Slavia – Kladno 3:5 (kon.) | Jihlava – Kometa Brno 3:4 (0:1 po s.n.) | Technika Brno – Třinec 3:4 (kon.)
Chomutov – HC Plzeň 1:5 (kon.) | Zlín – Mladá Boleslav 1:2 (0:1 po s.n.) | Havlíčkův Brod – Letňany 5:1 (kon.)
Warriors Brno – Vsetín 1:2 (kon.) | HK MD Šumperk – Poruba 10:0 (kon.) | Žďár n/S – Pardubice 2:1 (kon.)
Přerov – Vítkovice 2:4 (kon.) | Třemošná – PZ Kladno 3:4 (0:1 po s.n.) | K. Vary – Ústí n/L 3:1 (kon.)
Sparta – Liberec 3:1 (kon.)
konec
HK Mladí Draci Šumperk
10:0 (3:0, 2:0, 5:0)
HC RT TORAX Poruba
Sobota 10.02.2018, 13:00 • Zimní stadion Šumperk • ELIOD extraliga mladšího dorostu • Skupina E
Partner:
     
    Šumperští Mladí Draci převálcovali soupeře a po vítězství 10:0 si zapisují další body do tabulky skupiny E ELIOD extraligy mladšího dorostu. Domácí byli navíc velmi blízko ke stažení náskoku na vedoucí Třinec, který na půdě Techniky Brno zachraňoval zuby nehty těsnou výhru.

    Hvězdou utkání se dá určitě označit Robin Kaplan, který soupeři nasázel čtyři branky a přidal dvě asistence. V tuto chvíli má na kontě v rámci sezóny ELIOD extraligy mladšího dorostu plných 69 kanadských bodů za 30 branek a 39 asistencí. Dostal se tak do čela bodování soutěže před litvínovského Lukáše Stehlíka. (15:04:44)
     
    Konec zápasu.
     
    59:14
    Mladí Draci právě vstřelili branku! Potřetí v této sezóně Mladí Draci vyprovázejí stejně staré hráče Poruby z ledu potupnou desítkou! V poslední minutě utkání si o zápisné řekl TOMÁŠ KAVAN, šestý kanadský bod v utkání si pak za druhou asistenci připisuje Robin Kaplan! Asistence: Jakub Horký a Robin Kaplan.
     
    57:35
    Mladí Draci právě vstřelili branku! JAKUB PLHAL přibližuje ještě v závěru utkání šumperské Mladé Draky k atraktivnímu desetigólovému vítězství. Ke čtyřem gólům přidává asistenci Robin Kaplan, který se v tuto chvíli osamostatňuje na čele kanadského bodování celé extraligy mladšího dorostu! Asistence: Robin Kaplan.
     
    53:42
    Vyloučení v týmu HK Mladí Draci Šumperk (Kavan – 2 min., podražení).
     
    49:47
    Mladí Draci právě vstřelili branku! ROBIN KAPLAN dává po samostatné akci osmý gól týmu v utkání a svůj již čtvrtý v tomto zápase! Dočká se zimní stadion v Šumperku dvojciferného vítězství? Bez asistence.
     
    47:08
    Vyloučení v týmu HK Mladí Draci Šumperk (Kaplan – 2 min., podražení).
     
    45:44
    Mladí Draci právě vstřelili branku! JAKUB PLHAL je dalším v řadě domácích hráčů, kteří se v tomto utkání bodově prosazují. Zvyšuje svou trefou na 7:0! O vítězi utkání je již jasno. Bez asistence.
     
    42:46
    Mladí Draci právě vstřelili branku! Šumperk dává gól v oslabení! ROBIN KAPLAN zvyšuje svou již 29. brankou v sezóně na 6:0 a i tento zápas začíná zavánět debakelem pro hosty. Asistence: Jakub Horký a Petr Kubíček.
     
    41:03
    Vyloučení v týmu HK Mladí Draci Šumperk (Polách – 2 min., hákování).
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    30:04
    Vyloučení v týmu HC RT TORAX Poruba (Havlík – 2 min., podražení).
     
    29:28
    Mladí Draci právě vstřelili branku! Chvíli po konci přesilové hry přidávají šumperští hokejisté další branku. Znovu se trefuje MAREK KESLER, dává svou jubilejní desátou branku v sezóně. Bez asistence.
     
    26:26
    Vyloučení v týmu HC RT TORAX Poruba (Fojtík – 2 min., sekání).
     
    21:42
    Mladí Draci právě vstřelili branku! MAREK KESLER v úvodu druhé třetiny zvyšuje již na 4:0. Asistence: Tomáš Kavan a Adam Polách.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:00
    První třetina skončila.

    Jaroslav Svoboda

    Branky a nahrávky: 10. Kučera (Fibigr), 11. Kaplan (Mácha), 18. Kaplan, 22. Kesler (Kavan, Polách), 30. Kesler, 43. Kaplan (Horký, Kubíček), 46. Plhal, 50. Kaplan, 58. Plhal (Kaplan), 60. Kavan (Horký, Kaplan)


    HK Mladí Draci Šumperk: Borovička (Zlatnický) – Blaháček, Kubíček, Plhal, Křivohlávek, Cekr, Holub – Kesler, Minařík, Horký, Kaplan, Kučera, Kavan, Mácha, Fibigr, Polách. Trenér: Petr Rutar
    HC RT TORAX Poruba: Števanka (Slíž) – Havlík, Gelnar, Hlaváč, Machů, Bechný, Dobeš – Foldyna, Boguaj, Fojtík, Halata, Chovanec, Barčák, Moškoř, Rambousek, Macias. Trenér: Pavel Leksovský

    Rozhodčí: Luděk Vepřek – Karel Lukš, Michal Skokánek

    Diváci: 44
    ocianews.com