Olympijští sportovci z Ruska – Německo 4:3 (po pr.)
po prodl.
Olympijští sportovci z Ruska
4:3 (1:0, 0:1, 2:2 - 1:0)
Německo
Neděle 25.02.2018, 05:10Olympijské hry - muži • Finále
Předzápasové kurzy
Sledujte:
    69:40 Kirill KAPRIZOV - 4:3
     
    69:40
    Olympijští sportovci z Ruska právě vstřelili branku!
    Olympijští sportovci z Ruska mají zlatou medaili! KIRILL KAPRIZOV dostal nabito na pravý kruh a dělovou ranou vymetl šibenici německé branky! Asistence: Nikita Gusev, Vjačeslav Vojnov.
     
    69:20
    Pavel Dacjuk dostal přihrávku na hranici brankoviště, ale jeho pokus z bezprostřední blízkosti orazítkoval pouze brankovou konstrukci!
     
    69:11
    Vyloučení v týmu Německo (Patrick Reimer – 2 min., vysoká hůl).
     
    66:35
    Tak jsem to nejspíše zakřikl, neboť měl Kovalčuk na hokejce zlatý gól! Ruská jednasedmdesátka se fantasticky uvolnila, jela sama na brankáře, kterého si povedenou kličkou položila, poté ale nedokázala přehodit beton ležícího Aus den Birkena!
    59:04 Nikita GUSEV - 3:3
     
    59:04
    Olympijští sportovci z Ruska právě vstřelili branku!
    To je finále jako hrom, Rusové v oslabení vyrovnávají na 3:3! NIKITA GUSEV si našel odražený kotouč před brankou Německa a jen tak do něj plácl, avšak to bohatě stačilo na Aus den Birkena! Německu zbývá ještě pětačtyřicet vteřin početní výhody. Asistence: Arťom Zub, Kirill Kaprizov.
     
    58:29
    Košečkin je na střídačce, Rusko hraje v pěti!
     
    57:49
    Vyloučení v týmu Olympijští sportovci z Ruska (Sergej Kalinin – 2 min., podražení).
    56:44 Jonas MÜLLER - 2:3
     
    56:44
    Německo právě vstřelilo branku!
    Tak pozor, Německo se ujímá vedení 3:2! JONAS MÜLLER se hezkou kličkou zbavil clonícího obránce a následně prostřelil přízemní ranou brankáře Košečkina! Zázrak je na světě, Němci potřebují vydržet něco málo přes tři minuty! Asistence: Yasin Ehliz, Frank Hördler.
     
    54:25
    Tak to by byla rána pro Rusy! Němci ujeli do přečíslení dva na jednoho, Brooks Macek to vzal na sebe a mohl se stát hrdinou, ale brankář Košečkin jej vychytal!
    53:31 Dominik KAHUN - 2:2
     
    53:31
    Německo právě vstřelilo branku!
    Německo okamžitě srovnává skóre, Rusové vedli pouze deset vteřin! Mauer vybojoval puk za brankou soupeře, ihned jej předložil volnému DOMINIKU KAHUNOVI, který z mezikruží propálil brankáře Košečkina. Asistence: Frank Mauer, Yasin Ehliz.
    53:21 Nikita GUSEV - 2:1
     
    53:21
    Olympijští sportovci z Ruska právě vstřelili branku!
    Rusko se dostává do vedení a tohle nevypadá s Německem dobře! Nutno dodat, že tenhle gól možná mírně půjde na vrub jinak fantasticky chytajícího Aus den Birkena. NIKITA GUSEV měl kotouč na levé straně, nikdo z Němců jej nebránil, a tak toho pětadvacetiletý útočník využil na výbornou. Přesnou střelou o masku brankáře Německa posílá Rusko do vedení! Asistence. Kirill Kaprizov.
     
    Tak pozor! Režie pustila záznam na kostce a sudí přesilovou hru Německa odvolává! Tohle je velká chyba.
     
    29:49
    Vyloučení v týmu Německo (Patrick Reimer – 2 min., hákování).
    29:32 Felix SCHÜTZ - 1:1
     
    29:32
    Německo právě vstřelilo branku!
    Německo vyrovnává! Z pravé strany se k zakončení z ostrého úhlu dostal FELIX SCHÜTZ a brankář Košečkin trestuhodně kotouč pustil za svá záda! Gól potvrdilo i video, je srovnáno a začínáme znovu od začátku! Asistence: Brooks Macek, Patrick Hager.
    19:59 Vjačeslav VOJNOV - 1:0
     
    19:59
    Olympijští sportovci z Ruska právě vstřelili branku!
    Tohle je naprosto zbytečný gól pro Německo! Na hodinách svítí 0,5 vteřin do konce, ale skóre se mění. Hráči ve žlutočerných dresech měli kotouč na hokejkách, ale nedokázali jej trestuhodně vyhodit z vlastního pásma. Toho dokázali Rusové využít na jedničku, VJAČESLAV VOJNOV dostal kotouč na osu hřiště a dělovou ranou propálil Dannyho Aus den Birkena. Asistence: Nikita Gusev, Kirill Kaprizov.
     
    13:15
    Fantastický Danny Aus den Birken! Kaprizov dostal přihrávku před branku, ale na brankáře Německa si nepřišel. Následně ještě dorážel Pavel Dacjuk, ale ani on nedokázal po skvělém přesunu třiatřicetiletého gólmana k levé tyčce otevřít střelecký účet.
     
    11:52
    Vyloučení v týmu Německo (Christian Ehrhoff – 2 min., hákování).
     
    00:15
    Vyloučení v týmu Olympijští sportovci z Ruska (Sergej Andronov – 2 min., podražení).
     
    Jdeme na to, finále Olympiády v Pchjongčchangu začíná!

    Radim Sochor

    Branky a nahrávky: 20. Vojnov (N. Gusev, Kaprizov), 54. N. Gusev (Kaprizov), 60. N. Gusev (Zub, Kaprizov), 70. Kaprizov (N. Gusev, Vojnov) – 30. Schütz (Macek, Hager), 54. Kahun (Mauer, Ehliz), 57. J. Müller (Ehliz, Hördler)


    Olympijští sportovci z Ruska: Košečkin (I. Sorokin) – Gavrikov, Vojnov, Kiselevič, Nestěrov, Zub, Zubarev, J. Jakovlev – Andronov (A), Kalinin, Kovalčuk (A) – Dacjuk (C), Kaprizov, N. Gusev – Širokov, Prochorkin, Barabanov – Tělegin, Mozjakin, Grigorenko – Kablukov.
    Německo: Aus den Birken (Pielmeier) – Boyle, Ehrhoff (A), J. Müller, Y. Seidenberg, Hördler, M. Müller, Krupp – Macek, Goc (C), Noebels – Reimer, Hager (A), Schütz – Kink, Mauer, Kahun – Plachta, Ehliz, Fauser – Wolf.

    Rozhodčí: Lemelin (USA), Rantala (FIN) – Dahmen (SWE), Suominen (FIN)
    bahis siteleri