretnutia je 3:2!
     
    33:20
    Spišská Nová Ves dala gól!
    Jakub Lesňák milimetrovou prihrávkou našiel medzi kruhmi úplne voľného ANDREJA LIŠTIAKA, ktorý strelou z prvej našiel medzeru pri pravej žrdi bránky. Skóre stretnutia sa mení na 2:2!
     
    33:01
    Dubnica dáva gól! OLIVER ĎURIŠ bol v správnom čase na správnom mieste, keď sa mu presne na čepel odrazil puk. Do toho sa oprel z prvej a poslal ho až za chrbát bezmocného gólmana. Stav stretnutia je 2:1!
     
    25:11
    Dubnica dáva gól!
    Dominik Kanaet vysunul korčulujúceho LUKÁŠA BERÁKA, ktorý prešiel do útočnej tretiny a následne zakončil ku vzdialenejšej žrdi. Puk zapadol až do siete, a tak sa stav stretnutia mení – 1:1!
     
    00:23
    Spišská Nová Ves dala gól!
    Branislav Zwick sa predral súperovou defenzívou ako nôž maslom. Presnou prihrávkou našiel lepšie postaveného FRANTIŠKA KOKYHO, ktorému stačilo puk dotlačiť do prázdnej bránky. Stav stretnutia je 0:1!

    Róbert Gašpárek

    Branky a nahrávky: 26. Berák (Kanaet), 34. Ďuriš (Krajči), 35. Kokavec (Krajči, Rehák), 40. Trenčan (Briestenský, Jakubík), 51. Jakubík (Krajči, Briestenský), 55. Briestenský (Habšuda), 59. Ďuriš (Krajči, Kokavec) – 1. Koky (Zwick), 34. Lištiak (Lesňák)


    TSS GROUP Dubnica: Dovina – Bobček, Rehák, Kokavec, Ďuriš, Krajči – Habšuda, Ďurkech, Kanaet, Hegyi, Kútny – Švec, Burzala, Trenčan, Jakubík, Berák -Trška, Špankovič, Hús, Briestenský
    HK Spišská Nová Ves: Pajpach – Forrai, Vantroba, Findura, Koky, Zwick – Zekucia, Bdžoch, Lištiak, Nagy, Lesňák – Hochmann, Kyčák, Chmeľ, Halász, Štrauch – Vekselshtein, Olejník, Kopyttsov

    Rozhodčí: Valach – Drblík, Makúch
    bahis siteleri