Poprad – Detva 0:2 (kon.) | Banská Bystrica – Zvolen 3:2 (2:1 po s.n.) | Nitra – Lipt. Mikuláš 7:4 (kon.)
Žilina – Nové Zámky 3:0 (kon.) | Trenčín – Košice 3:1 (kon.)
konec
HK Nitra
7:4 (3:0, 2:1, 2:3)
HK 32 Liptovský Mikuláš
sk Pátek 02.02.2018, 18:00Tipos Extraliga (SR) • 42. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:05 Martin KRIŠKA - 7:4
     
    58:05
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Liptáci opäť upravujú skóre a opäť je to v presilovke! MARTIN KRIŠKA pozval Csányiho späť na ľadovú plochu prudkou ranou z vonkajšej hranice pravého kruhu. Asistencie: Tomáš Nádašdi, Patrik Števuliak.
     
    57:31
    Vylúčenie v tíme HK Nitra (Karol Csányi – 2 min., hákovanie).
    57:16 Rudolf HUNA - 7:3
     
    57:16
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Hostia využívajú skrátenú presilovku a znižujú na rozdiel štyroch gólov. Peknú individuálnu akciu predviedol RUDOLF HUNA, ktorý si puk od pravého mantinelu potiahol pred bránku a tam zakončil pod hornú žrď. Bez asistencií.
     
    55:37
    Vylúčenie v tíme HK Nitra (Troy Milam – 2 min., podrazenie).
     
    54:58
    Vylúčenie v tíme MHK 32 Liptovský Mikuláš (Patrik Števuliak – 2 min., hákovanie).
    54:01 Jakub RUČKAY - 7:2
     
    54:01
    Nitra dala gól!
    Nitra už v plnom počte pridáva svoj siedmy gól. Macík najskôr vystrelil z ľavého kruhu, ale jeho pokus Hollý vyrazil. Tam však bol pripravený JAKUB RUČKAY, ktorý okamžite zakončoval do odkrytej siete. Asistencie: Radoslav Macík, Cody Bradley.
     
    51:30
    Vylúčenie v tíme HK Nitra (Mitch Versteeg – 2 min., napadnutie).
    45:32 J. SUKEĽ - 6:2
     
    45:32
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Liptáci sa napokon dokázali presadiť a znižujú na rozdiel štyroch gólov! Veľkú zásluhu má na tom Paukovček, ktorý sa natlačil pred brankára a zakončil, ale Lawson puk vyrazil. To potom využil JAKUB SUKEĽ, ktorý sa v dorážke nemohol mýliť. Asistencia: Lukáš Paukovček.
    43:23 Mitch VERSTEEG - 6:1
     
    43:23
    Nitra dala gól!
    Domáci sa napokon do pásma v závere presilovky dostali a využili ju. Postaral sa o to MITCH VERSTEEG prudkou ranou od modrej čiary. Asistencie: Martin Rýgl, Jakub Ručkay.
     
    41:41
    Vylúčenie v tíme MHK 32 Liptovský Mikuláš (Tomáš Nádašdi – 2 min., nebezpečná hra vysokou hokejkou).
    38:54 Radoslav MACÍK - 5:1
     
    38:54
    Nitra dala gól!
    Nitra v závere druhej tretiny pridáva aj piaty gól. Puk teraz poskakoval pred brankárom Hollým, ktorý ho nevedel skrotiť, až napokon v dorážke uspel RADOSLAV MACÍK. Asistencie: Cody Bradley, Martin Rýgl.
     
    35:52
    Vylúčenie v tíme MHK 32 Liptovský Mikuláš (Lukáš Žiak – 2 min., hákovanie).
     
    33:20
    Vylúčenie v tíme HK Nitra (Mitch Versteeg – 2 min., nedovolené bránenie).
     
    31:35
    Liptáci mohli využiť svoju presilovku! Matúš Sukeľ medzi kruhmi tečoval strieľanú prihrávku, ale puk zastavila iba ľavá žrď Lawsonovej bránky.
     
    29:44
    Vylúčenie v tíme HK Nitra (Karol Korím – 2 min., sekanie).
     
    29:07
    Liptáci sa natlačili pred bránku Nitry a bolo tam poriadne horúco. Svoj druhý gól v zápase mohol bekhendom pridať Paukovček, no Lawsona teraz neprekvapil.
    27:21 Troy MILAM - 4:1
     
    27:21
    Nitra dala gól!
    Nitra bleskovo využíva presilovku a vracia sa do trojgólového vedenia. Stredou spoza medzikružia sa o to postaral TROY MILAM. Asistencia: Michal Krištof.
     
    27:05
    Vylúčenie v tíme MHK 32 Liptovský Mikuláš (Matej Moravčík – 2 min., krosček).
     
    25:51
    Nitra spálila na opačnej strane klziska obrovskú šancu! Slovák poslal popred bránku prihrávku na úplne osamoteného Macíka, ktorý rýchlo zakončoval, ale famózny Hollý sa dokázal presunúť a puk zachytil.
    24:21 Lukáš PAUKOVČEK - 3:1
     
    24:21
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Je znížené! Hostia sa ešte udržali v útočnom pásme a prinieslo to svoje ovocie. LUKÁŠ PAUKOVČEK vystrelil z pravého kruhu spoza Mezeia, ktorý zrejme zakryl výhľad Lawsonovi. Lipták to trafil vynikajúco do ľavého horného rohu. Asistencia: Patrik Števuliak.
     
    16:57
    Nitra predviedla dobrú individuálnu akciu. Potiahol ju Jakub Ručkay, ktorý sa z ľavej strany dostal až do zakončenia, ale Hollý odolal.
     
    14:33
    Zmena v bránke hostí. Košarišťan zápas dopozerá zo striedačky, vystrieda ho Hollý.
    14:33 Marek SLOVÁK - 3:0
     
    14:33
    Nitra dala gól!
    Nitra sa vynikajúco bránila a keď sa jej naskytol priestor na útok, tak ho využila. Henrich Ručkay potiahol puk po pravej strane až do kruhu, odkiaľ ho nabil pred bránku osamotenému MAREKOVI SLOVÁKOVI a ten už poľahky prekonal Košarišťana. Gól padol v oslabení Nitry. Asistencie: Henrich Ručkay, Jameson Milam.
     
    12:37
    Vylúčenie v tíme HK Nitra (Judd Blackwater – 2 min., nedovolené bránenie brankárovi).
    11:53 Branislav MEZEI - 2:0
     
    11:53
    Nitra dala gól!
    Domáci hokejisti rýchlo využívajú svoju prvú presilovku tohto zápasu. Z ľavého kruhu vystrelil Henrich Ručkay, ktorý dobre videl, že pred bránkou je BRANISLAV MEZEI a hodil mu to na teč. Mezei sa nepomýlil a prekvapil Košarišťana. Asistencie: Henrich Ručkay, Matej Paulovič.
     
    11:16
    Vylúčenie v tíme MHK 32 Liptovský Mikuláš (Jakub Sukeľ – 2 min., hákovanie).
     
    09:06
    Nitra ešte v ofenzívnej aktivite pokračovala. K strele od modrej čiary sa dostal Troy Milam a jeho pokus ešte tečoval Blackwater, ale liptovskomikulášsky gólman si poradil aj teraz.
     
    08:57
    Domáci Blackwater teraz predviedol peknú idnividuálnu akciu! Z ľavej strany sa vyrútil až priamo pred brankára, ale Košarišťan sa kľučkami nenechal oklamať a puk vyrazil.
     
    06:08
    Zaujímavá akcia Nitry! Mezei spoza bránky nahodil puk Paulovičovi, ktorý aj zakončoval, ale Košarišťan si poradil a betón nechal pevne na zemi.
    02:30 Matej PAULOVIČ - 1:0
     
    02:30
    Nitra dala gól!
    Domáci hokejisti sa rýchlo ujímajú vedenia! Po výhernom buly v útočnom pásme strieľal od modrej Troy Milam, ale jeho pokus Košarišťan vyrazil pred seba. Tam sa však rýchlo natlačil MATEJ PAULOVIČ a v bekhendovej dorážke sa nemýlil. Asistencie: Troy Milam, Branislav Mezei.

    Veronika Pancuráková

    Branky a nahrávky: 3. Paulovič (Milam, Mezei), 12. Mezei (H. Ručkay, Paulovič), 15. Slovák (Ručkay, Milam), 28. Milam (Krištof), 39. Macík (Bradley, Rýgl), 44. Versteeg (Rýgl, J. Ručkay), 55. J. Ručkay (Macík, Bradley) – 25. Paukovček (Števuliak), 46. J. Sukeľ (Paukovček), 58. Ru. Huna, 59. Kriška (Nádašdi, Števuliak)


    HK Nitra: Lawson – Mezei, T. Milam, Ordzovenský, J. Milam, Rýgl, Versteeg, Korím, Pupák – Paulovič, Krištof, H. Ručkay – Blackwater, Slovák, Kovacs – J. Ručkay, Bradley, Macík – Csányi, Šiška, Rzavský
    HK 32 Liptovský Mikuláš: Košarišťan – Gründling, Moravčík, Tabaček, Bača, Mezovský, Nádašdi – Števuliak, Piatka, Ru. Huna – J. Sukeľ, Paukovček, Rapáč – Lištiak, M. Sukeľ, Kriška – Žiak, Uhrík, Vybiral

    Rozhodčí: M. Novák, Lokšík – Gegáň, Krajčík
    bahis siteleri