Lipt. Mikuláš – Žilina 3:2 (kon.) | Poprad – Banská Bystrica 6:1 (kon.) | Zvolen – Košice 1:2 (kon.)
Detva – Trenčín 0:2 (kon.) | Nové Zámky – Nitra 4:3 (2:1 po s.n.)
po s.n. (2:1)
HC MIKRON Nové Zámky
4:3 (1:1, 0:1, 2:1 - 0:0)
HK Nitra
sk Pátek 09.02.2018, 18:30 • Zimný štadión, Nové Zámky • Tipos Extraliga (SR) • 45. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    V samostatných nájazdoch zvíťazil tím HC Mikron Nové Zámky. Domáci hokejisti sa v regionálnom derby tešia z cenného víťazstva. Po zásahu Tibora Kutálka to s nimi v nájazdoch nevyzeralo dobre, ale Milan Hruška v poslednej chvíli vyrovnal a napokon o osude stretnutia rozhodol krásnym nájazdom EDUARD ŠIMUN.
     
    59:59
    HC Nové Zámky dali gól!
    Sekundu pred koncom riadneho hracieho času domáci hokejisti dokázali vyrovnať skóre zápasu. EDUARD ŠIMUN vystrelil z medzikružia a so šťastím prestrelil Nathana Lawsona. Asistencie: Karel Plášil a Vladimír Škoda.
     
    47:55
    Nitra dala gól!
    Nitrania sa tretíkrát v zápase ujímajú vedenia. Po zblokovanej strele Mitcha Versteega sa puk odrazil na hokejku KAROLA CSÁNYIHO. Ten ho od modrej čiary nahodil na bránu a aj vďaka výbornému cloneniu Juraja Šišku prekonal Samuela Baroša. Asistencia: Mitch Versteeg.
     
    43:49
    HC Nové Zámky dali gól!
    Domáci hokejisti vo vlastnom oslabení vyrovnávajú skóre zápasu. Vladimír Škoda krížnou prihrávkou z ľavej strany našiel nabiehajúceho obrancu PATRIKA HUSÁKA. Ten dostal veľa priestoru a švihom namieril do pravého vinkla.
     
    25:13
    Nitra dala gól!
    Vynikajúcu prácu za bránou súpera odviedol Marek Slovák. Získal puk v súboji s Lukášom Juríkom, potom presnou prihrávkou našiel JUDDA BLACKWATERA, no a ten z tesnej blízkosti namieril presne medzi nohy Samuela Baroša. Asistencia: Marek Slovák.
     
    18:58
    HC Nové Zámky dali gól!
    Corgoňom tesný náskok dlho nevydržal. Adam Zbořil ustál súboj pri mantineli s Jakubom Ručkayom, následne našiel pred bránou osamoteného LUKÁŠA JURÍKA, ktorý pohotovým zakončením prekonal Nathana Lawsona. Asistencie: Adam Zbořil a Branislav Fábry.
     
    18:00
    Nitra dala gól!
    Presne dve minúty pred koncom prvého dejstva sa hostia dostávajú do vedenia. Veľký podiel na tom má Samuel Baroš, ktorý vyšiel ďaleko z brány, ale nedokázal puk zachytiť. Jeho chybu využil MIROSLAV PUPÁK a skóroval prakticky do prázdnej brány. Asistencia: Karol Csányi.

    Miroslav Kováčik

    Branky a nahrávky: 19. Jurík (Zbořil, Fábry), 44. Husák (Škoda, Lorraine), 60. Šimun (Plášil, Škoda), rozh. náj. Šimun – 18. Pupák (Csányi), 26. Blackwater (Slovák), 48. Csányi (Versteeg)

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    0:0   Bradley (NIT)
    0:0   Škoda (NZM)
    2. série:
    0:0   Slovák (NIT)
    0:0   Saulietis (NZM)
    3. série:
    0:1   Kutálek (NIT)
    1:1   Hruška (NZM)
    4. série:
    1:1   Hruška (NZM)
    1:1   Kutálek (NIT)
    5. série:
    2:1   Šimun (NZM)
    2:1   Slovák (NIT)


    HC MIKRON Nové Zámky: Baroš (Romančík) – Plášil, M. Novák, Jass, Hruška, Husák, Salija, Šimek – Fábry, Šimun, Zbořil – Hřebejk, L. Jurík, Varga – Lorraine, Škoda, Šille – Rehák, Ondrušek, Saulietis.
    HK Nitra: Lawson (Foltán) – Mezei, T. Milam, Ordzovenský, J. Milam, Korím, Rýgl, Pupák, Versteeg – H. Ručkay, Bradley, J. Ručkay – Blackwater, Slovák, Kovacs – Kollár, Kutálek – Rzavský, Šiška, Csányi.

    Rozhodčí: Vladimír Goga, Peter Jonák – Lukáš Kacej, Tomáš Gegáň
    bahis siteleri