Vsetín – Litoměřice 2:1 (kon.) | Benátky n/J – K. Vary 2:0 (kon.) | Třebíč – Přerov 3:2 (kon.)
Frýdek-M. – Slavia 1:3 (kon.) | Kadaň – Havířov 2:4 (kon.) | Prostějov – Motor ČB 7:2 (kon.)
Ústí n/L – Kladno 6:0 (kon.)
konec
SK Trhači Kadaň
2:4 (2:0, 0:2, 0:2)
AZ Havířov
Pondělí 29.01.2018, 18:00 • ZS KADAŇ • Chance liga • 44. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:35
    Havířov právě vstřelil branku!
    Je rozhodnuto. Havířov hned po buly vyhodil do středního pásma, kde si puk sebral VOJTĚCH TOMI, který přebruslil Lukáše Blahu a zamířil do prázdné branky. Asistence: Marek Sikora.
     
    49:07
    Havířov právě vstřelil branku!
    Je dokonáno, Havířov otočil vývoj utkání a ujímá se vedení.
    Vyhrané buly mířilo na Patrika Lužu, jehož nahození tečoval Vojtěch Tomi. Vyražený puk došťouchl do odkryté části klece MAREK KALUS. Asistence: Vojtěch Tomi a Patrik Luža.
     
    38:09
    Havířov právě vstřelil branku!
    A máme vyrovnáno. Tomáš Drtil posunul dlouhou přihrávku na MARKA SIKORU, který postupoval sám. V úniku zvolil střelu, kterou z pravé strany namířil přesně na vzdálenější tyčku, s jejíž pomocí dostal puk za záda Patrika Spěšného. Asistence: Tomáš Drtil a Radek Pořízek.
     
    35:57
    Havířov právě vstřelil branku!
    Radek Pořízek vyhrál buly čistě na Jana Marunu, který přihrál na modrou, kde byl ROBIN STANĚK. Ten se napřáhl a parádní bombou prostřelil všechno, co měl před sebou. Asistence: Jan Maruna a Radek Pořízek.
     
    18:16
    Kadaň právě vstřelila branku!
    Tohle je pro favorita utkání těžká rána. Ve vlastním oslabení se prosazuje chomutovský odchovanec. U levého mantinelu NICOLAS HLAVA získal puk a postupoval sám na gólmana. Se zakončením si dal práci a předvedl parádní dlouhý blafák do forhendu, takže zasunul puk podél celého brankoviště až za betony gólmana hostů. Asistence: Jakub Trefný.
     
    07:41
    Kadaň právě vstřelila branku!
    Trhači předvedli totožnou akci, tentokrát byla úspěšná! Ondřej Havlíček poslal puk na Darka Hejcmana, jehož ránu Martin Růžička ještě vyrazil, ale proti dorážce JAKUBA TREFNÉHO už nic nezmohl, takže si kapitán připisuje další kanadské body v početní výhodě. Asistence: Darek Hejcman a Ondřej Havlíček.
    Marken.cz

    Kateřina Kundertová

    Branky a nahrávky: 8. Trefný (Hejcman, Havlíček), 19. Hlava (Trefný) – 36. Staněk (Maruna, Pořízek), 39. Sikora (Drtil, Pořízek), 50. M. Kalus (Tomi, Luža), 60. Tomi (Sikora)


    SK Trhači Kadaň: Spěšný (Danylec) – Buchtela, Trefný (C), Szathmáry, Kadeřávek, Šefl, Blaha, Hlaváček – Hlava, Rindoš, Wágner – Rezek, Hejcman (A), Chrpa – Dufek, Havlíček, Tůma – J. Müller (A), Tupý, Krejčiřík.
    AZ Havířov: Martin Růžička (36. Bláha) – Staněk, Krisl (C), Dudek, Luža, R. Havel, Dujsík, Drtil – Tomi, L. Bednář, M. Kalus – Sikora (A), Rác, Maruna (A) – Kotala, Matai, Fronk – Gřeš, Pořízek, Cihlář.

    Rozhodčí: Wagner, Valenta – Bosák, Beneš
    bahis siteleri