Liberec – Židenice 8:4 (kon.) | Olomouc – Tatran 6:2 (kon.) | Královské Vinohrady – Chodov 3:11 (kon.)
konec
FBS Olomouc
6:2 (3:1, 1:1, 2:0)
ESA LOGISTIKA Tatran Střešovice
Sobota 03.03.2018, 15:00 • SH Čajkaréna, Olomouc (kapacita: 276 míst) • ČEZ Extraliga žen • 22. kolo
     
    Utkání nakonec rozhodlo o konečném nasazení do play-down, kde se utká Olomouc s Vinohrady, Tatran pak narazí na Židenice. Hlavně Hanačky v posledních zápasech ukázaly, že jim graduje forma, což může nakonec rozhodnout v boji o záchranu. I Tatran však má relativně velkou šanci na udržení extraligové příslušnosti, od olomoucké hodnoty výkonnosti nebyl až tak daleko. Ode mě je to pro dnešek vše, přeji hezký zbytek dne. (17:01:02)
     
    Střely na branku celkem: Olomouc – 44, Tatran – 41
     
    Střely na branku ve 3. třetině: Olomouc – 16, Tatran – 13
     
    Nejlepší hráčky utkání: Monika Fleischmannová (Olomouc) – Monika Faltusová (Tatran)
     
    Konec zápasu.
     
    59:54
    Reimerová minula prázdnou branku o milimetry!
     
    59:05
    Tatran stále zkouší svou velice riskantní hru bez brankařky, jenže jeho tlak moc výsledků nepřináší. Olomouc už závar podle všeho takticky zvládá bez výraznějších problémů.
     
    58:15
    Před Frankovou se nahrnulo několik hráček z obou táborů a mohutně se snažilo zmocnit se míčku. Olomoucká eskadra však nakonec uspěla, balónek se odkutálel přes těla Pražanek zpět do rohu.
     
    57:09
    Faltusová znovu ukázala svou mladickou dravost a poslala parádní projektil přes rameno Frankové. Nakonec se však střela mezi tři tyče nevešla, olomoucká brankařka ji ještě mírně nadzvedla.
     
    56:32
    Tatran si vybírá oddechový čas!
     
    55:52
    Reková střílela ze střední vzdálenosti pouze do rukou Frankové, když se protlačila přes trojblok Olomouce. Hanačky dostávají k dispozici velkou plochu hřiště ke kombinaci.
     
    54:35
    Suchánková se dostávala ke střelbě z osy hřiště, což se jí také zadařilo. Drbalová nicméně zvyšuje své sebevědomí, předvedla další pohotový zákrok bez viditelných problémů.
     
    53:48
    Tatran se ještě významně pokouší zvrátit momentální vývoj na hřišti, leč přes olomouckou obranu to bude zřejmě problém řešitelný jen těžko. Skóre už promlouvá do hlav hráček mnohem více než pokyny trenérů.
     
    52:21
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Domácí využívají přesilovku! Olomoucký kombinační tlak nakonec přeci jen rozhodil tatranský blok, který už nedokázal zablokovat hbitou ránu LUCIE CHOLINSKÉ. Drbalová byla u tyčky pozdě. Asistence: Alice Pavlíková.
     
    51:58
    Kouč domácích Petr Dadej si vybral oddechový čas!
     
    51:58
    Tatran má před sebou další komplikaci na své stíhací jízdě. Hana Sedmíková (STR) si totiž zapsala tvrdý zákrok mimo hru, která je jasným pokynem k jejímu vyloučení.
     
    50:55
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Máme tady nečekanou branku! Olomouc se dlouhou dobu trápila s koncovkou, jenomže zčistajasna přišla dorážka JITKY OHÁŇKOVÉ, na kterou už Drbalová byla krátká. Tatranské obránkyně se nestačily vrátit zpět na brankoviště. Asistence: Tereza Reimerová.
     
    49:11
    Mandátová obdržela krásnou průnikovou přihrávku od Cholinské, avšak znovu tuto, v nedávné době ještě extraligovou, hvězdu zradila koncovka. Míček proletěl těsně nad horní tyčkou.

    Johan Čáp


    Hledáme zpravodaje pro tým ESA LOGISTIKA Tatran Střešovice. Více informací zde.

    Branky a nahrávky: 1. Cholinská (Mandátová), 4. Fleischmannová (Mandátová), 10. Suchánková (Tomanová), 34. Fleischmannová (Cholinská), 51. Oháňková (Reimerová), 53. Cholinská (Pavlíková) – 3. Faltusová (Sedmíková), 33. Vachušková (Válková)


    FBS Olomouc: Franková – Mandátová, Podroužková, Peterková, Pejzlová, Mikulová – Pavlíková, Suchánková, Tomanová – Pařízková, Oháňková, Šablaturová – Reimerová, Cholinská, Rozenbergová – Fleischmannová.
    ESA LOGISTIKA Tatran Střešovice: Drbalová (Humlová) – Sedmíková, Zehrerová, Válková, Brotánková – Reková, Vachušková, Reindlová – Malecká, Marko, Brandová – Matěvosová, Chaloupková, Faltusová – Vlachová (C), Chaloupková, Viplerová – Faťunová.

    Rozhodčí: Patrik Mik, Petr Szilvási

    Diváci: 88
    bahis siteleri