Poprad – Detva 0:2 (kon.) | Banská Bystrica – Zvolen 3:2 (2:1 po s.n.) | Nitra – Lipt. Mikuláš 7:4 (kon.)
Žilina – Nové Zámky 3:0 (kon.) | Trenčín – Košice 3:1 (kon.)
konec
HK Nitra
7:4 (3:0, 2:1, 2:3)
HK 32 Liptovský Mikuláš
sk Pátek 02.02.2018, 18:00Tipos Extraliga (SR) • 42. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Gólové hody v Nitre sú na konci. Favorizovaní domáci hokejisti síce v závere zápasu doplatili na stratu koncentrácie, ale aj napriek tomu s pohodlným náskokom získavajú tri body. S týmto konštatovaním sa s vami pre dnešok lúčime. Ďakujeme za pozornosť a prajeme vám príjemný zvyšok večera. (20:25:58)
     
    Koniec zápasu.
    58:05 Martin KRIŠKA - 7:4
     
    58:05
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Liptáci opäť upravujú skóre a opäť je to v presilovke! MARTIN KRIŠKA pozval Csányiho späť na ľadovú plochu prudkou ranou z vonkajšej hranice pravého kruhu. Asistencie: Tomáš Nádašdi, Patrik Števuliak.
     
    57:31
    Vylúčenie v tíme HK Nitra (Karol Csányi – 2 min., hákovanie).
     
    57:16
    Troy Milam sa vracia späť na hraciu plochu. Oba celky v tejto chvíli pokračujú v plnom počte.
    57:16 Rudolf HUNA - 7:3
     
    57:16
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Hostia využívajú skrátenú presilovku a znižujú na rozdiel štyroch gólov. Peknú individuálnu akciu predviedol RUDOLF HUNA, ktorý si puk od pravého mantinelu potiahol pred bránku a tam zakončil pod hornú žrď. Bez asistencií.
     
    56:58
    Števuliak je späť na ľadovej ploche. Začína sa skrátená presilovka Liptovkého Mikuláša.
     
    56:19
    Puk je stále v obrannom pásme Liptovského Mikuláša, ale už na hokejkách nitrianskych hokejistov. Strela však neprichdádza.
     
    55:50
    Hrá sa vo štvoriciach na oboch stranách. Hostia teraz zbierajú puk za svojou bránkou a budú chcieť zaútočiť.
     
    55:37
    Vylúčenie v tíme HK Nitra (Troy Milam – 2 min., podrazenie).
     
    54:58
    Vylúčenie v tíme MHK 32 Liptovský Mikuláš (Patrik Števuliak – 2 min., hákovanie).
    54:01 Jakub RUČKAY - 7:2
     
    54:01
    Nitra dala gól!
    Nitra už v plnom počte pridáva svoj siedmy gól. Macík najskôr vystrelil z ľavého kruhu, ale jeho pokus Hollý vyrazil. Tam však bol pripravený JAKUB RUČKAY, ktorý okamžite zakončoval do odkrytej siete. Asistencie: Radoslav Macík, Cody Bradley.
     
    53:30
    Nitra sa bez zaváhaní ubránila a od tejto chvíle pokračuje v plnom počte. Domáci hokejisti si stále držia pohodlný štvorgólový náskok.
     
    53:17
    Hostia sa stále sympaticky snažia. Rapáč teraz zadovkou posielal puk priamo popred bránku domáceho tímu, ale nik z jeho spoluhráčov ho nezasiahol.
     
    52:46
    Hostia zakončili od modrej čiary, ale Lawson puk vyrazil betónom a v hre sa môže pokračovať. Liptáci si nevedia vypracovať výraznejšiu príležitosť.
     
    52:34
    Liptovský Mikuláš zbiera puk za svojou bránkou a bude chcieť založiť novú útočnú akciu.
     
    52:04
    Liptáci sa v početnej nevýhode opäť pokúšajú skorigovať skóre. Po prudkej strele od modrej čiary bol ale teraz puk tečovaný iba na ochrannú sieť, takže nasledovať bude buly v strednom pásme.
     
    51:30
    Vylúčenie v tíme HK Nitra (Mitch Versteeg – 2 min., napadnutie).
     
    50:41
    Domáca Nitra chcela zaútočiť, ale na modrej čiare ju zastavil ofsajd. Medzičasom sa už začala posledná desaťminútovka riadnej hracej doby.
     
    48:50
    Liptáci rýchlo preliali hru na opačnú polovicu klziska. Tam zakončoval Paukovček, ale Lawson si dal pozor pri žrdi a puk vyrazil rukou.
     
    48:22
    Nitra to skúša aj naďalej. Priamo medzi kruhy dostal prihrávku Macík a bez prípravy aj strieľal, ale Hollý si poradil vďaka svojim betónom. Puk zrazil späť do hry.
     
    47:56
    Nitrania nepríjemne zakončovali. Od modrej čiary pálil zadák Versteeg a pred Hollým sme videli aj pokusy o dorážku, ale napokon iba neúspešné.
     
    47:28
    Puk po súboji pri mantineli rozhodcovia stratili z dohľadu, takže hru radšej prerušujú. Nasledovať bude komerčná prestávka.
    45:32 J. SUKEĽ - 6:2
     
    45:32
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Liptáci sa napokon dokázali presadiť a znižujú na rozdiel štyroch gólov! Veľkú zásluhu má na tom Paukovček, ktorý sa natlačil pred brankára a zakončil, ale Lawson puk vyrazil. To potom využil JAKUB SUKEĽ, ktorý sa v dorážke nemohol mýliť. Asistencia: Lukáš Paukovček.
     
    43:23
    Nádašdi si teda celý trest neodsedel a môže sa vrátiť k svojim spoluhráčom. Liptáci prehrávajú výrazným rozdielom a nad bodovým ziskom už zrejme vôbec nepremýšľajú.
    43:23 Mitch VERSTEEG - 6:1
     
    43:23
    Nitra dala gól!
    Domáci sa napokon do pásma v závere presilovky dostali a využili ju. Postaral sa o to MITCH VERSTEEG prudkou ranou od modrej čiary. Asistencie: Martin Rýgl, Jakub Ručkay.
     
    42:50
    Nitra je v presilovke úplne bezzubá. Domáci hokejisti sa nedokážu usadiť v útočnom pásme a puk neustále zbierajú v strede klziska.
     
    41:53
    Úvod oslabenia zvláda Liptovský Mikuláš dobre a puk sa mu podarilo vyhodiť cez všetky čiary.
     
    41:41
    Vylúčenie v tíme MHK 32 Liptovský Mikuláš (Tomáš Nádašdi – 2 min., nebezpečná hra vysokou hokejkou).
     
    41:15
    Nitranom sa napokon nepodarilo rozohrať a museli sa brániť. Veľa práce s tým však nemali, pretože Paukovčekovi za bránkou ľahko vzali puk a žiadne zakončenie sme nevideli.
     
    40:34
    Nitra si prevzala puk na svoje hokejky a po prestriedaní bude rozohrávať spoza vlastnej bránky.
     
    40:09
    V tretej tretine vyhrali prvé buly Liptáci. Chceli sa aj rýchlo dostať do útoku, ale je z toho iba ofsajd a hra sa prerušuje.
     
    40:01
    Začala sa tretia tretina.
     
    Druhá tretina priniesla opäť tri presné zásahy, ale teraz sa dokázali presadiť aj hostia. Liptovský Mikuláš teda Lawsonovi čisté konto s určitosťou nedopraje.
     
    40:00
    Druhá tretina sa skončila.
    38:54 Radoslav MACÍK - 5:1
     
    38:54
    Nitra dala gól!
    Nitra v závere druhej tretiny pridáva aj piaty gól. Puk teraz poskakoval pred brankárom Hollým, ktorý ho nevedel skrotiť, až napokon v dorážke uspel RADOSLAV MACÍK. Asistencie: Cody Bradley, Martin Rýgl.
     
    38:23
    Medzičasom sa začala posledná dvojminútovka tejto tretiny. Nasledovať bude vhadzovanie po pravici Hollého.
     
    37:52
    Žiak sa vracia späť na hraciu plochu, ale Liptovský Mikuláš sa stále bráni. Hosťujúci brankár musí byť pripravený na ďalšie ofenzívne chúťky Nitry.
     
    37:26
    Slovák puk nahadzoval spoza medzikružia, ale jeho spoluhráči v pokusoch o nebezpečný teč neuspeli. Hostia sa musia neustále brániť.
     
    36:58
    Troy Milam a Krištof si teraz puk vymieňajú na útočnej modrej čiare, ale strela neprichádza. Liptáci sa teda stále musia brániť.
     
    36:17
    Nitrania sa rýchlo dostali do presilovkového zakončenia. Troy Milam si prihrávku spracoval pri modrej čiare, ale puk si ešte potiahol do pravého kruhu. Jeho prudkú strelu však nikto netečoval a Hollý hru prerušil.
     
    35:52
    Vylúčenie v tíme MHK 32 Liptovský Mikuláš (Lukáš Žiak – 2 min., hákovanie).
     
    35:20
    Liptovský Mikuláš v početnej výhode absolútne nič nevymyslel. Nitra sa bez najmenšieho zaváhania ubránila a od tejto chvíle pokračuje aj s Versteegom.
     
    34:22
    Teraz domáci hokejisti dokonca vysoko forčekujú rozohrávku svojho súpera. Favorit tohto zápasu má všetko plne pod kontrolou.
     
    34:01
    Situácia sa zopakovala. Nitra bezproblémovo puk za pukom odpaľuje od svojej bránky a Lawson nemusí ani zasahovať.
     
    33:41
    Liptáci nezačali v presilovke dobre a puk musia zbierať iba za svojou bránkou.
     
    33:20
    Vylúčenie v tíme HK Nitra (Mitch Versteeg – 2 min., nedovolené bránenie).
     
    32:15
    Domáci gólman Lawson pokryl puk pred svojou bránkou a nasledovať bude komerčná prestávka. Po nej sa bude vhadzovať v útočnom pásme Liptákov.
     
    31:44
    Presilovka Liptovského Mikuláša je minulosťou. Hostia ju nevyužili, takže Korím sa vracia späť na hraciu plochu.
     
    31:35
    Liptáci mohli využiť svoju presilovku! Matúš Sukeľ medzi kruhmi tečoval strieľanú prihrávku, ale puk zastavila iba ľavá žrď Lawsonovej bránky.
     
    30:26
    Teraz to strelecky skúšal aj obranca Tabaček, ale ani tomu to nevyšlo. Nitra sa zatiaľ dobre a obetavo bráni.
     
    30:06
    Liptáci sa v úvode oslabenia usadili v pásme a Nádašdi to od modrej čiary skúsil strelecky, ale mieril iba vedľa ľavej žrde a puk opečiatkoval zadný mantinel.
     
    29:44
    Vylúčenie v tíme HK Nitra (Karol Korím – 2 min., sekanie).
     
    29:07
    Liptáci sa natlačili pred bránku Nitry a bolo tam poriadne horúco. Svoj druhý gól v zápase mohol bekhendom pridať Paukovček, no Lawsona teraz neprekvapil.
     
    28:00
    Vylúčený Moravčík je teda medzičasom späť na hracej ploche. Liptákov môže toto vylúčenie mrzieť, pretože sľubné zníženie je razom fuč.
    27:21 Troy MILAM - 4:1
     
    27:21
    Nitra dala gól!
    Nitra bleskovo využíva presilovku a vracia sa do trojgólového vedenia. Stredou spoza medzikružia sa o to postaral TROY MILAM. Asistencia: Michal Krištof.
     
    27:05
    Vylúčenie v tíme MHK 32 Liptovský Mikuláš (Matej Moravčík – 2 min., krosček).
     
    25:51
    Nitra spálila na opačnej strane klziska obrovskú šancu! Slovák poslal popred bránku prihrávku na úplne osamoteného Macíka, ktorý rýchlo zakončoval, ale famózny Hollý sa dokázal presunúť a puk zachytil.
    24:21 Lukáš PAUKOVČEK - 3:1
     
    24:21
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Je znížené! Hostia sa ešte udržali v útočnom pásme a prinieslo to svoje ovocie. LUKÁŠ PAUKOVČEK vystrelil z pravého kruhu spoza Mezeia, ktorý zrejme zakryl výhľad Lawsonovi. Lipták to trafil vynikajúco do ľavého horného rohu. Asistencia: Patrik Števuliak.
     
    23:40
    Individuálnu akciu sme teraz videli aj na strane hostí. Popri pravom mantineli si ju potiahol Piatka a napokon aj z uhla zakončoval bekhendom, ale iba do gólmana Nitry.
     
    22:38
    Puk vyletel na ochrannú sieť, takže nasledovať bude vhadzovanie pri útočnej modrej čiare Nitry.
     
    21:45
    Puku sa teda zmocnil Slovák a rýchlo chcel využiť, že hostia striedajú. Natlačil sa až pred brankára, no Hollý sa nenechal oklamať a počkal si na pohyb svojho súpera.
     
    21:31
    Paukovček potiahol puk k pravému mantinelu v útočnom pásme, ale nemal komu prihrávať, pretože všetci odišli striedať.
     
    20:41
    Puk lieta v strednom pásme, ale ani jeden z celkov si ho nevie skrotiť. V úvode druhej dvadsaťminútovky žiadne nebezpečnejšie zakončenia nevidíme.
     
    20:06
    Aj druhá tretina sa začala výherným buly Nitry. Domáci hokejisti majú na svojich hokejkách nie len pohodlné vedenie, ale aj veľkú psychickú pohodu.
     
    20:01
    Začala sa druhá tretina.
     
    Prvá tretina sa niesla jasne v réžii domáceho celku. Nitrania skórovali pri všetkých herných situáciách – v plnom počte, v presilovke, aj v oslabení. Na svojom konte tak majú pohodlný trojgólový náskok.
     
    20:00
    Prvá tretina sa skončila.
     
    19:18
    Jedno z hosťujúcich nahodení skončilo na ochrannej sieti, takže sa hra prerušuje. Medzičasom sa začala už posledná minúta tejto tretiny.
     
    17:59
    Rzavský našiel pred bránku korčuľujúceho Šišku, ktorý bol však rýchlo pokrytý a napokon nezakončil presne podľa svojich predstáv.
     
    17:47
    Strelecky to teraz skúsil aj domáci Rýgl, ale liptovskomikulášsky gólman opäť odolal. Nitra teraz zvyšuje svoj tlak a stále ostáva v útočnom pásme.
     
    16:57
    Nitra predviedla dobrú individuálnu akciu. Potiahol ju Jakub Ručkay, ktorý sa z ľavej strany dostal až do zakončenia, ale Hollý odolal.
     
    16:38
    Slovák bojoval o puk v útočnom pásme pri mantineli, ale hostia ho do zakončenia proti nerozchytanému Hollému nepustili.
     
    15:40
    Bránka domáceho gólmana Lawsona bola posunutá, takže sa hra prerušuje. Vhadzovať sa bude v útoťnom pásme Liptovského Mikuláša.
     
    14:37
    Blackwater sa vracia späť na hraciu plochu. Jeho vylúčenie Nitru mrzieť nemusí, pretože aj v oslabení dokázala navýšiť svoj náskok.
     
    14:33
    Zmena v bránke hostí. Košarišťan zápas dopozerá zo striedačky, vystrieda ho Hollý.
    14:33 Marek SLOVÁK - 3:0
     
    14:33
    Nitra dala gól!
    Nitra sa vynikajúco bránila a keď sa jej naskytol priestor na útok, tak ho využila. Henrich Ručkay potiahol puk po pravej strane až do kruhu, odkiaľ ho nabil pred bránku osamotenému MAREKOVI SLOVÁKOVI a ten už poľahky prekonal Košarišťana. Gól padol v oslabení Nitry. Asistencie: Henrich Ručkay, Jameson Milam.
     
    13:55
    Liptáci puk nachvíľu dostali do útoku, ale opäť oň prišli. Hostia túto presilovku vôbec nehrajú dobre.
     
    13:26
    Liptáci prišli o útočné pásmo a začínať budú musieť spoza vlastnej bránky. Lawson zatiaľ môže ostať pokojný.
     
    12:47
    Krátko po buly to strelecky skúšal Paukovček, ale jeho pokus od modrej čiary letel tesne vedľa bránky.
     
    12:37
    Vylúčenie v tíme HK Nitra (Judd Blackwater – 2 min., nedovolené bránenie brankárovi).
     
    11:53
    Vylúčený Jakub Sukeľ je teda späť na ľadovej ploche. Jeho Liptovský Mikuláš bude musieť doháňať dvojgólovú stratu.
    11:53 Branislav MEZEI - 2:0
     
    11:53
    Nitra dala gól!
    Domáci hokejisti rýchlo využívajú svoju prvú presilovku tohto zápasu. Z ľavého kruhu vystrelil Henrich Ručkay, ktorý dobre videl, že pred bránkou je BRANISLAV MEZEI a hodil mu to na teč. Mezei sa nepomýlil a prekvapil Košarišťana. Asistencie: Henrich Ručkay, Matej Paulovič.
     
    11:30
    Nitrania si v úvode početnej prevahy nerozumeli v rozohrávke a puk sami vyhodili z pásma.
     
    11:16
    Vylúčenie v tíme MHK 32 Liptovský Mikuláš (Jakub Sukeľ – 2 min., hákovanie).
     
    11:04
    Liptáci chceli ísť do útočnej tretiny, ale na modrej čiare ich zastavil ofsajd. Nasledovať bude buly v strednom pásme.
     
    10:00
    Začína sa druhá desaťminútovka prvej tretiny. Vyššiu aktivitu zatiaľ musíme pripísať domácej Nitre, ktorá je jasným favoritom tohto zápasu.
     
    09:37
    Liptáci si prihrali v strednom pásme a pokračovali smerom do útoku. Spoza Rýgla prišla aj strela, ale bola nepresná a skončila iba na zadnom mantineli.
     
    09:06
    Nitra ešte v ofenzívnej aktivite pokračovala. K strele od modrej čiary sa dostal Troy Milam a jeho pokus ešte tečoval Blackwater, ale liptovskomikulášsky gólman si poradil aj teraz.
     
    08:57
    Domáci Blackwater teraz predviedol peknú idnividuálnu akciu! Z ľavej strany sa vyrútil až priamo pred brankára, ale Košarišťan sa kľučkami nenechal oklamať a puk vyrazil.
     
    07:26
    Po rýchlom prechode sa Nitra dostala na opačnú polovicu klziska. Tam strieľal Šiška, ale ani jeho pokus nebol nebezpečný.
     
    07:17
    Liptáci to teraz skúsili od mantinelu. Odtiaľ prihrával pred bránku Huna, no tam nikoho nenašiel. Hostia sa stále nevedia dostať do zaujímavejšieho zakončenia.
     
    06:37
    Na opačnej strane nahodil puk na bránku domáceho celku Uhrík. Nešlo ale o žiaden nebezpečný pokus, takže Lawson pohotovo zareagoval.
     
    06:08
    Zaujímavá akcia Nitry! Mezei spoza bránky nahodil puk Paulovičovi, ktorý aj zakončoval, ale Košarišťan si poradil a betón nechal pevne na zemi.
     
    04:50
    Blackwater sa efektnou kľučkou dostal do útočnej tretiny, ale pred bránku ho už hostia nepustili. Liptáci si v defenzíve dávajú veľký pozor.
     
    04:25
    Paukovček chcel dostať Liptovský Mikuláš do útočnej tretiny, ale v strednom pásme bol čistým spôsobom zastavený a o puk prišiel.
     
    03:58
    Domáci nahodili puk k bránke hostí, kam šprintoval Macík, ale Košarišťan ho predbehol a puk radšej pokryl lapačkou. Hra sa preto prerušuje.
    02:30 Matej PAULOVIČ - 1:0
     
    02:30
    Nitra dala gól!
    Domáci hokejisti sa rýchlo ujímajú vedenia! Po výhernom buly v útočnom pásme strieľal od modrej Troy Milam, ale jeho pokus Košarišťan vyrazil pred seba. Tam sa však rýchlo natlačil MATEJ PAULOVIČ a v bekhendovej dorážke sa nemýlil. Asistencie: Troy Milam, Branislav Mezei.
     
    02:12
    Napokon sme videli aj prvé nebezpečnejšie zakončenie. Postarali sa oň domáci, keď Korím vypálil spred modrej čiary, ale Košarišťan všetko dobre videl.
     
    01:55
    Po nahodení Liptákov vyrazil Lawson puk do rohu klziska a jeho spoluhráči budú opäť rozohrávať. Hra sa zatiaľ neprerušovala.
     
    01:21
    Nitra napokon po problémoch prešla do útoku a vyzeralo to tam nádejne. Puk mal medzi kruhmi Slovák, ale napokon sa pošmykol a ani nezakončil.
     
    00:40
    Nitra si vzala puk späť na hokejky a bude rozohrávať z vlastnej obrannej tretiny. Pokúsi sa o to Jameson Milam, no proti vysokému forčekingu to nebude mať ľahké.
     
    00:11
    Prvé buly vyhrala domáca Nitra. Hokejisti v mielych dresoch nahodili puk na zadný mantinel, ale Paulovičov zámer nikto nepochopil.
     
    00:01
    Stretnutie sa práve začalo.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje první třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    Úvodné zostavy:

    HK Nitra: Lawson – Mezei, T. Milam, Ordzovenský, J. Milam, Rýgl, Versteeg, Korím, Pupák – Paulovič, Krištof, H. Ručkay – Blackwater, Slovák, Kovacs – J. Ručkay, Bradley, Macík – Csányi, Šiška, Rzavský

    MHK 32 Liptovský Mikuláš: Košarišťan – Gründling, Moravčík, Tabaček, Bača, Mezovský, Nádašdi – Števuliak, Piatka, Ru. Huna – J. Sukeľ, Paukovček, Rapáč – Lištiak, M. Sukeľ, Kriška – Žiak, Uhrík, Vybiral

    Rozhodca: M. Novák, Lokšík – Gegáň, Krajčík.
     
    Vážení športoví fanúšikovia, srdečne vás vítame pri sledovaní našej najvyššej hokejovej súťaže. V Nitre sa v 42. kole predstaví Liptovský Mikuláš a vám z tohto duelu vďaka nášmu podrobnému textovému prenosu určite neunikne nič podstatné.

    Nitrania sa v tabuľke nachádzajú na druhej priečke. Po 44 odohraných zápasoch majú na svojom konte 87 bodov a kladné skóre 155:119. Na líderskú Banskú Bystricu strácajú iba dva body, s tretím Zvolenom majú rovnaký bodový zisk a pred štvrtými Košicami majú iba jednobodový náskok, takže dnes sa v tabuľke môžu pohnúť smerom nahor, ale aj nadol. Naposledy sa na tento duel nenaladili víťazne, pretože vo Zvolene prehrali tesne 2:3 po predĺžení.

    Liptáci sú tiež druhí, ale odzadu. Na svojom konte majú po 44 zápasoch iba 44 bodov a nghatívne skóre 97:123. Pred poslednou Detvou majú pohodlný 17-bodový náskok, ale na ôsme Nové Zámky strácajú iba štyri body. Dnes sa teda v celkovom postavení neposunú, ale v záverečnej časti súťaže ešte budú bojovať o play-off. Teraz sa však musia čo najskôr naladiť na víťaznú vlnu, pretože posledné dva zápasy prehrali, naposledy v Košiciach tesne 1:2 po predĺžení.
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 18:00.

    Veronika Pancuráková

    Branky a nahrávky: 3. Paulovič (Milam, Mezei), 12. Mezei (H. Ručkay, Paulovič), 15. Slovák (Ručkay, Milam), 28. Milam (Krištof), 39. Macík (Bradley, Rýgl), 44. Versteeg (Rýgl, J. Ručkay), 55. J. Ručkay (Macík, Bradley) – 25. Paukovček (Števuliak), 46. J. Sukeľ (Paukovček), 58. Ru. Huna, 59. Kriška (Nádašdi, Števuliak)


    HK Nitra: Lawson – Mezei, T. Milam, Ordzovenský, J. Milam, Rýgl, Versteeg, Korím, Pupák – Paulovič, Krištof, H. Ručkay – Blackwater, Slovák, Kovacs – J. Ručkay, Bradley, Macík – Csányi, Šiška, Rzavský
    HK 32 Liptovský Mikuláš: Košarišťan – Gründling, Moravčík, Tabaček, Bača, Mezovský, Nádašdi – Števuliak, Piatka, Ru. Huna – J. Sukeľ, Paukovček, Rapáč – Lištiak, M. Sukeľ, Kriška – Žiak, Uhrík, Vybiral

    Rozhodčí: M. Novák, Lokšík – Gegáň, Krajčík
    bahis siteleri