Liberec – Židenice 8:4 (kon.) | Olomouc – Tatran 6:2 (kon.) | Královské Vinohrady – Chodov 3:11 (kon.)
konec
FBS Olomouc
6:2 (3:1, 1:1, 2:0)
ESA LOGISTIKA Tatran Střešovice
Sobota 03.03.2018, 15:00 • SH Čajkaréna, Olomouc (kapacita: 276 míst) • ČEZ Extraliga žen • 22. kolo
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 15:00.
     
    Hezké sobotní odpoledne, základní část Extraligy žen se tento víkend nachýlila ke svému úplnému konci, neboť je na řadě kompletní 22. kolo. V jeho programu se proti sobě postaví postaví i celky Olomouce a střešovického Tatranu. Utkání startuje v 15:00!
     
    FBS Olomouc
    Olomoucké florbalistky musely přetrpět konec. Konec nadějí. Play-off se jim nakonec rozplynulo těsně pod vrcholem, když na domácí půdě nestačily na liberecké Crazy girls. Nicméně svěřenkyně Petra Dadeje už předváděly zejména po novém roce výkony, které odpovídaly složení jeho kádru. Už to nebyl jen vyplašený "parakroužek holek" (pokud využijeme rétoriku, jež nyní bují na mnohých zpravodajských serverech o české extralize žen), ale skutečný tým. Splnily totiž primární cíl nutný k progresu, neodjížděly na půdu velefavoritů v odevzdaném stavu.

    Doslova šokující výkony tak Olomouc ukázala proti pražským Tigers, když jen potvrdila předchozí vítězství nad Bohemians. Klokankám na Hanačky nakonec nestačila letos několikrát zdůrazňovaná přestavba kádru. V posledních třech zápasech až na jednu výjimku navíc FBS předvádělo velmi konzistentní výkon, když nejprve přidalo další nečekaný výsledek proti hegemonům z Vítkovic, leč následně utopilo svou šanci na play-off v duelu s Libercem. Minulý týden už ale ukázaly olomoucké florbalistky znovu sílu, čímž v uvozovkách rozebraly Židenice. V posledním utkání základní části, do kterého vstupují z průběžné 10. příčky, tak mají ještě o co hrát, pokud zvítězí, narazí v play-down na Vinohrady, v opačném případě je čekají Židenice.

    Nejproduktivnější hráčkou kádru je momentálně Lucie Cholinská, olomoucký megatalent, jež řádí i v řadách juniorské reprezentace. Ve své premiérové sezóně mezi ženami si už připsala 14 branek a sedm asistencí. O kanadský bod (13+7) pak má na svém kontě další relativně mladá forvardka Tereza Reimerová. Na pozici brankařky pak po kariérním konci Sáry Králové dostává velký prostor Martina Franková, která stále drží průměrný počet obdržených branek těsně pod numero sedm.
     
    Únětická 12 Tatran Střešovice
    Pražanky čekala v aktuální sezóně velká výzva. Po roční nucené anabázi v první lize ustát tlak v nejvyšší florbalové soutěži v Česku. Tatran nicméně dlouhou dobu celou fanouškovskou komunitu příjemně překvapoval, když si postupně stabilizoval bodové příděly a tvrdě držel ve vlastních rukách osmou příčku zajišťující play-off. Nicméně až přelom roku přinesl do kabiny pod vedoucí taktovkou rázovitého Miroslava Vybírala zlom. Konkurenti o nejlepší osmičku začali postupně překvapovat favority a nakonec z toho i vinou ztráty s Libercem bude jenom play-down. Pro část pražského kádru se tak mohou oživit vzpomínky z před dvou let, které pro ně znamenaly šokující sestup. Celý potupný akt se pak dokonal právě na půdě olomoucké Čajkarény, kam už Tatran odjíždí pouze pro jistotu soupeře v ojích o udržení. Pokud zvítězí právě pražský klub, narazí na Vinohrady, prohra pak přihraje jako protivníka Židenice.

    Novou hvězdou po už oficiálním odchodu Barbory Zabavské do Tigers se stala podobně jako na Hané juniorská reprezentantka. Osmnáctiletá sniperka Lenka Faltusová, rodačka z jihočeské obce Malonty, byla hlavním klíčem k tatranskému návratu mezi smetánku, v extralize pak nastřílela 21 branek a k tomu zapsala i osm asistencí. Ve velmi mladém kádru pak ještě významně promlouvá do statistik Lenka Matěvosova s bilancí 14+9. Na pozici brankařky pak má i nedávnou zdravotní pauzu stále jisté místo Eliška Drbalová, které zdatně sekunduje Tereza Humlová.
     
    Poslední 3 extraligové zápasy obou celků

    FBS Olomouc
    25.02.2018 Židenice x Olomouc 1:4
    17.02.2018 Olomouc x Liberec 2:4
    10.02.2018 Olomouc x Vítkovice 4:9

    Únětická 12 Tatran Střešovice
    25.02.2018 Tatran x Jižní Město 1:12
    17.02.2018 Tatran x Vítkovice 3:6
    11.02.2018 Židenice x Tatran 2:6
     
    Poslední 3 vzájemná utkání
    01.10.2017 Tatran x Olomouc 5:4 (EŽ 2017/18)
    03.04.2016 Olomouc x Tatran 6:3 (EŽ 2015/16)
    02.04.2016 Olomouc x Tatran 4:3 náj. (EŽ 2015/16)
     
    Rozhodčími tohoto utkání jsou zkušení extraligoví sudí Patrik Mik a Petr Szilvasi, pro něž to bude letos už osmnáctý společný zápas v ženské nejvyšší soutěži.
     
    Oba mančafty se již mohutně rozcvičují na hrací ploše, za necelých dvacet minut začínáme.
     
    Úvodní sestavy:

    FBS Olomouc: Franková – Mandátová, Podroužková, Peterková, Pejzlová, Mikulová – Pavlíková, Suchánková, Tomanová – Pařízková, Oháňková, Šablaturová – Reimerová, Cholinská, Rozenbergová – Fleischmannová.

    Únětická 12 Tatran Střešovice: Humlová (Drbalová) – Sedmíková, Zehrerová, Válková, Brotánková – Reková, Vachušková, Reindlová – Malecká, Marko, Brandová – Matěvosová, Chaloupková, Faltusová – Vlachová (C), Chaloupková, Viplerová – Faťunová.

    Rozhodčí: Patrik Mik, Petr Szilvási.
     
    Oba tábory jsou již připraveni na hřišti, utkání startuje za malý okamžik.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:22
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Tak tohle bylo rychlé! Prakticky hned první akce Hanaček vyústila v rychlou kombinaci ve střední vzdálenosti, odkud natáhla LUCIE CHOLINSKÁ. Její rána sice vypadala zdánlivě jednoduše, jenomže Drbalová míček nakonec před brankovou čárou neudržela, když jí propadl mezi nohama. Asistence: Petra Mandátová.
     
    01:29
    Olomouc je i nadále prakticky notoricky na míčku, což dělá Pražankám mimořádné problémy v defenzívě. Tatran se však nyní přeci jen lehce vzchopil, čilá kombinace tak probíhá i před Frankovou.
     
    02:23
    Tatran právě vstřelil branku!
    A jsme znovu na začátku! Tatran poprvé pořádně soupeře, což vyústilo v lacinou ztrátu Hanaček. Míčku se poté už jen jednoduše zmocnila florbalistka s citem od daným boha a chladnokrevně propálila vyjetou Frankovou. Asistence: Hana Sedmíková.
     
    03:14
    Olomouc právě vstřelila branku!
    To je kanonáda! Olomouci se znovu podařilo náhodnou akcí procpat se před brankoviště Drbalové, kam také směřovala svou vysokou nahrávku Mandátová. Velezkušená MONIKA FLEISCHMANNOVÁ její nabídkou rozhodně nepohrdla, když tatranské brankářce nedala prakticky šanci k zákroku svou ránou pod víko. Asistence: Petra Mandátová.
     
    04:32
    Oháňková se dostávala do zajímavé možnosti, jenomže v rozhodující okamžik jí míček přeskočil čepel. Tatran se tak může po dlouhé době zkonsolidovat, jeho obrana nyní nebyla moc pozorná a důsledná.
     
    05:07
    Sedmíková se rozjela k výsostné palbě na branku, avšak svůj výběh nakonec k úspěchu nedokončila. Střela z levého křídla nakonec letěla o milimetry nad horní tyčku, Franková si zřejmě pořádně oddechla.
     
    06:22
    Hřiště je nyní prakticky plné fantazijních akcí Petry mandátové, která jakoby znovu našla formu, která jí tak zdobila ve Vítkovicích. Proti zkušené útočnici ovšem tentokrát zasáhla Drbalová, která pochytala i všechny její následné dorážky.
     
    07:21
    Suchánková nebyla daleko od skórování! Na její náběh na osu hřiště reagovala přesnou nabídkou Tomanová, což okamžitě vyústilo ve velkou tutovku. Prvně zmiňovaná Hanačka ale nakonec pálila těsně nad bránu.
     
    08:23
    Tatranská kapitánka Brotánková pořádně protáhla brankařku Frankovou, jež se musela v cuku letu doslova roztáhnout přes celou bránu. Hosté se však zastavili pouze u tohoto stupně ohrožení k dorážkám už se nepropracovali.
     
    09:21
    Cholinská znovu ukázala parádní zrychlení, což nakonec musela hasit až vracející se Chaloupková. Olomouckou útočnici si Pražanky pohlídaly až na poslední chvíli, její ránu nicméně dostaly svými těly mimo brankoviště.
     
    09:45
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Ruce k nebi! BARBORA SUCHÁNKOVÁ svým gestem jasně ukázala, v jaké hraje herní pohodě, když se na ani ne metru čtverečním odhodlala ke schované ráně z osy hřiště. Její projektil nakonec trefil přesně levou šibenici. Asistence: Tereza Tomanová.
     
    10:39
    Hosté se jakkoliv snaží reagovat na vývoj utkání, zatím však jejich taktika nevede k žádnému změněnému úkazu na hřišti. Olomouc prozatím zůstává v menším herním tlaku.
     
    11:40
    Od hostů je jednoznačně vidět snaha o zvrat, když vysoko napadají olomouckou rozehrávku. Presovat Hanačky však zatím žádné úspěchy nepřináší, Tatran nicméně stále zhušťuje osu hřiště.
     
    12:23
    Tatran si zahraje první přesilovku, Petra Mandátová (OLO) nezvládla své obranné úkony v rámci pravidel, když viditelně sekla unikající Faltusovou. Odměnou jí je tak logicky menší trest.
     
    13:29
    Tatranský přesilovkový deštník mohutně presuje olomouckou čtyřku, jenže místo úspěchu se dočkal brejku do odkryté obrany v podobě Peterkové. Ta však pouze naletěla do Drbalové, Tatran tak může znovu obrátit směr hry.
     
    14:23
    Mandátová je znovu zpět na hrací ploše, Tatran tak svou přesilovku nakonec přeci jen nevyužívá. Olomoucký blok se tak rozhodl ke zklidnění hry a rozehrávce od zadních řad.
     
    15:37
    Pejzlová s Pařízkovou měly obrovské problémy s rozehrávkou, což jen potvrzuje velký progres Tatranu v presinku, prozatím ale dál než k znepříjemnění hry soupeře nedošel. Hanačky jsou stále bezchybné.
     
    16:43
    Suchánková zkoušela propasírovat střelu přes dvojitý blok tatranské zdi po spolupráci s Podroužkovou, leč nakonec Drbalovou nepřekvapily. Míček si brankařka hostí na poslední chvíli našla levou paží.
     
    17:36
    Mohutný nápor pražského mančaftu nadělal v brankovišti Frankové pořádně škody, když přímo olomoucké brankařce napadaly protihráčky do sítě. Po krátkém přerušení už se ale znovu pokračuje.
     
    18:41
    Faltusová se zjevila za překvapenými domácími obránkyněmi a už si to šinula na branku. Palba tahem nicméně nakonec přinesla velký závar, Tatran dokonce trefil v nastalém zmatku tyč!
     
    19:35
    Viplerová svou důraznou ránou z poloviny hřiště donutila Frankovou k akrobatickému zákroku a okamžitě po tomto momentu se šinuly hosté k dorážce. Olomouc však pro tentokrát své brankoviště ubránila.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    Střely na branku v 1. třetině: Olomouc – 14, Tatran – 14
     
    První třetina ukázala na jejím startu velkou přestřelku, která nejprve byla na krátkou dobu nerozhodná. Postupně se ovšem hegemonie na hřišti ujímala olomoucká sestav, která Tatranu později nastřílela další dvě branky. Pražanky jsou ale ještě na dostřel, velmi napínavá druhá třetině startuje v cca 15:39.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:36
    Olomoucký tým začal na začátku periody překvapivě dost aktivně, neboť se okamžitě po úvodním buly rozjel k vysokému presu. Tatran ale i nadále určuje v zadních řadách tempo hry, postupné útoky tak prakticky nevidíme.
     
    21:28
    Mandátová pod tlakem tří soupeřek ještě stačila vrátit míček krosem na Fleischmannovou, nicméně tato spolupráce zkušených hráček nakonec k ničemu významnému nevedla. Drbalová si ráno Hanaček bez potíží pohlídala jistým zákrokem.
     
    22:16
    Olomouckým florbalistkám se naskýtá velice jednoduše získaná přesilovka, když bude pykat tatranská Karolína Marko (STR). Pražanky jsou trestány za špatné střídání.
     
    23:28
    Reimerová zvýšila svůj důraz při dorážení na brankovišti hostů, na Drbalovou si ale nevyšlápla. Brankařka Tatranu si své pásmo zodpovědně pohlídala a balónek udržela pod výstrojí.
     
    24:16
    Ve chvíli, kdy se po otřesení nakonec Drbalová zvedá bez větší úhony z palubovky, se tatranské oslabení dočkalo konce. Olomouc tak podobně jako soupeř této nabídky v branku nevyužil.
     
    25:09
    Zehrerová zvládla fantasticky vypjatou situaci, když se jí Fleischmannová snažila uzmout míček z čepele. Hosté se však brejkové situace vyvarovali, obrana zaznamenala výtečný návrat do pozic.
     
    26:32
    Pařízková pálila z vrcholu olomoucké kombinační formace přímo na branku Tatranu, leč zamýšleného činu zřejmě nedosáhla. Drbalová na míček bez potíží viděla, balónek tak skončil v jejich rukavicích.
     
    27:40
    Faltusová trefila břevno! Olomouc si tak může pořádně oddechnout, Tatran spálil obrovskou tutovku.
     
    27:54
    Tatran čeká druhá přesilovka v utkání, Karolína Šablaturová (OLO) nezvládla své povinnosti v obraně řešit bezchybně, rozhodčí jí tak usvědčili ze sekání.
     
    28:45
    Mandátová nyní spálila dvě neskutečné gólovky! Nejprve jí přímo před prázdnou branku naservírovala míček Cholinská, ve druhé šanci pak úplně sama unikala tatranské obraně. Ani jednou však Drbalovou nepřekonala.
     
    29:54
    Šablaturová se vrací znovu na hrací plochu, Tatranu se nakonec moc možností na využití této zápasové výhody nepovedlo, Olomouc spíše pouštěl do tlaku.
     
    30:16
    Fleischmannová unikala naprosto osamocená po levém křídle, leč k využití svého kontru nedošla. Její rána nakonec proletěla těsně nad horní tyčkou branky hostů.
     
    31:36
    Tatran se opticky znovu probouzí k aktivitě po dlouhé době, kdy nedokázal Olomouci vzdorovat. Hlavně v obranné fázi nyní mají Hanačky velikánské potíže s přesností, Faltusová tak měla několik možností na využití svého potenciálu, leč neúspěšně.
     
    32:40
    Karolína Šablaturová (OLO) znovu nezvládla čistě svůj souboj u mantinelu, čímž jí rozhodčí logicky udělují dvouminutový trest. Marko po jejím zásahu přeletěla mantinel.
     
    32:47
    Tatran právě vstřelil branku!
    Pražanky se dostávají ke kontaktní brance! KAROLÍNA VACHUŠKOVÁ perfektně natáhla a ranou k tyčce si našla přesně místečko, kam už Franková svou levačkou nedosáhla. Olomouc tak svou přesilovku nedokázala ubránit. Asistence: Anna Válková.
     
    33:46
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Přichází další zvrat ve skóre! Hanačky ukázaly dostatečný důraz před brankou, když Drbalová pouze vyrazila ránu Cholinské na brankoviště. Zde už stála další pozorná útočnice Olomouce MONIKA FLEISCHMANNOVÁ, jež už nadvakrát míček přes padající brankářku dopálila. Asistence: Lucie Cholinská.
     
    34:49
    Olomouci se daří postupně zvyšovat své otáčky i v ofenzivní fázi, kde proti Tatranu prosazovala jen sporadicky. Pražankám nicméně nyní jakoby došly psychické síly, na palubovce hrají dost odevzdaným dojmem.
     
    35:44
    Cholinská se dostávala spolu s Mandátovou do další velké tutovky po samostatné úniku, jenomže následné zakončení už nebylo cestou ke skórování. Druhé jmenované nakonec střela ujela, míček letěl těsně vedle tyče.
     
    36:15
    Tatran se znovu v ofenzívě postupně prosazuje, Olomouc musí v tomto okamžiku do hlubokého bloku.
     
    37:45
    Franková se nechává ošetřovat po předchozím střetu s tatranskými šiky, po velmi krátkém přerušení se však již pokračuje. Opticky to vypadá, že by to neměl být žádný významný handicap pro její další působení na hřišti.
     
    38:52
    Lucie Chaloupková (STR) se nedokázala vyhnout obrannému zákroku na brankovišti, kterým vysekla míček z hole Suchánkové, domácí tak dostanou další možnost přesilovky.
     
    39:07
    Pavlíková nebyla daleko od branky! Její rána z těsné blízkosti tatranského brankoviště se však odrazila od tyčky těsně mimo síť. Drbalové musel spadnout pořádný kámen ze srdce.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Druhá třetina ukázala podobný vývoj jako předchozí hrací část, kdy se nejprve sice Pražanky dostaly ke kontaktní brance, jenže Olomouc se znovu vzedmula k odporu. Její obranná hra nakonec zabránila dalšímu inkasování, i nadále tak platí rozdíl dvou branek. Pokračujeme v cca 16:22.
     
    Střely na branku ve 2. třetině: Olomouc – 14, Tatran – 14
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:16
    Cholinská hned po pár sekundách pokračující přesilovky zkoušela propálit tatranský blok, jenomže její rána byla příliš nepřesná. Míček se nakonec vznesl o několik čísel vedle levé tyče a trefil zadní mantinel.
     
    40:53
    Hosté jsou znovu v plném počtu, Hanačkám se přesilovka naprosto nevydařila.
     
    41:32
    Tatranu se daří aplikovat svou kontrovou taktiku na olomoucký blok, kterému se moc nedaří držet postavení. Všechny rány z horních pozic však lítají pouze vedle branky.
     
    42:32
    Pavlíková se probíjela do hloubky hostující obrany, nicméně přes výborně pozičně vyspělou Viplerovou se nedostala. Tatran se tak může znovu uklidnit s míčkem na holi.
     
    43:10
    Mandátová se viditelně snaží v ofenzivních akcích, jenže muška jí dnes moc nesvědčí. I tentokrát to zkoušela po levém křídle, míček ji ale zradil a odpadl od čepele. Pražanky se mohou znovu zkonsolidovat.
     
    44:19
    Suchánková tlačila míček přes ležící Drbalovou, jenže tatranská defenzíva si nakonec bez potíží poradila. Už je to ohraná písnička, avšak Pražanky mohou znovu rozehrávat od zadních řad.
     
    45:35
    Na kontry dnes vítězí Hanačky, tentokrát si jeden exkluzivní připsala Oháňková. Její ránu však vyrazila Drbalová maskou mimo branku!
     
    46:32
    Olomouc je nadále v tlaku před tatranským obranným pásmem, dlouhá kombinace ovšem k ničemu významnému nevede. Domácím akcím schází nápad ve finální fázi.
     
    47:32
    Suchánkovou už si hostující florbalistky raději hlídají, neboť už ukázala svou obrovskou ofenzivní sílu. Dvojblok jí už tak bez potíží odstavil od míčku a může nastartovat tatranský kontr.
     
    48:26
    V akci znovu Faltusová! Její brejk po levém křídle se rozjížděl velmi zajímavě, rána doprostřed brány ovšem nebyla nijak překvapivá. Franková si tak připisuje další jistý zákrok.
     
    49:11
    Mandátová obdržela krásnou průnikovou přihrávku od Cholinské, avšak znovu tuto, v nedávné době ještě extraligovou, hvězdu zradila koncovka. Míček proletěl těsně nad horní tyčkou.
     
    50:55
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Máme tady nečekanou branku! Olomouc se dlouhou dobu trápila s koncovkou, jenomže zčistajasna přišla dorážka JITKY OHÁŇKOVÉ, na kterou už Drbalová byla krátká. Tatranské obránkyně se nestačily vrátit zpět na brankoviště. Asistence: Tereza Reimerová.
     
    51:58
    Tatran má před sebou další komplikaci na své stíhací jízdě. Hana Sedmíková (STR) si totiž zapsala tvrdý zákrok mimo hru, která je jasným pokynem k jejímu vyloučení.
     
    51:58
    Kouč domácích Petr Dadej si vybral oddechový čas!
     
    52:21
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Domácí využívají přesilovku! Olomoucký kombinační tlak nakonec přeci jen rozhodil tatranský blok, který už nedokázal zablokovat hbitou ránu LUCIE CHOLINSKÉ. Drbalová byla u tyčky pozdě. Asistence: Alice Pavlíková.
     
    53:48
    Tatran se ještě významně pokouší zvrátit momentální vývoj na hřišti, leč přes olomouckou obranu to bude zřejmě problém řešitelný jen těžko. Skóre už promlouvá do hlav hráček mnohem více než pokyny trenérů.
     
    54:35
    Suchánková se dostávala ke střelbě z osy hřiště, což se jí také zadařilo. Drbalová nicméně zvyšuje své sebevědomí, předvedla další pohotový zákrok bez viditelných problémů.
     
    55:52
    Reková střílela ze střední vzdálenosti pouze do rukou Frankové, když se protlačila přes trojblok Olomouce. Hanačky dostávají k dispozici velkou plochu hřiště ke kombinaci.
     
    56:32
    Tatran si vybírá oddechový čas!
     
    57:09
    Faltusová znovu ukázala svou mladickou dravost a poslala parádní projektil přes rameno Frankové. Nakonec se však střela mezi tři tyče nevešla, olomoucká brankařka ji ještě mírně nadzvedla.
     
    58:15
    Před Frankovou se nahrnulo několik hráček z obou táborů a mohutně se snažilo zmocnit se míčku. Olomoucká eskadra však nakonec uspěla, balónek se odkutálel přes těla Pražanek zpět do rohu.
     
    59:05
    Tatran stále zkouší svou velice riskantní hru bez brankařky, jenže jeho tlak moc výsledků nepřináší. Olomouc už závar podle všeho takticky zvládá bez výraznějších problémů.
     
    59:54
    Reimerová minula prázdnou branku o milimetry!
     
    Konec zápasu.
     
    Nejlepší hráčky utkání: Monika Fleischmannová (Olomouc) – Monika Faltusová (Tatran)
     
    Střely na branku ve 3. třetině: Olomouc – 16, Tatran – 13
     
    Střely na branku celkem: Olomouc – 44, Tatran – 41
     
    Utkání nakonec rozhodlo o konečném nasazení do play-down, kde se utká Olomouc s Vinohrady, Tatran pak narazí na Židenice. Hlavně Hanačky v posledních zápasech ukázaly, že jim graduje forma, což může nakonec rozhodnout v boji o záchranu. I Tatran však má relativně velkou šanci na udržení extraligové příslušnosti, od olomoucké hodnoty výkonnosti nebyl až tak daleko. Ode mě je to pro dnešek vše, přeji hezký zbytek dne. (17:01:02)

    Johan Čáp


    Hledáme zpravodaje pro tým ESA LOGISTIKA Tatran Střešovice. Více informací zde.

    Branky a nahrávky: 1. Cholinská (Mandátová), 4. Fleischmannová (Mandátová), 10. Suchánková (Tomanová), 34. Fleischmannová (Cholinská), 51. Oháňková (Reimerová), 53. Cholinská (Pavlíková) – 3. Faltusová (Sedmíková), 33. Vachušková (Válková)


    FBS Olomouc: Franková – Mandátová, Podroužková, Peterková, Pejzlová, Mikulová – Pavlíková, Suchánková, Tomanová – Pařízková, Oháňková, Šablaturová – Reimerová, Cholinská, Rozenbergová – Fleischmannová.
    ESA LOGISTIKA Tatran Střešovice: Drbalová (Humlová) – Sedmíková, Zehrerová, Válková, Brotánková – Reková, Vachušková, Reindlová – Malecká, Marko, Brandová – Matěvosová, Chaloupková, Faltusová – Vlachová (C), Chaloupková, Viplerová – Faťunová.

    Rozhodčí: Patrik Mik, Petr Szilvási

    Diváci: 88
    bahis siteleri