Chabarovsk – Vladivostok 5:3 (kon.) | Omsk – Novosibirsk 1:2 (1:3 po s.n.) | Jekatěrinburg – Čeljabinsk 1:3 (kon.)
Magnitogorsk – Chanty-Mansijsk 4:0 (kon.) | Ufa – Soči 3:1 (kon.) | Kazaň – N.Novgorod 5:2 (kon.)
Nižněkamsk – Toljatti 0:4 (kon.) | CSKA Moskva – Čerepovec 1:4 (kon.) | Minsk – Riga 5:3 (kon.)
Jokerit – Petrohrad 5:3 (kon.) | Viťaz – HC Slovan 5:3 (kon.) | Spartak Moskva – Jaroslavl 0:2 (kon.)
konec
Jokerit Helsinky
5:3 (1:2, 2:0, 2:1)
SKA Petrohrad
Úterý 27.02.2018, 17:30 • Hartwall Arena • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:17 Peter REGIN - 5:3
     
    58:17
    Jokerit právě vstřelil branku!
    Autorem branky je PETER REGIN, který získal puk ve středním pásmu, dojel na vrcholek pravého kruhu, napřáhl se až ke stropu a tvrdou ránou poslal puk do prázdné branky. Regin raději vystřelil tvrdě, protože v brance SKA byl Anton Bělov, který se pokoušel chytat, ale na tuhle dělovku neměl nárok. Bez asistence.
    41:52 Brian O'NEILL - 4:3
     
    41:52
    Jokerit právě vstřelil branku!
    Jokerit jde zpět do vedení! Tolvanen posunul puk do útočného pásma a obránce SKA se nechal obrat o puk Palolou, který poslal puk mezi kruhy, kde byl připravený BRIAN O'NEILL,který prostřelil Koskinena nad vyrážečku! Asistence: Olli Palola.
    41:00 Jarno KOSKIRANTA - 3:3
     
    41:00
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Hersley dostal puk k pravému mantinelu a JARNO KOSKIRANTA tečoval před brankou! Zapolski byl bez šance, ale tahle branka se ještě zkoumá na videu. Jokerit si vyžádal prohlédnutí hry, kvůli ofsajdu.
    Branka platí a Jokerit přišel o svůj time out!
    Asistence: Patrik Hersley a Jevgenij Ketov.
    30:26 Jesse JOENSUU - 3:2
     
    30:26
    Jokerit právě vstřelil branku!
    Otočeno! Jokerit jde do vedení a využívá přesilovou hru! Regin vystřelil od modré čáry a JESSE JOENSUU tečoval před Koskinenem a brankář SKA byl bez šance! Asistence: Peter Regin.
    21:28 Eeli TOLVANEN - 2:2
     
    21:28
    Jokerit právě vstřelil branku!
    Vyrovnáno! Jensen poslal puk před branku na EELIHO TOLVANENA, který nekompromisní střelou pod víko vyrovnává! Tolvanen svou střelu umístil neskutečně pod víko. Tam bylo místo pouze na tenhle puk! Asistence: Nicklas Jensen.
    11:36 Nicklas JENSEN - 1:2
     
    11:36
    Jokerit právě vstřelil branku!
    Domácí dávají branku ze své první akce po dlouhé době! Jokerit jel v přečíslení tři na dva, ale to se domácím hráčům nepovedlo využít. K puku za brankou se dostal NICKLAS JENSEN, který vyjel před Koskinena a pod jeho tělem poslal puk do branky! Asistence: Brian O'Neill.
    09:46 Patrik HERSLEY - 0:2
     
    09:46
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Velká rána pro domácí celek, protože SKA vede už o dvě branky! PATRIK HERSLEY měl přenechaný puk na modré čáře a vystřelil příklepem a tenhle puk proletěl až do branky, protože Zapolski vůbec nic neviděl! Asistence: Maxim Karpov a Viktor Tichonov.
    06:35 Viktor TICHONOV - 0:1
     
    06:35
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Hosté jdou do vedení! Plotnikov nahrál před branku, kde byl VIKTOR TICHONOV, který byl důsledně bráněn, ale i tak dokázal vystřelit bekhendem a puk projel Zapolskimu mezi betony. Asistence: Sergej Plotnikov a Maxim Karpov.

    Vojtěch Görög

    Branky a nahrávky: 12. N Jensen (O'Neill), 22. Tolvanen (N Jensen), 31. Joensuu (Regin), 42. O'Neill (Palola), 59. Regin – 7. V. Tichonov (S. Plotnikov, Karpov), 10. Hersley (Karpov, V. Tichonov), 41. Koskiranta (Hersley, Ketov)


    Jokerit Helsinky: Zapolski (Rämö) – Kivistö, Gilroy, O. Lauridsen, J. Jensen, Wirtanen, Lepistö, Andersén – Joensuu, Moses, Regin – Tolvanen, O'Neill, N Jensen – Jormakka, Palola, Norman – Anttila, Niemi, Huhtala.
    SKA Petrohrad: Koskinen (Volkov) – Rundblad, A. Bělov, Hersley, Galeňuk, Rykov, Sjomin, M. Tichonov – V. Tichonov, S. Plotnikov, Karpov – Koskiranta, Ketov, P. Thoresen – M. Malcev, Altybarmakjan, Orlovič-Grudkov – D. Kvartalnov, Poloďan, Volodin.

    Rozhodčí: Alexei Belov, Ivan Fateyev – Alexander Zakharenkov, Tornike Kuchava
    bahis siteleri