Liberec – Pardubice 3:4 (kon.) | Otrokovice – Střešovice 3:2 (kon.) | Bohemians – Česká Lípa 11:4 (kon.)
Sparta – Vítkovice 7:2 (kon.) | Bulldogs – Mladá Boleslav 4:9 (kon.) | Znojmo – Chodov 4:11 (kon.)
konec
PSG Panthers Otrokovice
3:2 (0:1, 0:0, 3:1)
PSN Tatran Střešovice
Neděle 25.02.2018, 17:00 • SH Štěrkoviště Otrokovice • Livesport Superliga • 25. kolo
Předzápasové kurzy
     
    59:20
    Jeden z bratrů Kolískových, konkrétně to byl Jakub, se snažil tečovat míček těsně před gólmanem, ale jeho teč šla nad branku!
     
    56:20
    Hosté hrají opět bez brankáře!
     
    55:30
    Tatran právě vstřelil branku!
    A už je to jen o gól! Pražané využili výhodu jednoho muže bleskurychle. Gašparík poslal míček před branku, kde ho poslal za záda Michajloviče MILAN MELIŠ. Asistence: Ronald Gašparík.
     
    55:28
    Hosté to zkoušejí bez brankáře!
     
    52:48
    Otrokovice právě vstřelily branku!
    Panthers střílí další branku a jsou velice blízko tříbodovému zisku! Marek Švajný poslal míček na PAVLA JURČÍKA, na jehož ránu z první neměl Rebro nárok. Asistence: Marek Švajný.
     
    49:10
    Otrokovice právě vstřelily branku!
    Domácí tým otáčí skóre utkání poté, co využil přesilovou hru! Sovják poslal skvělou křižnou přihrávku na PAVLA JURČÍKA. Ten se ranou z první trefil přesně k tyči! Asistence: Tomáš Sovják.
     
    47:36
    Vyloučení v týmu Tatran Střešovice (Ronald Gašparík – 2 minuty, Hrubost).
     
    47:31
    V současných chvílích se hraje florbal, který musí diváky opravdu bavit, jelikož se hraje nahoru dolů. Jan Svoboda pálil z velmi dobré pozice, ale domácí gólman míček opět vyrazil!
     
    46:17
    Střešovice pochopily, že pokud si chtějí z domácího hřiště odvézt všechny body, budou muset útočit. K nádherné ráně se dostal Petr Brautferger a Michajlovič měl co dělat, aby míček alespoň vyrazil.
     
    45:09
    Otrokovice právě vstřelily branku!
    Domácí tým z ničeho nic srovnává a hra nám tedy začíná od znovu! Panthers zahrávali standardní situaci z poloviny hřiště. Po rychlé přihrávce se do střely opřel LUKÁŠ PEŠAT. Nutno dodat, že Michal Rebro vůbec nic neviděl.
    Asistence: Michal Švajný.
     
    36:45
    Na druhé straně to byl rychlý únik domácího hráče, jenž mířil svou střelu do horních pater branky. Michal Rebro ovšem dnes chytá skvěle!
     
    36:02
    Jenže do rychlého přečíslení se dostaly Střešovice. Deutsch si nabíhal do volného prostoru, avšak pas nedostal. Hráč, který celou akci táhl, vypálil a Michajlovič měl co dělat.
     
    32:58
    Velkou šanci měly Otrokovice, které se dostaly do rychlého protiútoku ve své přesilové hře. Vše však zkazil rychlý návrat hosutjícího hráče o obrany!
     
    32:15
    Vyloučení v týmu Tatran Střešovice (Mikuláš Komárek – 2 minuty, Blokování soupeřovy hole).
     
    32:04
    Vyloučení v týmu Tatran Střešovice (Jakub Slavík – 2 minuty, Hrubost).
    Vyloučení v týmu HU-FA Panthers Otrokovice (Marek Švajný – 2 minuty, Hrubost).
     
    30:43
    Jiří Kolísko dostal nabito do ideální střelecké pozice, ale jeho střela prolétla jen nad brankou!
     
    29:03
    Lukáš Petřík táhl přečíslení dva na jednoho. Nakonec se rozhodl vzít vše na sebe, ale na Michala Rebra v bráně si nepřišel!
     
    24:30
    Michal Rebro drží svůj tým skvělými zákroky! Fanoušci domácího týmu se již radovali, ale bylo to předčasné.
     
    24:05
    Tatran se na chvilku ocitl v útoku, ale ne na dlouho! Na druhé straně posílal prudkou přihrávku domácí útočník na zadní tyč, ale volný hráč míček netrefil!
     
    21:44
    A mohlo být srovnáno! Před Rebrem clonil Jurčík, ale hosutjící brankář předvedl skvělý zákrok, když nepustil míček mezi tělem a rukou do branky. Poté ho ještě domácí útočník trochu sekl, ale omluvil se mu a jede se dál.
     
    18:25
    Velká šance hostujícího týmu! Jakub Kolísko se dostal do rychlého protiútoku. Obhodil si obránce, který proti němu stál, ale ten ho trochu rozhodil. Přestože hostující útočník už skoro padal, poslal ještě míček směrem na branku. Michajlovič si připsal úspěšný zákrok.
     
    14:17
    Nádherná střela v podání domácího útočníka jen prolétla vedle branky Rebra!
     
    11:05
    Vyloučení v týmu HU-FA Panthers Otrokovice (Matěj Kostka – 2 minuty, Bránění ve hře).
     
    10:53
    Domácí tým mohl klidně odpovědět, ale proti byl Michal Rebro, jenž si připsal pohotový zákrok u své pravé tyče!
     
    10:06
    Tatran právě vstřelil branku!
    Z ničeho nic zde máme první branku utkání, která padla po nádherné střele! Střešovice již nějakou chvíli kombinovali. Jako poslední se míčku ujal FILIP ULLMANN, jenž nádhernou střelou trefil šibenici branky Michajloviče. Asistence: Richard Gašparík.
     
    08:37
    Ten se jim ovšem moc nepovedl, naopak! Otrokovice se dostaly do přečíslení, které zakončil domácí hráč po křižné přihrávce. Jeho střela ovšem netrefila branku.
     
    05:55
    Další projektil v podání hostujícího týmu! Ten si ještě nějakou dobu přihrával, ale pak přišla rychlá křižná přihrávka, pak ještě jedna, a poté prudká střela. Tu však domácí brankář skvěle vyrazil!

    Denisa Józsová

    Branky a nahrávky: 46. Pešat (Švajný), 50. Jurčík (Sovják), 53. Jurčík (Švajný) – 11. Ullmann (Gašparík), 56. Meliš (Gašparík)


    PSG Panthers Otrokovice: Michaljovič (Malina) – Ťopek, Szweda, Kostka, Mich. Nagy, Švajný, Kundrata – Sovják, Uhrinovský, Jurčík – Zapletal, Koníček, Pešat – Kittel, Kvapil, Vykopal – Petřík.
    PSN Tatran Střešovice: Mich. Rebro (Kafka) – Tlapák, Deutsch, Švejkovský, Svačinka, Mühlfait, Ja. Kolísko, Vítovec – Komárek, Jak. Kolísko, Jiř. Kolísko – Slavík, Meliš, O. Němeček – Svoboda, Gašparík, Ullmann – Brautferger.

    Rozhodčí: Lukáš Svrček – Radim Waliczko

    Diváci: 325
    bahis siteleri