Liberec – Pardubice 3:4 (kon.) | Otrokovice – Střešovice 3:2 (kon.) | Bohemians – Česká Lípa 11:4 (kon.)
Sparta – Vítkovice 7:2 (kon.) | Bulldogs – Mladá Boleslav 4:9 (kon.) | Znojmo – Chodov 4:11 (kon.)
konec
PSG Panthers Otrokovice
3:2 (0:1, 0:0, 3:1)
PSN Tatran Střešovice
Neděle 25.02.2018, 17:00 • SH Štěrkoviště Otrokovice • Livesport Superliga • 25. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:00.
     
    Otrokovice

    Domácí florbalisté se prozatím nacházejí na čtvrtém místě, ale jakákoliv ztráta je může srazit až na šesté. Tím, že zbývají do konce základní části jen dvě utkání, mají postup do play-off zajištěný. V únoru odehrály Otrokovice dvě utkání. Jednou si připsaly drtivou výhru 10:1, jenže v druhém zápase padly po samostatných nájezdech proti Liberci. Nejproduktivnějším hráčem je Lukáš Pešat, jenž si připsal 43 bodů (14+29).
     
    Tatran Střešovice

    Také Pražané mají celkem v klidu zajištěný postup do další fáze sezóny. V současné době se nacházejí na sedmém místě se ziskem třiceti sedmi bodů. Také hostující hráči odehráli v únoru jen dvě utkání. Nejdříve si na domácím hřišti poradili se Spartou, ale ve druhém utkání padli na hřišti Bohemians. Nejproduktivnějším hráčem Tatranu je Marek Beneš, který si doposud připsal 39 bodů (25+14).
     
    Úvodní sestavy:

    HU-FA Panthers Otrokovice: Malina (Michaljovič) – Ťopek, Szweda, Kostka, Švajný, Kundrata – Sovják, Uhrinovský, Jurčík – Zapletal, Koníček, Pešat – Mar. Nagy, Kittel, Kvapil – Vykopal, Petřík.

    Tatran Střešovice: Kafka (Mich. Rebro) – Tlapák, Deutsch, Švejkovský, Svačinka, Mühlfait, Marek Beneš, Vítovec – Komárek, Slavík, Sládeček – Jak. Kolísko, Meliš, O. Němeček – Svoboda, Gašparík, Ullmann – Pixa, Brautferger.

    Rozhodčí: Lukáš Svrček – Radim Waliczko.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:25
    Utkání nám odstartovalo! První buly vyhráli domácí hráči, kteří se ihned tlačili do útoku. Zde však nedošlo k žádnému ohrožení branky, ale ani Tatran se daleko nedostal.
     
    00:34
    První střelu zápasu si připsaly Otrokovice. Velmi pěkná střela však nakonec jen prolétla okolo tyčky Rebrovy brány.
     
    01:18
    První přerušení hry. Všichni hráči tak vyrazili na střídačku a na hřišti máme nové pětky. V útoku jsou opět domácí hráči, kteří zatím soupeři míček skoro nepůjčili.
     
    01:57
    Ale Panthers mají zatím spíše jen optickou převahu. Vyloženou šanci si ještě vypracovat nedokázali. To by je později mohlo mrzet.
     
    02:32
    Střešovice se poprvé ocitly na útočné polovině, ovšem tato fáze neměla dlouhého trvání. Vše zhatila nepřesná přihrávka jednoho z obránců.
     
    03:31
    Zatím se hraje takový nemastný, neslaný florbal s minimem střel na obou stranách. Přesto si velmi dobrou šanci připsali hosté, ale domácí brankář předvedl ukázkový reflexivní zákrok.
     
    04:30
    Další úspěšný zákrok domácího gólmana. Vypadá to, že se hosté začínají rozehrávat, díky čemuž by se mohli dostat i do útoku.
     
    05:00
    Florbalisté Střešovic mají míček na svých hokejkách a svou útočnou akci začínají od svého brankáře. Zatím jsou to však jen přihrávky mezi obránci.
     
    05:55
    Další projektil v podání hostujícího týmu! Ten si ještě nějakou dobu přihrával, ale pak přišla rychlá křižná přihrávka, pak ještě jedna, a poté prudká střela. Tu však domácí brankář skvěle vyrazil!
     
    06:42
    Mohli jsme vidět několik nepřesností na obou stranách, po kterých se dostává míček na hole hostujících hráčů, kteří opět začínají od svého gólmana.
     
    07:23
    Jakub Kolísko chtěl poslat rychlý pas před branku, zatímco on se nacházel v rohu hřiště. Před bránou ale nikdo z jeho spoluhráčů nebyl a jeho pas přišel vniveč.
     
    08:06
    Jan Svoboda měl míček na holi a snažil se uklidnit hru. To se mu nakonec povedlo a hostující hráči se mohou vydat do útoku.
     
    08:37
    Ten se jim ovšem moc nepovedl, naopak! Otrokovice se dostaly do přečíslení, které zakončil domácí hráč po křižné přihrávce. Jeho střela ovšem netrefila branku.
     
    09:35
    Karel Ťopek to zkoušel individuálně, jenže moc daleko se nedostal. O míček přišel již na půlící čáře.
     
    10:06
    Tatran právě vstřelil branku!
    Z ničeho nic zde máme první branku utkání, která padla po nádherné střele! Střešovice již nějakou chvíli kombinovali. Jako poslední se míčku ujal FILIP ULLMANN, jenž nádhernou střelou trefil šibenici branky Michajloviče. Asistence: Richard Gašparík.
     
    10:53
    Domácí tým mohl klidně odpovědět, ale proti byl Michal Rebro, jenž si připsal pohotový zákrok u své pravé tyče!
     
    11:05
    Vyloučení v týmu HU-FA Panthers Otrokovice (Matěj Kostka – 2 minuty, Bránění ve hře).
     
    11:26
    Střešovice tak mohou potvrdit, že se pomalu dostaly do hry a mohou přidat další branku do kolonky vstřelených. Hosté zatím kombinují na útočné polovině.
     
    11:50
    Ovšem Otrokovice se zatím velmi dobře brání. Ještě nepustily Tatran ke střele a celkem v poklidu odpálily míček již dvakrát za hostujícího brankáře.
     
    12:32
    Smyčka okolo obrany domácího týmu se pomalu, ale jistě, utahuje. Hráči v červených dresech jsou čím dál blíže Michajloviče. Přesto ještě nevypálili.
     
    13:05
    A Otrokovice první početní nevýhodu v utkání zvládly! Nutno dodat, že hostující tým nebyl moc nebezpečný. Spíše si jen přihrával. Střely za celou dobu vyprodukoval asi dvě.
     
    13:30
    Pražané hrají stále s míčkem, což jim maximálně vyhovuje. Může se dostat postupnou kombinací až do vyložené šance.
     
    13:52
    Teď už se Tatran hnal na útočnou polovinu, avšak v jeho snažení mu zabral vlastní hráč, který se dopustil útočného faulu.
     
    14:17
    Nádherná střela v podání domácího útočníka jen prolétla vedle branky Rebra!
     
    14:56
    Střešovice mohly rozehrát v útočném rohu. Rozehrávky se ujal Jakub Kolísko, ale po krátké kombinaci hosté o míček přišli.
     
    15:38
    Martin Mühlfait to chtěl vzít celé na sebe. Nabral celkem slušnou rychlost, jenže na polovině hřiště byl zastaven. Avšak nedovoleně a Tatran zůstává u míčku.
     
    16:16
    Lukáš Pešat bojoval proti dvěma proihráčům o míček, který vyslal dopředu jeho spoluhráč. Přesila hráčů Střešovic si poradila a nepustila domácího útočníka do zakončení.
     
    16:53
    Rychlý protiútok zakončil střelou Jakub Slavík. Střela ale nebyla moc prudká, ani moc umístěná, a tak si s ní Michajlovič poradil. Přesto u míčku zůstávají hosté.
     
    17:47
    Otrokovice v posledních desítkách vteřin zvýšily obrátky a přehrávají svého soupeře. Nicméně nebezpečná střela zatím nepřišla a se zbytkem si, bez větších problémů, Rebro poradil.
     
    18:25
    Velká šance hostujícího týmu! Jakub Kolísko se dostal do rychlého protiútoku. Obhodil si obránce, který proti němu stál, ale ten ho trochu rozhodil. Přestože hostující útočník už skoro padal, poslal ještě míček směrem na branku. Michajlovič si připsal úspěšný zákrok.
     
    19:00
    Je před námi poslední minuta první třetiny!
     
    19:34
    Poslední minutka se už spíše jen dohrává. Nejdříve měl míček Tatran, ale v útoku o něj přišel. Jenže domácí se dostali jen na půlící čáru, kde se o něj strhl několikavteřinový boj.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    Je za námi první třetina utkání mezi Otrokovicemi a Střešovicemi, po které vede hostující tým o jednu branku zásluhou Filipa Ullmanna. Tatran měl sice ze začátku utkání problémy prosadit se proti obraně domácích, postupem času ale začal dirigovat tempo hry.
     
    Střely v první třetině: 4 – 7
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:04
    I úvodní buly ve druhé třetině vyhráli domácí hráči. Ihned poté přišlo první přerušení hry po kontaktu hráčů. U míčku zůstávají Otrokovice.
     
    21:08
    Ty však u míčku moc dlouho nezůstaly. Střešovice si ho na vlastní polovině přivlastnily a pádily na útočnou polovinu. Zde se ocitl mimo plochu a zůstávají u něj hosté.
     
    21:27
    Lukáš Petřík je zatím jeden z nejaktivnějších hráčů v domácím dresu. Proti přesile si ovšem poradit nedokázal.
     
    21:44
    A mohlo být srovnáno! Před Rebrem clonil Jurčík, ale hosutjící brankář předvedl skvělý zákrok, když nepustil míček mezi tělem a rukou do branky. Poté ho ještě domácí útočník trochu sekl, ale omluvil se mu a jede se dál.
     
    22:39
    Otrokovice se hnaly do rychlého protiútoku, ovšem Tomáš Sovják nedokázal zpracovat prudkou přihrávku tak, jak by potřeboval.
     
    23:20
    Domácí florbalisté vlétli do druhé periody opravdu ve velkém stylu a snaží se určovat tempo hry. Jejich střely však zatím nebezpečné nejsou.
     
    24:05
    Tatran se na chvilku ocitl v útoku, ale ne na dlouho! Na druhé straně posílal prudkou přihrávku domácí útočník na zadní tyč, ale volný hráč míček netrefil!
     
    24:30
    Michal Rebro drží svůj tým skvělými zákroky! Fanoušci domácího týmu se již radovali, ale bylo to předčasné.
     
    25:17
    Střešovice jsou konečně na míčku a rozhodně se budou snažit o to, aby se hra co nejrychleji uklidnila. V lepším případě se pokusí zakončit.
     
    25:55
    A nebyl to vůbec špatný pokus! Jeden z hostujících hráčů si objel branku a chyběly mu jen milimetry, aby se míček dokutálel až do branky.
     
    26:43
    Marek Švajný vybojoval míček na polovině hřiště, díky čemuž vzniklo přečíslení. Jeho přihrávka ovšem nepatřila mezi nejpřesnější a Tatran jeho pas odpálil pryč.
     
    27:28
    Balonek mají na svých holích opět hráči hostujícího týmu, kteří se s ním dostali až na útočnou polovinu. Zde byl útočník Tatranu faulován, a ten tak zůstane u míčku.
     
    27:46
    Jan Svoboda si poradil s převahou dvou protihráčů. Jeho spoluhráč měl podobný problém v podobě dvou soupeřů, avšak byl faulovaný.
     
    28:14
    Marek Švajný opět vedl velmi rychlý protiútok, ale ani tentokrát nebyla jeho přihrávka přesná. K míčku se dostali hosté, kteří jsou na útočné polovině.
     
    29:03
    Lukáš Petřík táhl přečíslení dva na jednoho. Nakonec se rozhodl vzít vše na sebe, ale na Michala Rebra v bráně si nepřišel!
     
    29:47
    Florbalisté Střešovic celkem v klidu kombinují na vlastní polovině. Panthers na jejich rozehrávku nevyvíjejí nějaký větší tlak.
     
    30:43
    Jiří Kolísko dostal nabito do ideální střelecké pozice, ale jeho střela prolétla jen nad brankou!
     
    31:17
    Přihrávku šly v rychlém sledu. Ta finální mířila od Tlapáka na Brautfergera. Ten však střelou z první trefil jen hráče před ním.
     
    31:59
    Vyostřené emoce na obou stranách jsme mohli vidět po několika ostrých soubojích. Vylučovat se však nebude.
     
    32:04
    Vyloučení v týmu Tatran Střešovice (Jakub Slavík – 2 minuty, Hrubost).
    Vyloučení v týmu HU-FA Panthers Otrokovice (Marek Švajný – 2 minuty, Hrubost).
     
    32:11
    Utkání nám hodně nabývá na emocích, naopak začíná trochu ztrácet ve florbalu.
     
    32:15
    Vyloučení v týmu Tatran Střešovice (Mikuláš Komárek – 2 minuty, Blokování soupeřovy hole).
     
    32:58
    Velkou šanci měly Otrokovice, které se dostaly do rychlého protiútoku ve své přesilové hře. Vše však zkazil rychlý návrat hosutjícího hráče o obrany!
     
    33:30
    Domácí tým nadále kombinuje na útočné polovině. Na rozdíl od tatranské přesilovky se snaží střílet, ale ani jeho střely nejsou nebezpečné.
     
    34:04
    První dva hříšníci, kteří pykali za hrubost jsou již na hřišti.
     
    34:15
    Stejně tak Mikuláš Komárek se vrátil z trestné lavice a oba týmy tak hrají v plném počtu.
     
    35:02
    Jiří Kolísko měl velké problémy se zpracováním skákavého pasu. O míček také nakonec přišel, ale ani Otrokovice se nedostaly až do zakončení.
     
    35:38
    Velmi nepřesná přihrávka v podání hostujícího týmu. Ta se jen odrazila od mantinelu přesně na hokejku domácího hráče. Ten se ihned vydal do útoku.
     
    36:02
    Jenže do rychlého přečíslení se dostaly Střešovice. Deutsch si nabíhal do volného prostoru, avšak pas nedostal. Hráč, který celou akci táhl, vypálil a Michajlovič měl co dělat.
     
    36:45
    Na druhé straně to byl rychlý únik domácího hráče, jenž mířil svou střelu do horních pater branky. Michal Rebro ovšem dnes chytá skvěle!
     
    37:36
    Marek Zapletal si dlouho zpracovával míček. Poté se ještě pokusil o střelu, jenže míček neprošel před hradbu těl, jež se před ním utvořila.
     
    38:40
    Florbalisté Tatranu si v pohodě přihrávají na vlastní obranné polovině a vypadá to, že druhou část budou chtít už jen dohrát. Stále vedou 1:0.
     
    39:00
    Poslední minuta druhé periody.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Ve druhé třetině se nám na hřišti poněkud přiostřilo a lze očekávat, že emoce ještě budou narůstat. Žádná branka k vidění nebyla a Tatran stále vede 1:0. Je to především zásluhou skvělého Rebra, jenž svůj tým opravdu několikrát podržel.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:12
    Poslední třetina dnešního utkání odstartovala. Udrží si Tatran svůj náskok, nebo Otrokovice zdramatizují vývoj duelu? To ještě uvidíme!
     
    40:40
    Na hřišti chvíli zůstal ležet Pešat, ale zvedl se a nejspíše bude pokračovat. Hra však již plyne a u míčku jsou opět domácí hráči, kteří útočí.
     
    41:19
    Dlouho se u něj však nezdrželi. Naopak na útočný výlet se vydal Martin Mühlfait, avšak jeho střela nebyla prudká. Michajlovič si připsal jednoduchý zákrok.
     
    42:09
    Lukáš Uhrinovský se snažil clonit před Rebrem, ale míček se jen zastavil o těla před brankou. Domácí útočník chtěl zakončovat, ovšem nepodařilo se mu to.
     
    43:00
    Jan Svoboda vystihl rozehrávku obránce Otrokovic, ovšem rozhodl se pro postupný útok, nikoliv pro rychlý protiútok, a tak drží míček na své holi.
     
    43:49
    Po přerušení byly k vidění opět emoce, kdy si dva hráči vyříkávali situaci, která se odehrála jen před pár vteřinami.
     
    44:28
    Domácí florbalisté se pokoušeli o rychlý přechod do útoku. Vše mělo skončit přihrávkou dozadu, kam si měl někdo sbíhat. Nikdo z domácích se sem však nedostal a vše skončilo bez střely.
     
    45:09
    Otrokovice právě vstřelily branku!
    Domácí tým z ničeho nic srovnává a hra nám tedy začíná od znovu! Panthers zahrávali standardní situaci z poloviny hřiště. Po rychlé přihrávce se do střely opřel LUKÁŠ PEŠAT. Nutno dodat, že Michal Rebro vůbec nic neviděl.
    Asistence: Michal Švajný.
     
    46:17
    Střešovice pochopily, že pokud si chtějí z domácího hřiště odvézt všechny body, budou muset útočit. K nádherné ráně se dostal Petr Brautferger a Michajlovič měl co dělat, aby míček alespoň vyrazil.
     
    47:05
    Jiří Kolísko posílal vysoký pas na Filipa Ullmanna. Ten však nedokázal sklepnout míček tak, aby přihrál, nebo alespoň nasměroval míček na branku.
     
    47:31
    V současných chvílích se hraje florbal, který musí diváky opravdu bavit, jelikož se hraje nahoru dolů. Jan Svoboda pálil z velmi dobré pozice, ale domácí gólman míček opět vyrazil!
     
    47:36
    Vyloučení v týmu Tatran Střešovice (Ronald Gašparík – 2 minuty, Hrubost).
     
    48:13
    Otrokovice ale nezačaly svou početní výhodu moc dobře, naopak u míčku jsou hosté. Ke střele se dostal Marek Deutsch, jenže ta byla sražena mimo.
     
    48:52
    Po krátké kombinaci se ke střele dostal Tomáš Sovják, ale jeho rána byla sražena těsně nad branku.
     
    49:10
    Otrokovice právě vstřelily branku!
    Domácí tým otáčí skóre utkání poté, co využil přesilovou hru! Sovják poslal skvělou křižnou přihrávku na PAVLA JURČÍKA. Ten se ranou z první trefil přesně k tyči! Asistence: Tomáš Sovják.
     
    50:00
    To je velká rána pro hostující Tatran, který během pár minut ve třetí třetině ztratil náskok, který se mu dařilo hlídat skoro celé dvě třetiny.
     
    50:16
    Skvěle zasáhl Ondřej Vítovec, jenž srazil ránu, která mířila na branku. do rohu hřiště. Střešovice nemohou přijít na recept, kterým by překonaly obranu domácích.
     
    51:01
    Utkání sleduje 325 diváků! Ti jsou teď velmi dobře naladěni, jelikož jejich tým otočil stav a vede.
     
    51:55
    Ullmann se hnal do rychlého protiútoku a byl podražený. Rozhodčí odpískal, míček zůstane na hokejkách hostujícího týmu, ale vylučovat se nebude.
     
    52:30
    Otrokovice vůbec nepůjčují svému soupeři míček, což jim mimořádně vyhovuje. Naopak se tlačí do zakončení.
     
    52:48
    Otrokovice právě vstřelily branku!
    Panthers střílí další branku a jsou velice blízko tříbodovému zisku! Marek Švajný poslal míček na PAVLA JURČÍKA, na jehož ránu z první neměl Rebro nárok. Asistence: Marek Švajný.
     
    53:29
    Stále jsou to domácí hráči, kteří hrají s míčkem a kombinují především na své vlastní obranné polovině. Tatran bude muset hodně přidat, jestli chce získat alespoň bod z dnešního utkání.
     
    54:18
    To by ale museli hrát Pražané s míčkem na svých holích, což se jim momentálně nedaří ani trochu. Skvěle hrají závěr utkání domácí hráči.
     
    54:54
    Otrokovicím odskakuje balonek na hole, což jsme doposud moc neviděli. Panthers toho využívají plnými doušky a nepouští svého soupeře vůbec k ničemu.
     
    55:28
    Hosté to zkoušejí bez brankáře!
     
    55:30
    Tatran právě vstřelil branku!
    A už je to jen o gól! Pražané využili výhodu jednoho muže bleskurychle. Gašparík poslal míček před branku, kde ho poslal za záda Michajloviče MILAN MELIŠ. Asistence: Ronald Gašparík.
     
    56:20
    Hosté hrají opět bez brankáře!
     
    56:39
    Také jsou usazeni na útočné polovině, kde mají tlak. Přesto získaly Otrokovice míček, ovšem Rebro se stihl vrátit do branky. Poté upaluje zpět na střídačku.
     
    57:25
    Mohlo být rozhodnuto! Marek Zapletal upaloval na branku, ale na poslední chvíli byl zastaven čistým obranným zákrokem. S tím nesouhlasí domácí fanoušci.
     
    58:01
    Poslední dvě minuty ve druhé třetině. Otrokovice se snaží napadat hodně vysoko, když mají tu možnost. Tentokrát se však dopustily faulu a u míčku budou hosté.
     
    58:39
    Němeček se snažil získat míček od soupeře, ale trochu to přehnal s důrazem. Je pískáno proti Tatranu, a ten má posledních pár desítek vteřin na to, aby alespoň srovnal.
     
    59:03
    Oddechový čas pro hosty.
     
    59:20
    Jeden z bratrů Kolískových, konkrétně to byl Jakub, se snažil tečovat míček těsně před gólmanem, ale jeho teč šla nad branku!
     
    59:50
    To vypadá pro domácí tým velmi nadějně, jelikož se jim podařilo vyhodit až za opuštěnou branku a do konce utkání zbývá posledních deset vteřin.
     
    Konec zápasu.
     
    Je konec! Třetí třetina nám přinesla hned čtyři branky. Domácí tým otočil utkání a dostal se do vedení 3:1. Pražané to ještě zkoušeli bez brankáře a snížili na rozdíl jedné branky, avšak to bylo od hostujícího týmu vše. Domácím tak zůstaly všechny tři body za výhru 3:2!
     
    Nejlepší hráči:

    Panthers Otrokovice – Radovan Michajlovič.
    Tatran Střešovice – Michal Rebro.
     
    Ode mě to je pro dnešek vše, někdy zase u onlajnu! (19:00:54)

    Denisa Józsová

    Branky a nahrávky: 46. Pešat (Švajný), 50. Jurčík (Sovják), 53. Jurčík (Švajný) – 11. Ullmann (Gašparík), 56. Meliš (Gašparík)


    PSG Panthers Otrokovice: Michaljovič (Malina) – Ťopek, Szweda, Kostka, Mich. Nagy, Švajný, Kundrata – Sovják, Uhrinovský, Jurčík – Zapletal, Koníček, Pešat – Kittel, Kvapil, Vykopal – Petřík.
    PSN Tatran Střešovice: Mich. Rebro (Kafka) – Tlapák, Deutsch, Švejkovský, Svačinka, Mühlfait, Ja. Kolísko, Vítovec – Komárek, Jak. Kolísko, Jiř. Kolísko – Slavík, Meliš, O. Němeček – Svoboda, Gašparík, Ullmann – Brautferger.

    Rozhodčí: Lukáš Svrček – Radim Waliczko

    Diváci: 325
    bahis siteleri