Skalica – Nové Zámky B 12:0 (kon.) | Trnava – Osmos Bratislava 6:5 (kon.) | Michalovce – Pov. Bystrica 5:3 (kon.)
Topoľčany – Dubnica 2:4 (kon.) | Prešov – Spišská N. Ves 3:0 (kon.)
konec
HC Topoľčany
2:4 (0:2, 1:1, 1:1)
TSS GROUP Dubnica
sk Pátek 02.02.2018, 18:00 • Zimný štadión, Topoľčany • 1. liga (SR) • 43. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    53:42
    Topoľčany dali gól!
    Domáci hokejisti predsa len ešte dramatizujú záver dnešného zápasu. Filip Hudec obkorčuľoval bránu, následne poslal puk pred bránkovisko na hokejku JOZEFA KLENKA, ktorý z tesnej blízkosti prepasíroval puk za chrbát Tomaža Trelca. Asistencie: Filip Hudec a Jozef Hudec.
     
    46:29
    Dubnica dáva gól! Hostia zvyšujú svoj náskok a výrazne sa približujú k zisku troch bodov. DOMINIK KANAET získal puk v strednom pásme, prekorčuľoval obrancov súpera a sám postupoval na Juraja Hala. V tomto minisúboji uspel, keď puk prešiel pomedzi betóny domáceho brankára. Asistencie: Róbert Krajči a Igor Bobček.
     
    36:58
    Topoľčany dali gól!
    Domáci hokejisti sa vracajú späť do zápasu. ALBÍN PODSTAVEK na útočnej modrej čiare vyškolil brániaceho Ondreja Burzalu a postupoval sám na bránu. Tiesnený dvojicou obrancov bol možno aj faulovaný, ale napokon svojim forhendovým blafákom prekonal Tomaža Trelca. Asistencia: Filip Nemček.
     
    32:04
    Dubnica dáva gól! Hostia odskakujú svojmu súperovi už na rozdiel troch gólov. Od modrej čiary nepresne vystrelil Lukáš Berák. Puk sa však so šťastím odrazil pred bránu, kde číhal VLADIMÍR KÚTNY. Asistencia: Lukáš Berák.
     
    16:01
    Dubnica dáva gól! Hostia využívajú presilovú hru a odskakujú svojmu súperovi na rozdiel dvoch gólov. Denis Rehák od modrej čiary nahodil puk na bránu, Juraj Halo ho pred seba len vyrazil, čím umožnil priestor na gólovú dorážku pre dôrazného OLIVERA ĎURIŠA. Asistencie: Dominik Rehák a Michal Kokavec.
     
    11:25
    Dubnica dáva gól! Hostia sa úplne zaslúžene dostávajú do vedenia a zatiaľ nadväzujú na dobrý výkon z bratislavského Ružinova. Lukáš Berák dostal trošku viac priestoru na ľavej strane, prihrávkou pred bránou našiel JOZEFA MIHALÍKA a ten strelou z prvej prekonal bezmocného Juraja Hala. Asistencie: Lukáš Berák a Dominik Trška.

    Miroslav Kováčik

    Branky a nahrávky: 37. Podstavek (Nemček), 54. Klenko (Hudec, Hudec) – 12. Mihalík (Berák, Trška), 17. Ďuriš (Rehák, Kokavec), 33. Kútny (Berák), 47. Kanaet (Krajči, Bobček)


    HC Topoľčany: Halo – Ďurčo, Král, Šiška, Malý, Bystričan, Grman, Španko, Kohút – Nemček, Uhnák, Podstavek – Pekarčík, Laššo, Pätoprstý – König, Novák, Tábi – J. Hudec, Klenko, F. Hudec.
    TSS GROUP Dubnica: Trelc – Bobček, Rehák, Kostev, Habšuda, Burzala, Švec, Trška, Lee – Krajči, Ďuriš, Kokavec – Berák, Kanaet, Kútny – Briestenský, Hegyi, Trenčan – Kluka, Mihalík, Jakubík.

    Rozhodčí: Miroslav Valach – Peter Tvrdoň a Peter Hanko
    bahis siteleri