KP Brno – Olymp Praha 3:1 (kon.)
konec
VK Královo Pole
3
25 21 25 25  
PVK Olymp Praha
1
12 25 14 23  
Pondělí 29.01.2018, 17:00 • Sportovní hala Vodova, Brno • Uniqa extraliga žen • 17. kolo
Předzápasové kurzy
     
    25:23
    Je konec! Olymp dobře rozehranou koncovku čtvrtého setu naprosto zazdil. Kopáčová znovu zatlačila servisem, poté měla na ruce srovnání stavu Černá, ale její útok končí v polovině sítě.
     
    24:23
    Gabriela Kopáčová pokračuje na podání i po oddechovém čase. Kurková nahrávala na do zóny číslo dva, ale tam nebyla žádná z hráček. Mečbol.
     
    23:23
    Gabriela Kopáčová na podání. Následně blokuje Boulová na středu sítě Šotkovskou. Olymp si bere oddechový čas.
     
    20:22
    Anna Suchá na podání. Černá přidává bod lehkým útokem do dlouhé diagonály. Královo Pole si bere ještě jeden oddechový čas.
     
    18:20
    Anna Komárková je na podání. Peneová přihrála jen do prázdného místa a Olymp vede o dva body. Na to reaguje domácí trenér Marek Rojko oddechovým časem.
     
    16:14
    Chorvatská smečařka pokračuje na podání. Šimáňová nedostala dobrou nahrávku, ale dokázala míč udržet ve hře. Nakonec boduje Suchá smečí z hlavního kůlu. Je tady druhý technický oddechový čas.
     
    13:13
    Pištěláková přidala také kvalitní podání, po kterém smečuje Černá jen do autu. Je srovnáno. Olymp si bere oddechový čas.
     
    6:8
    Kristýna Boulová zatlačila servisem Stavinohovou, poté také skvěle zasáhla v poli, ale na druhou přes Kurkové už neměla žádná z hráček Brna. Je tady první technický oddechový čas.
     
    25:14
    Zburová našla servisem Stavinohovou, poté nahrávala Kopecká na Komárkovou, který smečuje daleko do autu. Třetí sada jde na konto Králova Pole.
     
    24:14
    Ivana Zburová na podání. Šotkovská se útokem neprosadila a to trestá Pištěláková smečí do otevřené obrany.
     
    18:11
    Kopáčová se dostává do hry. Kalhousová znovu chybuje v útoku a Brno si jde pro třetí sadu. Hostující tým si bere oddechový čas.
     
    16:8
    Klára Vyklická dává přímý bod ze servisu a tak při druhém technickém oddechovém čase vede Královo Pole již o osm bodů.
     
    12:6
    Královo Pole se začíná znovu vzdalovat, Zburová přidává také přímý bod ze servisu a na to reaguje trenér Olympu Stanislav Mitáč oddechovým časem.
     
    8:4
    Černá pokračuje na podání. Boulová se prosazuje z jednonožky a posílá tak oba týmy k prvnímu technickému oddechovému času.
     
    21:25
    Kalhousová se s Kurkovou vrací do hry. Na lavičku usedají Kopecká s Bicanovou. Povedená výměna pro hostující tým, Kalhousová jen posunula míč nad blokem a Olymp tak srovnává na 1:1 na sety.
     
    21:24
    Kristýna Boulová předvedla kvalitní podání, ale Komárková ho lehce zpracovala. Nakonec útočila do středu kurtu právě Komárková a Olymp má k dispozici tři setboly.
     
    19:21
    A právě Daniela Černá je na podání. Peneová nepřihrála a Olymp se dostává do potřebného dvoubodové vedení. Královo Pole si bere oddechový čas.
     
    14:16
    Střídající smečařka oživila hru Králova Pole. Tentokrát už ale podává do sítě. Na řadu přichází druhý technický oddechový čas.
     
    12:13
    Zburová opět za koncovou lajnou. A Pištěláková snižuje tvrdou smečí do diagonály, už to je jen o bod a Olymp na to reaguje oddechovým časem.
     
    9:11
    Boulová poslala další z kvalitních plachtících servisů. Komárková znovu bez bodu, na druhé straně se neprosadila Pištěláková a tak to na sebe vzala Zburová a Brno opět snižuje. Olymp si bere oddechový čas.
     
    6:10
    Královo Pole je pod tlakem. Boulová se středem sítě neprosadila a to trestá Komárková. Po šestém bodu v řadě si bere domácí trenér Marek Rojko oddechový čas.
     
    6:8
    Pavlína Šimáňová zatlačila znovu servisem. Komárková zakončila pohlednou výměnu smečí do Peneové a Olymp tak vede při prvním technickém oddechovém čase o dva body.
     
    25:12
    Kurková sice přetlačila nad sítí Meidlovou po nepřesné přihrávce, ale poté útočila technicky za blok Pištěláková a první sada velmi rychle končí.
     
    24:12
    Kapitána Brna Ivana Zburová na podání. Pištěláková skvěle otečovala svou smečí blok Olympu a je tady série setbolů pro domácí.
     
    21:11
    Kristýna Boulová je na podání. Kalhousová je zablokována a už to je o deset bodů. Olymp si bere druhý oddechový čas.
     
    16:8
    Kurková na podání. Komárková se v útoku sice neprosadila, poté měla ještě šanci Kalhousová, ale ani její smeč nejde do kurtu. Je tady první technický oddechový čas.
     
    15:7
    A právě Pavla Meidlová je na podání. Olymp útočil nepřesně z hlavního kůlu a to trestá smečí Pištěláková. Olymp si bere oddechový čas.
     
    8:1
    Nikola Pištěláková pokračuje na podání. Kalhousová se na první pokus neprosadila, ale poté měla možnost smečovat ještě Černá, ani ta však neuspěla. Peneová s přehledem uklidila bodovku k lajně a je tady tak první technický oddechový čas.

    Vít Schück

    VK Královo Pole: Zburová (C), Šloufová – Meidlová, Peneová, Suchá, Janečková – Boulová, Podhrázká, Vyklická – Pištěláková, Kopáčová – Vaňková, Chlumská
    Trenér: Marek Rojko

    PVK Olymp Praha: Kopecká (C), Kurková – Komárková, Bicanová, Černá, Fomenková – Šimáňová, Šotkovská – Kalhousová Stavinohová
    Trenér: Stanislav Mitáč

    Rozhodčí: Michal Kostka – Kamil Renčín
    bahis siteleri