Ústí n/L – Zlín 3:0 (kon.)
konec
SK Volejbal Ústí nad Labem
3
26 25 25  
VSC Fatra Zlín
0
24 22 19  
Pondělí 05.02.2018, 19:15 • Sportcentrum Sluneta, Ústí nad Labem • Uniqa extraliga mužů • 18. kolo
Předzápasové kurzy
     
    25:19
    Už tradičně přišel vyztužit blok Zlína Kittel místo Motyčky. Michal Čechmánek poslal tvrdé podání, ale domácí ukončují třetí set útokem Vanagse. Kolář ještě bojoval v poli, ale míč už nad palubovkou neudržel.
     
    24:18
    Šest mečbolů pro domácí tým. Tibitanzl přidává eso ze servisu.
     
    16:13
    Ústí vede při druhém technickém oddechovém čase o tři body. Bartůněk našel nahrávkou Kramara, který smečuje tvrdě do diagonály.
     
    10:6
    Jan Vodvárka je na podání. Bartákův útok na druhou přes končí jen v síti a Zlín si velmi brzy vybírá i druhý oddechový čas.
     
    8:6
    Ústí vede při prvním technickém oddechovém čase o dva body. Voth dokázal prospat svůj útok skrz zlínský blok.
     
    6:1
    Luboš Bartůněk přidává také tvrdé podání. Následně se prosazuje středem sítě Vodvárka. Zlín si bere oddechový čas.
     
    25:22
    Místo Motyčky přichází za účelem bloku do hry Lukáš Kittel. Ústí ale s přehledem ukončuje první sadu. Vanags se opřel do útoku a míč končí od bloku daleko v autu.
     
    24:22
    Luboš Bartůněk na podání. Zlín kontruje bodem od Čechmánka. Před samotným koncem setu ještě přichází oddechový čas.
     
    24:21
    Tři setboly pro Ústí nad Labem. Vašíčkův servise byl tvrdý, ale domácí skórují po útoku Vodvárky.
     
    18:15
    Domácí se dostávají do trháku, před koncovkou druhé sady vedou již o tři body. Motyčka smečuje znovu jen do bloku Kramara. Zlín si bere oddechový čas.
     
    16:14
    Ústí nad Labem vede při druhém technickém oddechovém čase o dva body. Motyčka smečuje totiž z hlavního kůlu jen do bloku Kramara.
     
    8:7
    Nakonec to jsou domácí, kteří jdou do prvního technického oddechového času ve vedení. Motyčka smečuje z hlavního kůlu jen do autu.
     
    26:24
    První sada je u konce. Kittel opustil palubovku, ale po souhře Bartáka s Navláčilem hostům nevyšel útok a domácí publikum se může radovat z výhry v prvním setu.
     
    25:24
    Ústí bude mít ještě jednu setbolovou šanci. Místo Motyčky přišel do hry Kittel. Kolářův servis našel Pondělíčka a poté smečuje z hlavního kůlu Voth.
     
    24:23
    První setbol mají domácí! Toms Vanags zatlačil servisem, hosté měli problémy na přihrávce a Motyčka jen odevzdal míč. Kramar smečuje tvrdě a vytváří tak tlak na Zlín. Ten si ještě bere oddechový čas.
     
    22:23
    Zlín se dostává do vedení. Útočil znovu Vanags, ale jeho dělovka jde do autu a na to reaguje oddechovým časem Petr Brom.
     
    19:17
    Ústí znovu odskakuje. Kramar si připisuje dokonce přímý bod ze servisu. Zlín si bere oddechový čas.
     
    16:15
    Zlín je zpět v kontaktu. Vanags na bezblok z pipu neuspěl a to trestá smečí do diagonály Pavel Kolář. Domácí tým si bere oddechový čas.
     
    16:12
    Při druhém technickém oddechovém čase vede Ústí o čtyři body. Souhra středem sítě Zlínu vyšla, ale Navláčil smečuje jen do těsného autu.
     
    5:8
    Zlín vede při prvním technickém oddechovém čase o tři body. Navláčil dokázal plachtícím servisem nachytat na přihrávce Votha.

    Vít Schück

    SK Volejbal Ústí nad Labem: L. Bartůněk, Průcha – Šídlo, V. Bartůněk, Voth, Vanags – Prajzler, Tibitanzl, Vodvárka – Kramar (C), Šulava – Pondělíček, Kořínek
    Trenér: Petr Brom

    VSC Fatra Zlín: Truong, Barták – Čech, Motyčka, Vašíček, Kittel – Čechmánek, Navláčil, Varous – Kolář (C), Adamec – Bláha
    Trenér: Roman Macek

    Rozhodčí: Jaromír Kořenek – René Činátl
    bahis siteleri