Letňany – Pardubice 6:7 (po s.n.) | Havlíčkův Brod – Jihlava 3:1 (kon.) | K. Vary – Slavia 1:6 (kon.)
HK MD Šumperk – Technika Brno 5:0 (kon.) | Mladá Boleslav – Mountfield HK 3:6 (kon.) | Žďár n/S – Kometa Brno 1:8 (kon.)
Warriors Brno – Třinec 0:5 (kon.) | Ústí n/L – PZ Kladno 2:3 (kon.) | Sparta – HC Plzeň 1:2 (kon.)
HC Litvínov – Chomutov 2:4 (kon.) | Havířov – Vítkovice 5:4 (1:0 po s.n.) | Třemošná – Kladno 3:8 (kon.)
Zlín – Přerov 2:3 (po pr.) | Poruba – Vsetín 2:0 (kon.) | Č. Budějovice – Liberec 2:13 (kon.)
konec
HC Motor České Budějovice
2:13 (0:5, 1:5, 1:3)
Bílí Tygři Liberec
Čtvrtek 22.02.2018, 18:00ELIOD extraliga mladšího dorostu • Skupina A
Partner:
     
    Děkuji vám za pozornost, z tohoto zápasu je to vše! (20:04:49)
     
    Je konec! Liberec nasázel domácímu týmu třináct (!) branek a po zásluze si připisuje do tabulky tři cenné body. I přes velkou gólovou ztrátu domácí hokejisté v některých fázích utkání drželi s Libercem krok.
     
    Konec zápasu.
     
    59:50
    Zápas pomalu končí. Poslední dvacetiminutovka se odehraje v obranné třetině Bílých Tygrů.
     
    58:02
    Jakub Korytar zabránil další trefě ve své síti. Střelu od modré, i přesto, že neměl dobrý výhled, zneškodnil. S následnou dorážkou Williama Praye si taktéž poradil.
     
    57:17
    Vyloučení v týmu HC Motor České Budějovice (Janoch – 2 min., podražení).
     
    56:15
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    A domácí se mohou alespoň maličko radovat ze své druhé trefy. Ondřej Kovář si položil Čajan, kterého následně přehodil z bekhendu.
     
    56:15
    Uvidíme trestný nájezd! Hladík fauloval Kováře, který tak nemohl plnohodnotně zakončit. Ondřej Kovář už se chystá ke svému nájezdu.
     
    55:52
    Kanonýr Liberce William Pray zasekl puk u hrazení, ale následně mu byl odebrán. Rychlý útočný výpad zakládají domácí hráči!
     
    54:54
    Lukáš Nezbeda byl v útoku zcela sám, přesto domácí obranu v čele s Korytarem zaměstnal. Jeho pokus do horního rohu domácí branky ovšem Korytar svou lapačkou zneškodnil.
     
    53:58
    Jeden z domácích hráčů to nemyslel vůbec špatně. Zkusil vystřelit zpoza vracejícího se obránce, jenže střela na vzdálenější tyč skončila těsně mimo.
     
    52:29
    V útočném pásmu Motoru se málem dostal k pokusu z otočky Ondřej Kovář, avšak v tomto úmyslu mu jeden z libereckých beků dokázal zabránit.
     
    51:33
    Z obranné řady vystoupil Sebastian Jasečko, aby změnil dráhu kotouče, který klouzal směrem na jednoho z hostí. Právě hostující hráč by býval šel do dalšího samostatné úniku.
     
    50:33
    Dělovku od modré čáry vyslal směrem na domácí branku Martin Böhm. Projektil zadáka Libereckých proplachtil nad horní tyčí.
     
    48:49
    Liberec právě vstřelil branku!
    V síti českobudějovických hokejistů se třepotá třináctá branka. Filip Hladík bezvadnou přihrávkou poslal do samostatného nájezdu WILLIAMA PRAYE. Liberecký útočník proměnil svůj sólo únik bekhendem mezi betony. Asistence: Filip Hladík.
     
    46:52
    Liberec právě vstřelil branku!
    Liberec jen stále potvrzuje svůj velmi dobrý výkon v dnešním utkání! Lukáš Nezbeda poslal přihrávku na modrou čáru. Tam byl připravený ADAM STARÝ, jenž z velké vzdálenosti prostřelil vše, co mu stálo v cestě. Nutno říct, že Korytar měl zakrytý výhled. Asistence: Lukáš Nezbeda.
     
    46:38
    Vyloučení v týmu HC Motor České Budějovice (Svach – 2 min., hákování).
     
    46:14
    Liberec právě vstřelil branku!
    Liberec dnes utkání dominuje, a to hned od začátku utkání. O vítězi je už navíc dávno rozhodnuto. Jaroslav Chmelař v přečíslení tři na dva poslal kotouč na druhou stranu ledové plochy. Tam z první pálil VOJTĚCH JIRUŠ, který nasměroval kotouč pod lapačku českobudějovického brankáře! Asistence: Jaroslav Chmelař, Vojtěch Strnad.
     
    45:26
    Jan Janoch rozehrál po delší dobře akci Motoru, který se pokusí dostat s pukem na druhou stranu. Nyní má ale menší problémy s přechodem přes neutrální pásmo.
     
    44:44
    Střela Václava Moce neměla gólové parametry. Chyběla ji přesnost a také razance. Korytar puk vyráží do rohu ledové plochy.
     
    43:44
    Ani nyní, když vedou hosté o devět gólů, Liberec nepolevuje. Naopak se snaží kombinovat v útočném pásmu a případně přidat nějaké zásahy.
     
    42:57
    Tomáš Jakubec dostal ideální přihrávku do jízdy, což ho vyneslo do perfektní palebné pozice! Zkusil to nahoru k bližší tyči, avšak kotouč otřel jen o horní tyčku!
     
    41:30
    Od modré nahazoval Václav Moc. Před brankou zkoušel tečovat Luka Vodlan, ale kotouč netrefil. Jakub Korytar následně zasáhl svou lapačkou, v níž schoval puk.
     
    40:21
    Tomáš Kollert nabral úctyhodnou rychlost, ovšem i přesto se dostal do postavení mimo hru.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Českobudějovickým hokejistům se nepovedla ani druhá perioda, ve které schytali dalších pět branek. Zatím jediný čestný zásah Motoru má na kontě Jan Janoch. Poslední třetina začne v zhruba v 19:34
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:46
    Českobudějovičtí toho v přesilovce moc nepředvedli. Kollert je zpět na ledové ploše, Bílí Tygři opět v plné síle.
     
    39:00
    Hraje se poslední minuta druhé třetiny.
     
    38:51
    Ne, Motoru se dneska nedaří. Nyní mají nejen obránci velké obtíže s vyvezením kotouč z vlastního obranného pásma, a to při vlastní přesilové hře.
     
    37:46
    Českobudějovičtí budou hrát další přesilovou hru. Dvouminutový trest si půjde odsedět obránce Tomáš Kollert, a to za podražení.
     
    36:11
    Liberec právě vstřelil branku!
    Máme tu desátou branku v síti domácích hokejistů. William Pray objel branku, aby poslal přihrávku k tyči, kde byl volný LUKÁŠ NEZBEDA, jenž přes veškerou snahu Korytara uklidil puk za brankovou čáru. Asistence: William Pray, Petr Gajda.
     
    35:27
    Desátý úder domácím mohl zasadit Luka Vodlan, avšak v rychlosti a z těsné blízkosti domácího brankáře nepřekonal.
     
    33:46
    Vyloučení v týmu HC Motor České Budějovice (Jasečkos – 2 min., sekání).
     
    33:46
    Adam Měchura by se býval dostal do samostatného úniku, jenže Jasečko mu v cestě k brance zabránil, a to, bohužel pro domácí, nedovoleným způsobem.
     
    32:57
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Tak přeci jen se českobudějovičtí hokejisté dočkali! Motor se usadil v pásmu v pěti proti třem a přesilovku následně proměnil JAN JANOCH. Asistence: Matouš Hail.
     
    32:38
    Zpoza obránce se do útoku vydal Sebastian Jasečko, avšak i přes jeho dobrou rychlost se do pásma dostal později než některý z jeho spoluhráčů. Ofsajd.
     
    32:05
    Bílí Tygři začínají dobře. Po pár sekundách strávených ve vlastním obranném pásmu vyhazují až za branku Korytara.
     
    31:41
    Domácí hokejisty čeká dvojnásobná přesilová hra, která bude trvat zhruba minutu a půl! Pokud tedy nedojde k jejímu proměnění.
     
    31:41
    Vyloučení v týmu Bílí Tygři Liberec (Jansa – 2 min., podražení).
     
    31:08
    Liberec se bude muset podruhé v utkání bránit, Filip Kovář inkasuje dvě minuty za držení protihráče.
     
    30:35
    Tomáš Jakubec neměl moc prostoru, a tak postrčil kotouč na Jakuba Korytara. Českobudějovický strážce svatyně puk schoval pod svou rukavicí.
     
    30:10
    Mezitím, co oba týmy bojují o kotouč v pásmu Liberce, se nám zápas přehoupl přes svou polovinu. Liberec vede 9:0 a budeme tedy sledovat, zda se hosté dočkají desáté branky.
     
    29:53
    Bílí Tygři své první oslabení v zápase zvládli bez větších problémů. Jakubec je zpět na ledové ploše.
     
    29:20
    Z přesilovky českobudějovických hráčů už zbývá necelých dvacet vteřin. Uvidíme, zda se Motor ještě dokáže v početní převaze dostat ke střele.
     
    28:16
    Václav Svach posunul puk na Jaroslava Pouzara, který to zkusil z prvního doteku. Proti jeho střele ale neměl Čajan tolik práce, kolik by asi autor střely chtěl. Liberecký brankář si místo u své pravé tyče pohlídal naprosto bezpečně.
     
    27:33
    Vyloučení v týmu Bílí Tygři Liberec (Jakubec – 2 min., nedovolené bránění).
     
    26:54
    Liberec právě vstřelil branku!
    Další přesilová hra Liberce využita a ve vzduchu již visí pověstná desítka! Tentokrát početní převahu bezpečně proměňuje ADAM STARÝ, ke kterému se dostal po kombinaci puk od Nezbedy. Asistence: Lukáš Nezbeda.
     
    26:35
    Vyloučení v týmu HC Motor České Budějovice (Hail – 2 min., sekání).
     
    25:06
    Liberec právě vstřelil branku!
    Bílí Tygři využívá přesilovou hru po dobré kombinaci! Filip Hladík našel přesnou přihrávkou LUKÁŠE NEZBEDU, jenž měl před sebou odkrytou část branky, do které zacílil naprosto přesně. Korytar se přesouval marně. Asistence: Filip Hladík.
     
    24:29
    Vyloučení v týmu HC Motor České Budějovice (Janoch – 2 min., podražení).
     
    23:04
    Liberec právě vstřelil branku!
    Od šestého gólu Liberce uteklo jen pár sekund a je tu sedmá branka. LUKÁŠ NEZBEDA nachytal Jakuba Korytara střelou z úhlu! Asistence: Jakub Šedivý.
     
    22:52
    Liberec právě vstřelil branku!
    Na opačné straně kluziště se poté usadil hostující celek a je z toho další přesná trefa! Z větší vzdálenosti to zkusil Jakub Hladík, do jehož střely sáhl VOJTĚCH JIRUŠ a je to o šest branek. Asistence: Filip Hladík.
     
    22:21
    Jiří Michal dobře posunul kotouč na jednoho ze svých spoluhráčů, který tak byl před Čajanem zcela sám. Liberecký brankář ale předvedl dobrý zákrok a uchránil svůj tým od první inkasované branky.
     
    20:54
    Petr Lukeš v přečíslení rozvlnil boční síťku Čajanovy klece! O chvíli později míří s kotoučem na holi na opačnou stranu hosté.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Máme za sebou úvodní dějství, které jednoznačně ovládli hosté z Liberce! Ti již ve čtrnácté minutě vedli o pět branek, což bude pro Motor velmi tvrdý oříšek. Další perioda začne přibližně ve 18:48.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:30
    Jiří Michal mohl zapsat první trefu domácích. Nebyl ve vůbec špatné střelecké pozici, avšak Čajan jeho pokus krotí ve své rukavici!
     
    19:23
    Čajan v pohodě přikryl kotouč pod svou lapačkou, následuje tedy vhazování. Mezitím se na ledovou plochu vrací Jiří Michal.
     
    18:34
    Hostům přechod přes útočnou modrou čáru nevyšel. Bílí Tygři se ocitli v ofsajdovém postavení. Z přesilovky zbývá odehrát necelých padesát vteřin.
     
    18:15
    Domácí ale zatím výraznější ohrožení své branky nepřipouští. Nyní se dostali ke kotouči a následně ho vyhazují tak, aby mohla formace na oslabení jít vystřídat.
     
    17:55
    Liberec se usazuje v útočné třetině a již se pokouší o přesilovkovou kombinaci.
     
    17:14
    Výhoda však nemá dlouhého trvání. Jiří Michal inkasuje od rozhodčích menší dvouminutový trest za držení protihráče.
     
    17:13
    Poprvé v utkání uvidíme vyloučení, rozhodčí zdvihá svou pravici na znamení výhody pro Bílé Tygry.
     
    16:41
    Nahození Janocha za svou brankou Čajan zastavil. Puk se opět stěhuje na hole hostujícího týmu.
     
    15:27
    Mohlo to být o šest gólů. Vojtěch Jiruš dostal pas přímo před českobudějovickou svatyni, zblízka ale Jakuba Korytara nepřekonal. Právě brankář Motoru dobře zasáhl betonem.
     
    14:50
    Kotouč se pomalu blížil k brance Liberce, a proto jej Luka Vodlan raději přiklepl Pavlu Čajanovi tak, aby se ke klouzajícímu puku nedostal dojíždějící domácí útočník.
     
    14:18
    Kdepak, hostující tým nepolevuje. Rychlou akci Liberce nyní ale zastavuje pohotový Korytar, po jehož pravačce se nyní bude vhazovat.
     
    13:04
    Liberec právě vstřelil branku!
    Bílí Tygři zatím dominují, alespoň tedy, co se vstřelených gólů týče. Méně nápadné nahození od hrazení vyslal VOJTĚCH STRNAD, který je také označen za autora branky. Těsně před Korytarem ale do střely ještě někdo sáhl, je možné, že to byl domácí hráč. Bez asistence. Kotouč následně končí v horním části domácí svatyně. Bez asistence.
     
    12:23
    William Pray vydoloval kotouč v souboji ve středu útočného pásma hostí. Poté ho poslal na pravý kruh, kde byl připravený Gajda. Zkusil to z první, ovšem Korytar se přemístil včas a tento projektil vykopl mimo svou branku.
     
    11:35
    A nyní zaváhali v obrané snad poprvé v utkání také Liberečtí! František Schwartz se ocitl před Čajanem úplně sám, jenže liberecký gólman se parádně položil a svou pravou tyč betonem pokryl. Parádní zákrok Pavla Čajana.
     
    10:07
    Liberec se vzápětí ze svého pásma dostává a je to on, kdo znovu útočí. Hned po přejetí útočné modré čáry pálil Lukáš Nezbeda, jehož pokus Korytar vyráží betonem.
     
    09:47
    Českobudějovičtí se pokusili o vytvoření útočného tlaku. Na to hosté reagují vyhozením kotouče přes všechny čáry, tedy icing.
     
    08:06
    Očekávána reakce na nepovedený vstup do utkání. Martina Lidáka v brance nahradí Jakub Korytar.
     
    08:06
    Motor reaguje oddychovým časem.
     
    08:06
    Liberec právě vstřelil branku!
    Začátek deváté minuty přináší čtvrtou branku v utkání. Liberec měl signalizovanou výhodu, ale přesilovka se hrát nebude, neboť hostující hráči vyšachovali domácí obranu, konkrétně to byl Pray, jenž poslal přesný pas na PETRA GAJDU. Gajda následně nemá problém s uklizením puku do branky. Asistence: William Pray, Tomáš Kollert.
     
    07:32
    Václav Moc ve vlastní obranné třetině neuspěl v souboji u mantinelu v útoku by se mohli usadit také domácí.
     
    06:23
    Jaroslav Chmelař vydoloval kotouč u hrazení za brankou domácích. Následně se k němu dostal Martin Böhm, kterému se otevřela cesta k brance. Levý horní růžek branky ale netrefil!
     
    05:34
    Další pokus o odpověď. Až na pravý kruh z pohledu brankáře si sjel Václav Svach, aby to zkusil na vzdálenější tyč. Tu jen těsně přestřelil.
     
    04:55
    Liberec právě vstřelil branku!
    A hrůzostrašný start do utkání z pohledu Motoru je zpečetěn. Před brankou se dokázal dostat k puku JAROSLAV CHMELAŘ, který se zapisuje jako třetí střelec v pořadí. Asistence: Vojtěch Strnad.
     
    04:28
    Liberec právě vstřelil branku!
    Bíl Tygři jdou do dvoubrankového náskoku a podtrhují nepovedený začátek domácích. VOJTĚCH JIRUŠ přebruslil domácí obranu a k odraženému kotouči od mantinelu za Lidákovo brankou se dostal jako první. Nebyl v dobré střelecké pozici, ale přesto našel skulinku u levé tyče domácího brankáře! Asistence: Adam Starý.
     
    03:37
    Dominik Brouček mohl srovnat! Těsně před brankovištěm mu na poprvé střela nesedla, na podruhé už vystřelil, jenže trefil přímo lapačku Čajana, který chvíli ani nevěděl, že kotouč lapil.
     
    02:56
    Adam Dvořák vyslal od modré čáry velmi solidní střelu, do které ještě zkusil sáhnout Jaroslav Pouzar, avšak neúspěšně.
     
    02:21
    Liberečtí prověřili pozornost Martina Lidáka. Ten se střelou neměl problém, následuje vhazování v útočném pásmu Libereckých.
     
    02:07
    Adam Starý se hnal opět do akce. Teď jeho útočné snažení uťal čárový rozhodčí kvůli ofsajdu.
     
    01:11
    Liberec právě vstřelil branku!
    Další střela Liberce už ale v brance končí a je z toho rychlé vedení! Adam Starý oslovil WILLIAMA PRAYE, který uklízí kotouč za záda českobudějovického brankáře a zapisuje první trefu. Asistence: Adam Starý.
     
    01:05
    Adam Starý to zkusil z křídla do horního růžku. Jeho pokus domácí brankář vyrazil jen těsně nad svou horní tyčku!
     
    00:29
    Domácí sice vybojovali útočné pásmo jako první, ale dlouho se v něm neudrželi. Na druhou stranu jde jejich soupeř.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    HC Motor České Budějovice: Lidák (Korytar) – Svach, Pojar, Fousek, Dvořák, Pavlát, Hail, Jasečko – Dohnal, Masopust, Pouzar, Kašpar, Janoch, Lukeš, Ryba, Schwartz, Michal, Brouček, Cháb, Kovář, Dub

    Bílí Tygři Liberec: Čajan (Krátký) – Kovář, Hladík, Moc, Böhm, Šedivý, Starý, Koller – Pray, Jansa, Jakubec, Jiruš, Měchura, Strnad, Nezbeda, Chmelař, Gajda, Vodlan

    Rozhodčí: Horáček – Jindra, Kreuzer.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:00.

    Adam Pavlíček

    Branky a nahrávky: 33. Janoch (Hail), 57. Kovář (TS) – 2. Pray (Starý), 5. Jiruš (Starý), 5. Chmelař (Strnad), 9. Gajda (Pray, Kollert), 14. Strnad, 23. Jiruš (Hladík), 24. Nezbeda (Šedivý), 26. Nezbeda (Hladík), 27. Starý (Nezbeda), 37. Nezbeda (Pray, Gajda), 47. Jiruš (Chmelař, Strnad), 47. Starý (Nezbeda), 49. Pray (Hladík)


    HC Motor České Budějovice: Lidák (9. Korytar) – Svach, Pojar, Fousek, Dvořák, Pavlát, Hail, Jasečko – Dohnal, Masopust, Pouzar, Kašpar, Janoch, Lukeš, Ryba, Schwartz, Michal, Brouček, Cháb, Kovář, Dub
    Bílí Tygři Liberec: Čajan (Krátký) – Kovář, Hladík, Moc, Böhm, Šedivý, Starý, Koller – Pray, Jansa, Jakubec, Jiruš, Měchura, Strnad, Nezbeda, Chmelař, Gajda, Vodlan

    Rozhodčí: Horáček – Jindra, Kreuzer
    bahis siteleri