Vsetín – Litoměřice 2:1 (kon.) | Benátky n/J – K. Vary 2:0 (kon.) | Třebíč – Přerov 3:2 (kon.)
Frýdek-M. – Slavia 1:3 (kon.) | Kadaň – Havířov 2:4 (kon.) | Prostějov – Motor ČB 7:2 (kon.)
Ústí n/L – Kladno 6:0 (kon.)
konec
SK Trhači Kadaň
2:4 (2:0, 0:2, 0:2)
AZ Havířov
Pondělí 29.01.2018, 18:00 • ZS KADAŇ • Chance liga • 44. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:35
    Havířov právě vstřelil branku!
    Je rozhodnuto. Havířov hned po buly vyhodil do středního pásma, kde si puk sebral VOJTĚCH TOMI, který přebruslil Lukáše Blahu a zamířil do prázdné branky. Asistence: Marek Sikora.
     
    59:28
    Oddechový čas pro hosty.
     
    59:28
    Havířov vyhodil na icing.
     
    58:43
    Patrik Spěšný je na střídačce a Trhači mají šest hráčů v poli.
     
    54:13
    Ondřej Buchtela špatně rozehrál, volný puk si dojel Radek Pořízek, který mohl přihrávat Vojtěchu Tomimu do prázdné, ale zvolil střelu, kterou namířil vedle trhačské branky.
     
    53:26
    Ondřej Buchtela nahodil z pravé strany na Ondřeje Bláhu .který vyrazil puk na opačnou stranu, tam byl Nicolas Hlava, jenomže proti jeho střele se brankář stihl přesunout.
     
    53:20
    Vyloučení v týmu AZ RESIDOMO Havířov (Marek Kalus – 2 min., nedovolené bránění).
     
    49:40
    Jan Müller přihrál Vojtěchu Krejčiříkovi, jehož ránu Ondřej Bláha vyrazil pouze před sebe. K dorážce se tlačil adresát první nahrávky, ale byl zablokován obráncem.
     
    49:07
    Havířov právě vstřelil branku!
    Je dokonáno, Havířov otočil vývoj utkání a ujímá se vedení.
    Vyhrané buly mířilo na Patrika Lužu, jehož nahození tečoval Vojtěch Tomi. Vyražený puk došťouchl do odkryté části klece MAREK KALUS. Asistence: Vojtěch Tomi a Patrik Luža.
     
    46:11
    Sólo akce! Jakub Kotala dostal puk do rohu, odkud se natlačil až do brankoviště, chtěl zakončit na vzdálenější tyčku, ale pro štěstí domácích minul.
     
    46:00
    Vyloučení v týmu SK Trhači Kadaň (Ondřej Havlíček – 2 min., hákování).
     
    42:15
    Vyloučení v týmu SK Trhači Kadaň (Ondřej Buchtela – 2 min., nedovolené bránění).
     
    41:37
    Vyloučení v týmu AZ RESIDOMO Havířov (Jakub Kotala – 2 min., vysoká hůl).
     
    41:10
    Radek Pořízek přihrál zpoza brány do brankoviště na Marka Sikoru, který mířil do teploměru, ale Patrik Spěšný stihl přitisknout ruku k tělu včas, aby mezery utěsnil.
     
    38:09
    Havířov právě vstřelil branku!
    A máme vyrovnáno. Tomáš Drtil posunul dlouhou přihrávku na MARKA SIKORU, který postupoval sám. V úniku zvolil střelu, kterou z pravé strany namířil přesně na vzdálenější tyčku, s jejíž pomocí dostal puk za záda Patrika Spěšného. Asistence: Tomáš Drtil a Radek Pořízek.
     
    35:57
    Havířov právě vstřelil branku!
    Radek Pořízek vyhrál buly čistě na Jana Marunu, který přihrál na modrou, kde byl ROBIN STANĚK. Ten se napřáhl a parádní bombou prostřelil všechno, co měl před sebou. Asistence: Jan Maruna a Radek Pořízek.
     
    35:30
    Střídání v týmu AZ RESIDOMO Havířov: ze hřiště odchází Martin Růžička, přichází Ondřej Bláha.
     
    35:30
    Jakub Matai byl na konci pohledné akce Havířova, když puk létal přes pásmo, jenomže v rozhodující moment jmenovaný útočník nastřelil tyčku. V pokračující hře se k puku dostal Tomáš Drtil, který od modré pálil do rozhozené brány, jenomže Patrik Spěšný měl štěstí.
     
    34:14
    Z rychlého protiútoku se Trhači málem radovali. Jakub Chrpa nahodil od modré na bránu, u levé tyčky z pohledu útoku stál Vojtěch Krejčiřík, jehož nepříjemný kotouč Martin Růžička vyhlavičkoval mimo prostor tří tyčí.
     
    31:04
    Vyloučení v týmu AZ RESIDOMO Havířov (Tomáš Dujsík – 2 min., držení).
     
    29:19
    Opět se mohla opakovat spolupráce jako u druhého gólu. Nicolas Hlava nahodil, jeho tečovaná rána vypadla u Jakuba Trefného, který ale neprostřelil Martina Růžičku. Krátce poté se Havířov osvobodil.
     
    28:53
    Vyloučení v týmu AZ RESIDOMO Havířov (Radek Havel – 2 min., hrubost).
     
    27:47
    Nicolas Hlava se dostali s Františkem Wágnerem do přečíslení dva na jednoho. Prvně jmenovaný si na hranici pravého kruhu přibrzdil a zkoušel vystřelit sám, jenomže nevtlačil puk pod horní tyčku.
     
    21:44
    Jakub Kotala využil chybné rozehrávky a vystřelil z pravé strany, kde byl úplně sám. Z dobré pozice však trefil domácí jedničku jenom do hrudníku.
     
    20:22
    Vojtěch Tomi vystřelil po přejetí modré, na pohlad jeho střela byla pro Patrika Spěšného hodně nepříjemná, protože předvedl dobrý rozklek na poslední chvíli. Marek Kalus poté dorážel, ale domácí gólman odešel s čistým štítem.
     
    19:42
    Martinu Růžičkovi nevyšel výjezd, aby pomohl spoluhráčům s rozehrávkou, takže se k puku dostal Ondřej Havlíček. Ten mířil do odkryté klece, ale brankář hostů veškeré nebezpečí zažehnal, jelikož se vrátil do branky.
     
    18:16
    Kadaň právě vstřelila branku!
    Tohle je pro favorita utkání těžká rána. Ve vlastním oslabení se prosazuje chomutovský odchovanec. U levého mantinelu NICOLAS HLAVA získal puk a postupoval sám na gólmana. Se zakončením si dal práci a předvedl parádní dlouhý blafák do forhendu, takže zasunul puk podél celého brankoviště až za betony gólmana hostů. Asistence: Jakub Trefný.
     
    17:09
    Vyloučení v týmu SK Trhači Kadaň (František Wágner – 2 min., hákování).
     
    15:30
    Jan Maruna jel s Jakubem Mataiem dva na jednoho. Prvně jmenovaný přihrál svému spoluhráči, který ale nezakončil přesně, takže hra pokračovala. Po střele ze střední vzdálenosti se k dalšímu pokusu ostal opět Jakub Matai, ani napodruhé ale domácího gólmana neprostřelil.
     
    11:36
    Pohledná akce hostů! Jakub Matai přihrál na kříž přes pásmo na Jiřího Fronka, který okamžitě vracel mezi kruhy, tam byl Jakub Kotala, jehož ale v dobré pozici vychytal Patrik Spěšný, jenž podržel Trhače.
     
    07:41
    Kadaň právě vstřelila branku!
    Trhači předvedli totožnou akci, tentokrát byla úspěšná! Ondřej Havlíček poslal puk na Darka Hejcmana, jehož ránu Martin Růžička ještě vyrazil, ale proti dorážce JAKUBA TREFNÉHO už nic nezmohl, takže si kapitán připisuje další kanadské body v početní výhodě. Asistence: Darek Hejcman a Ondřej Havlíček.
     
    07:32
    Ondřej Havlíček na sebe stáhl hráče a předložil puk na Darka Hejcmana, jemuž ale rána z prostoru mezi kruhy vůbec nesedla, takže netrefila bránu.
     
    06:46
    Vyloučení v týmu AZ RESIDOMO Havířov (Jiří Krisl – 2 min., hákování).
     
    04:51
    Vyloučení v týmu SK Trhači Kadaň (Josef Rindoš – 2 min., podražení).
     
    02:20
    Radek Pořízek přihrál na Jiřího Fronka, který ránou z první nastřelil tyčku, která teď ¨trhače zachránila. Do protiútoku vyrazili domácí, akci zakončoval z těsné blízkosti Ondřej Havlíček, jenž ale nevyzrál na Martina Růžičku.
    Marken.cz

    Kateřina Kundertová

    Branky a nahrávky: 8. Trefný (Hejcman, Havlíček), 19. Hlava (Trefný) – 36. Staněk (Maruna, Pořízek), 39. Sikora (Drtil, Pořízek), 50. M. Kalus (Tomi, Luža), 60. Tomi (Sikora)


    SK Trhači Kadaň: Spěšný (Danylec) – Buchtela, Trefný (C), Szathmáry, Kadeřávek, Šefl, Blaha, Hlaváček – Hlava, Rindoš, Wágner – Rezek, Hejcman (A), Chrpa – Dufek, Havlíček, Tůma – J. Müller (A), Tupý, Krejčiřík.
    AZ Havířov: Martin Růžička (36. Bláha) – Staněk, Krisl (C), Dudek, Luža, R. Havel, Dujsík, Drtil – Tomi, L. Bednář, M. Kalus – Sikora (A), Rác, Maruna (A) – Kotala, Matai, Fronk – Gřeš, Pořízek, Cihlář.

    Rozhodčí: Wagner, Valenta – Bosák, Beneš
    bahis siteleri