AC Milán – Arsenal 0:2 (kon.) | Dortmund – Salzburg 1:2 (kon.) | CSKA Moskva – Lyon 0:1 (kon.)
Atlético – Lok. Moskva 3:0 (kon.) | Sporting – Plzeň 2:0 (kon.) | Marseille – Ath. Bilbao 3:1 (kon.)
RB Lipsko – Zenit 2:1 (kon.) | Lazio – Dynamo Kyjev 2:2 (kon.)
konec
CSKA Moskva
0:1 (0:0)
Olympique Lyon
Čtvrtek 08.03.2018, 19:00 • VEB Arena, Moskva • Evropská liga • Osmifinále
Předzápasové kurzy
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 19:00.
     
    CSKA Moskva
    Ruský celek v tamní nejvyšší soutěže jistě myslel na lepší pozice, než je 5. příčka. Ano, na první pohled se zdá, že jde o velmi nepovedenou sezonu, on titul v ruské Premier lize je hodně vzdálen, protože suverénní Lokomotiv Moskva má už o 8 bodů více, než jeho městský rival.
    Jenže druhá příčka zajišťující taktéž účast v LM je vzdálená pouhý bod. Boj o tuto pozici svede Krasnodar, momentálně právě druhý s 39-ti body, a dále s 38 body Spartak Moskva, Zenit Petrohrad a se stejným počtem získaných bodů i CSKA Moskva.

    Oproti svému rivalovi CSKA prošel skupinou královské soutěže LM, ve které poměrně obstál, i když mu o fous utekl postup do vyřazovací fáze.

    1. Manchester United 15b
    2. Basilej 12b
    3. CSKA Moskva 9b
    4. Benfica Lisabon 0b

    Ruský celek dokázal dvakrát porazit portugalskou Benficu. Dokonce jednou porazil i druhou Basilej (ve druhém utkání však padl). Co rozhodlo o neúspěchu jsou dvě prohry s anglickým gigantem z Manchesteru, který sebral naděje na úspěch v LM. Tak či tak, 3. pozice katapultovala CSKA alespoň do 1/16 finále EL.

    Zde se ruský velkoklub utkal o postup s CZ Bělehrad, což je tým, který je dobře znám především pražské Spartě, která si na Bělehradu vylámala zuby v boji o postup do skupiny EL.
    Velmi vyrovnaný dvojzápas rozhodla jediná branka Alanna Dzagojeva až ve druhém utkání (na domácí půdě). A jelikož se nikdo jiný z hráčů neprosadil, znamenala také postup do dalších bojů.

    Nejlepším střelcem ruského mančaftu je v součtu všech soutěží brazilský forward Vitinho, který se ve 33 utkáních prosadil 9x. Již zmiňovaný Alann Dzagojev má na svém kontě 7 zářezů.
     
    Olympique Lyon
    Francouzský mančaft pomýšlel nejspíše na trochu lepší umístění, než je 4. místo v Ligue 1. Tady je Lyon poměrně osamocen. 5. Rennes totiž na něj ztrácí celých 10 bodů, na efektivnější Marseille zase svěřenci Bruna Genesia postrádají bodl 6.

    V posledních utkáních navíc Lyon vypadl z francouzského poháru, kde nestačil na Caen (1:0). V lize pak remíza s Montpellier bez zraněného Fekira 1:1 byla taktéž málo.

    V EL Lyon narazil na papírově těžkou a nevyzpytatelnou skupinu, ve které ale byl favoritem na postup. Situaci mu hodně ulehčil Everton, který se celou sezonu potýká s velmi špatnou formou.

    1. Atalanta 14b
    2. Lyon 11b
    3. Everton 4b
    4. Apollon 3b

    Francouzský celek poměrně jasně postoupil poté, co ztratil body pouze s Atalantou (prohra, remíza) a také Apollonem, který taktéž obdaroval bodem.

    V 1/16 finále čekal Lyon velmi těžký kalibr. Byla to "žlutá ponorka" Villarreal. Jenže Lyon nedal španělskému klubu šanci. V domácím utkání vyprášil hráče z jihu 3:1, to když se trefil Ndombele, Fekir a Depay. Za hosty pak korigoval Fornals.
    Ve druhém duelu, tentokrát ve Španělsku, rozhodl jedinou brankou Traore, který tak ukončil veškeré pochyby a poslal svůj tým do osmifinále.

    Nejlepším střelcem svého klubu je Nabil Fekir, který nasázel 21 branek ve 34 zápasech. Podobnou bilanci má i bývalý útočník Realu Madrid Mariano, ten se prosadil 19x. Když k tomu připočteme 12 zářezů Memphise Depaye a 10 Traorého, jde z ofenzivního valu Lyonu pořádný respekt.
     
    Úvodní sestavy:

    CSKA Moskva: Akinfejev (C) – A. Berezuckij, Wernbloom, Ignaševič – Nababkin, B. Natcho, Dzagojev, Golovin, Kučajev – A. Musa, G. Milanov.
    Náhradníci: Pomazun – Bistrović, Vitinho, Gorďušenko, Čalov, Chosonov, Ščennikov.

    Olympique Lyon: A. Lopes (C) – Tete, Marcelo, Morel, Marçal De Oliveira – NDombèlé, Tousart, Aouar – B. Traoré, Díaz, Depay.
    Náhradníci: Gorgelin – Cornet, Diakhaby, Ferri, Maolida, F. Mendy, Rafael..
    VEB Arena připravena na dnešní utkání.

     
    Na dnešní utkání bude mít dohled velezkušený sudí Antonio Mateu Lahoz. Jeho španělští kolegové na čarách budou Pau Devís a Roberto del Palomar.
     
    Hostům bude chybět Nabil Fekir, což je jejich nejlepší střelec v součtu všech soutěží. Šikovný francouzský záložník si poranil koleno, se kterými už měl v minulosti problémy, a tak dnešní ofenzivní trio Traoré, Díaz a Depay nedoplní.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v prvním poločase?

    Tipovat můžete do začátku 1. poločasu.

     
    -1
    Hráči obou celků jsou připraveni k utkání. Ve stále promrzlé Moskvě nastoupí domácí v modro-červené kombinaci dresů, hosté přijeli ve své oblíbené bílé.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    2
    Zápas otevřeli svou rozehrou hosté, ale žádný nákop nečekejte, Lyon se okamžitě snaží o kombinační hru.
     
    3
    Nepřesnost při přihrávce na Díaze zastavila francouzský val. Hrát budou moci domácí, kteří jsou i ve velké zimě podporováni svými fanoušky, kterých tu rozhodně není málo.
     
    4
    Trojice velmi silných obránců si nejprve vyměnila míč, následný nákop Berezuckijho výborně ztlumil Nababkin, ten byl zastaven jen za cenu faulu, což značí první volný kop utkání.
     
    5
    Ofsajd. Pomezní sudí zvedl správně praporek na znamení postavení útočícího hráče za obranou.
     
    6
    O tom, jak promrzlý je moskevský trávník se přesvědčil Tete, který byl povalen na zem a sudí Lahoz píská faul.
     
    7
    Rychlík Musa se nacházel znovu v ofsajdovém postavení, sudí byl neoblomný.
     
    8
    Memphis Depay nedokázal utlumit vysoký míč, který na něj letěl z kopačky stoperů. Tak toto asi nebude cesta, kterou Lyon obranu CSKA přelstí.
     
    9
    Tete byl prvním hráčem, který vyzkoušel pozornost zkušeného Akinfejeva. Střela letěla alespoň o metr vedle brány, ruský golmán se pro míč ale natáhl, snad aby zahřál svoje svalstvo v mrazivé Moskvě.
    9. Nepřesná střela Teteho
     
    10
    Musa vyžadoval odpískání faulu, ale Marcelo celou situaci vyřešil tělem a sudí správně nepíská. Opakovaný záběr dokázal, že rychlík z CSKA uklouzl.
     
    11
    Traoré dělá svými výpady po pravém křídle docela starosti hráčům CSKA. Tentokrát efektně předal míč pro Ndombélého, toho čistě zastavil Natcho.
     
    12
    Sudí zůstal k Wernbloomovi hodně schovívavý poté, co skluzem doslova přejel Morela. To si asi žádalo kartu.
     
    14
    Golovin skvěle přetáhl hru do pravé strany, kde měl Nababkin dost času na zpracování míče, jenže ani to mu nepomohlo k tomu, aby ho zkrotil.
     
    16
    Ahmed Musa v obrovské šanci! Byl to Dzagojev, který mu přistrčil míč do vápna, rychlík ve službách CSKA si míč nachystal na levou nohu a vypálil. Lopes se blýsknul užasným zákrokem!
    16. Ahmed Musa v obrovské šanci!
     
    17
    Z dalšího centru do vápna hlavičkoval Berezuckij, a když už to vypadalo, že vyražený míč bude dorážet Wernbloom, sudí písknul ofsajd.
    17. Hlavička Berezuckije
     
    18
    Znovu chybná rozehrávka Morela, ten s přesnou přihrávkou dnes má opravdu problém. Pokud se konstruktivní rozehra stoperů Lyonu nezlepší, můžou zůstat hráči v modrém v klidu.
     
    19
    Příliš zbrkle řešil Tousart vysoký míč, kterého se v klidu mohl zmocnit Lyon, místo toho táhnul Milanov akci domácích po levém křídle, Tete byl na jeho kličku připraven.
     
    20
    Rohový kop pro domácí, to by mohla být dobrá šance, vzhledem k výborným hlavičkářům v jejich kádru.
     
    21
    Poprvé to zkusili domácí na krátko, napodruhé na míč nedosáhnul ani bojovník Wernbloom, bude se rozehrávat od brány Lopese.
     
    23
    Traoré udělal v přípravné fázi všechno skvěle, dokonce si míč navedl na levou nohu do středu hřiště, odkud také pálil. Střela zpoza šestnáctky byla ale hrubě nepřesná.
    23. Nepovedená střela Traorého
     
    24
    Musa nepřesně přihrával do středu hřiště. Díaz se hnal po levé straně kupředu, nakonec ho zastavil Nababkin nedovoleně. Volný kop pro hosty.
     
    25
    Tvrdý míč do vápna nasměroval Memphis Depay, ten dostane šanci na reparát, Berezuckij míč odvrátil na rohový kop.
     
    26
    Tentokrát zkusil nadýchaný bochánek, ten ze vzduchu stáhla legenda CSKA – golman Akinfejev.
     
    27
    Ofsajd, v tom se nacházel Ahmed Musa. I když se rozčiloval, za obráncem se nacházel minimálně dva metry.
     
    28
    Po faulu na Musu ve středu hřiště zkusili domácí štěstí rychlou rozehrávkou, po ní přiletěl do vápna vysoký míč, o který se porval Wernbloom, jenže do zakončení se nedostal.
     
    29
    Ndombele nedokázal zkrotit skákavý míč na hrací ploše, což dává znovu míč na kopačky hráčů CSKA.
     
    30
    Kirill Nababkin vyfasoval jako první žlutý kartonek. To poté, co úplně zbytečně fauloval Depaye na středu hřiště. Možná sudí Lahoz věnoval pozornost jeho přehnané gestikulaci, kterou se Nababkin prezentuje snad od úvodu utkání.
     
    32
    Dzagojev se šikovně uvolnil, ale do jeho centru se obětavě vložil Tete, který tak zneškodnil akci domácích.
     
    33
    Hosté dostanou příležitost rozehrávat rohový kop, tak uvidíme, jestli se s ním tentokrát poperou hosté lépe.
     
    34
    Ne, ani tentokrát to nebyl dobrý míč do šestnáctky, domácí se v pohodě ubránili.
     
    35
    Naopak na druhé straně už bylo poněkud rušněji. Golovin dostal přihrávku z pravého křídla, navedl si míč na střelu a zkusil své štěstí. Padající ránu vyrazil Lopes na rohový kop. Dobrý pokus.
    35. Golovinovu střelu vytáhl Lopes na rohový kop.
     
    36
    Díaz se pokusil vymyslet něco nového na levém křídle, předal míč na Depaye, který se pohyboval ve středu, jenže ten se neporozuměl s Traorém.
     
    37
    Kučajev zkusil do vápna dát tvrdý centr, Morel ho dokázal odvrátit do bezpečí.
     
    38
    Musa vybojoval volný kop zhruba 35 metrů od brány Lopese. Trochu se štěstím totiž nastřelil ruku bránícího hráče.
     
    40
    Domácí zkusili sehrát nacvičený signál, přičemž nakonec hlavičkoval Ignaševič zády k bráně. S tímto pokusem nemohl mít Lopes problém.
    40. Hlavička Ignaševiče, Lopes bez problému chytá.
     
    41
    Milanov bojoval o míč tak urputně, že nakonec získal autové vhazování, a to i přesto, že se to Traorému příliš nezdá.
     
    42
    V posledních minutách se nám hra trochu zadrhla ve středu hřiště. Možná se už oba celky smířili s bezbrankovou remízou, respektive nechtějí udělat chybu.
     
    43
    Tete zkusil dlouhým křížným míčem poslat Díaze do souboje s Ignaševičem, to se mu však nepovedlo.
     
    44
    Wernbloom si nebral příliš servítky s brankářem Lopesem, který vybíhal na vysoký míč z kopačky Milanova, vše ale vyřešil sudí v klidu.
     
    45
    První poločas skončil.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhém poločase?

    Tipovat můžete do začátku 2. poločasu.

     
    Sudí nepřidal ani minutu navíc, ostatně nebylo ani potřeba. Gól jsme neviděli, ale rozhodně nemůžeme říct, že bychom se nudili. Velkou šanci měl na své kopačce Ahmed Musa, jeho pokus, stejně jako ten Golovinův zpoza šestnáctky, zlikvidoval hbitý Lopes.
    Budeme ale doufat, že nám druhé dějství nabídne nějakou tu branku.
    Hráčům Lyonu je v Moskvě pořádná zima.

     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    47
    No, celek z Moskvy začal na plné obrátky. Milanov si naskočil na vysoký centr, přiťukl hlavičkou na Musu, který svedl ostrý souboj s Lopesem. Byl mu ale odmáván ofsajd, ve kterém se nachází poměrně často.
     
    48
    Milanov se chtěl protáhnou podél lajny, Tete byl však proti a falouval ho.
     
    49
    Milanov si teď pro změnu pořádně vyšlápnul na Ndombeleho. Musím říct, že mě udivuje, že sudí nevytáhl kartu, každopádně je poměrně benevolentní po celé utkání.
     
    50
    Postupnou rozehrávkou mohou začít hráči Moskvy, mají dostatek času a prostoru, hosté teď nenapadají.
     
    51
    A nebylo to vůbec špatné. Křižný míč ze vzduchu stáhl Milanov, a když už to vypadalo na nebezpečí před bránou Lopese, nedokázal dostatečně zvednout svůj dloubák, který hledal Musu.
     
    53
    Na druhé straně se nezdráhal vypálit Aouar, protože stejně nebylo, komu by přihrál. Jeho pokus však bránu minul o nějaký ten metr.
     
    54
    Hráči se teď trochu rozestříleli. Dzagojev natáhl ke střele z první poté, co jeho spoluhráči tak trochu utekl míč. Rána letěla doprostřed, proto sice Lopese prověřila, nenapáchala však větší škody.
    54. Dzagojev střílí pouze doprostřed brány.
     
    55
    Mariano Díaz to zkusil zpoza šestnáctky technicky, míč však měl příliš pod nohou, takže jeho pokusu chyběla notná dávka razance.
     
    57
    Wernbloom si v souboji pomohl nedovoleně, což sudí prokoukl a píská.
     
    58
    Natcho posílal kolmou přihrávku pro rychlonohého Musu, který svedl souboj se stoperem, víc než rohový kop však nevybojoval.
     
    59
    Do vápna sice přiletěl poměrně slušný centr, nejvýše však vystoupal hostující obránce a Lyon se mohl ihned hrát do brejku, jenže ani tato snaha se nepotkala s úspěchem.
     
    59
    Žlutou kartu dostává Bibras Natcho (CSKA Moskva).
     
    60
    A z následující akce, která sice byla kostrbatá, vybojovali hosté přímý kop z velmi dobré pozice! Aouar byl v souboji o míč totiž dříve, než stoper ruského celku, který mu přišlápl kotník,
     
    61
    Nádherná rána Memphise Depaye z volného kopu! Zkusil to na stranu Akinfejeva, který se ale vyšponoval a jeho pokus zneškodnil. To byl dobře zahraný přímý kop!
    61. Nádherná rána Memphise Depaye z volného kopu!
     
    62
    Natcho poslal do vápna vysoký míč, který dokonce vyhrál Wernbloom, který hledal před bránou Musu, k němu se ale míč přes hradbu těl nedostal.
     
    63
    Ndombele teď stál v nesprávnou chvíli na nesprávném místě. Traoré se rozhodl k dlouhému odkopu, kterým by osvobodil svůj tým, jenže jeho spoluhráč měl tvář přímo v trajektorii letu míče. Sudí Lahoz okamžitě přerušil hru a volá zdravotníky.
    63. Traoré nepříjemně trefil svého spoluhráče Ndombeleho přímo do hlavy.
     
    65
    Ndombele bude nejspíš v pořádku, každopádně to bylo pořádně nepříjemné. A jelikož u míče v době přerušení byli domácí, dostanou míč i teď.
     
    68
    Lyon právě vstřelil branku!
    Tak to je naprosto nečekaná záležitost! I přesto, že CSKA bylo povětšinu utkání lepší a aktivnější, z rohového kopu našel Memphis Depay přesně hlavu MARCELA, který se z bezprostřední blízkosti brány nemýlil – 0:1!
    68. MARCELO - 0:1
     
    69
    A na lavičce CSKA je rušno, dá se očekávat, že by na hřiště mohl přijít kanonýr Vitinho, který se trochu nečekaně nedostal do základní sestavy.
     
    70
    Dzagojev si teď svoji zlost trochu vybil na Ndombelem a sudí ho na jeho nesportovní chování upozornil.
     
    71
    Po levém křídle se teď hosté poměrně snadno protáhli, střílel Tete, který si navedl míč na pravou nohu a zkusil štěstí. Mířil však hodně vedle.
    71. Teteho nepřesná střela z dobré pozice.
     
    72
    Teď sudí píská faul, kterým se provinil Marcelo v souboji s Werbloomem. Použil totiž svoje ruce až příliš okatě.
     
    73
    Střídání v týmu CSKA Moskva: ze hřiště odchází Georgi Milanov, přichází Vitinho.
     
    74
    Vitinho přišel na trávník, tak jak jsme očekávali, a hned se rozhodl zahrávat volný přímý kop z dobrých 30 metrů na bránu. Jeho rána se však zastavila hned o první překážku, kterou byla několikačlenná zeď.
     
    75
    Ignaševič si byl naprosto jistý, že vhazovat budou hráči v modrém, proto pouštěl míč do zámezí. Sudí Lahoz ho však rychle vyvedl z omylu.
     
    76
    Střídání v týmu Olympique Lyon: ze hřiště odchází Bertrand Traoré, přichází Maxwel Cornet.
     
    77
    Cornet přišel na trávník a ihned se zapojil do boje o míč, který sváděl proti Ignaševičovi u rohové praporku. Ruský bek ze situace vyšel jako vítěz.
     
    78
    Marcal se nešťastně srazil s Nababkinem a bude muset být ošetřen. Vypadá to na poranění v oblasti obličeje.
     
    80
    Vše nasvědčuje tomu, že Marcal bude v pořádku a my můžeme pokračovat.
     
    81
    Depay to udělal skvěle, když potáhl míč po levém křídle, zaskl a našel na středu Díaze, který měl před sebou snad dálnici, na které si mohl v klidu nachystat míč na ránu. Skákavá střela Akinfejeva trochu vylekala, musel ji zkrotit nadvakrát, ale povedlo se.
    82. Zmatky v pokutovém území Lyonu
     
    82
    Střídání v týmu CSKA Moskva: ze hřiště odchází Alan Dzagojev, přichází Kristijan Bistrović.
     
    83
    Hráči CSKA se teď přeformovali, trenér Gončarenko poslal Natchovi pokyny na papírku.
     
    84
    To by byla nádherná akce na jeden dotek, které se zúčastnil Cornet a Depay. Jenže to by se první jmenovaný nesměl nacházet ve dvoumetrovém ofsajdu.
     
    85
    Střídání v týmu Olympique Lyon: ze hřiště odchází Memphis Depay, přichází Myziane Maolida.
     
    87
    Střídání v týmu CSKA Moskva: ze hřiště odchází Ahmed Musa, přichází Fjodor Čalov.
     
    88
    Trenér Gončarenko se snaží udělat opravdu všechno proto, aby posílil ofenzivní řady, uvidíme, jestli CSKA jeho tahy přinesou ovoce.
     
    88
    Žlutou kartu dostává Lucas Tousart (Olympique Lyon).
     
    89
    To byla velká šance na srovnání! Po volném kopu letěl do vápna vysoký míč, po kterém hlavičkoval nově příchozí Čalov. Lopesovi míč poskočil mezi rukavicemi, to vypadalo nebezpečně!
    89. Nebezpečná hlavička Čalova.
     
    89
    Střídání v týmu Olympique Lyon: ze hřiště odchází Mariano Díaz, přichází Ferland Mendy.
     
    90
    Sudí bude nastavovat hned 4 minuty!
     
    90+2
    Žlutou kartu dostává Maxwel Cornet (Olympique Lyon).
     
    90+3
    Lopes je dnes opravdu bezchybný, teď znovu zkrotil míč, který přiletěl do vápna a vlastně až k němu.
     
    90+4
    Čalov odvedl na hrotu skvělou práci a ke střele se dostal Natcho, který ale o kus minul bránu,
    90+4. Natcho netrefil bránu v poslední minutě utkání.
     
    90+4
    Už to vypadá, že se nic nezmění. Minimálně za zmíňku stojí, že golman Lopes zlidkvidoval všech 6 pokusů, které na něj letěly. A k tomu ještě nespočet centrů a podobných vysokých míčů.
     
    90+4
    Igor Akinfejev, legenda v bráně CSKA čelila sedmi pokusům, přičemž na jeden byl krátký.
     
    90+4
    Konec zápasu.
    Rozhodující moment dnešního zápasu

     
    Ruské CSKA mělo povětšinu prvního poločasu na svých kopačkách míč o něco častěji, z čehož praměnily i šance, kterými se prezentovali Musa či Golovin, Lopes však v bráně doslova čaroval.
    V dějství druhém byl blízko vstřelení branky Depay, ale na jeho ránu z volného kopu našel Akinfejev odpověď v podobě robinsonády. Podobně však nedokázal odpovědět na hlavičku Marcela, který dnes rozhodnul o výhře francouzského celku.
     
    Držení míče: 56 % : 44 %.
    Střely na branku: 6:6. Střely mimo: 2:4. Rohy: 4:3. Ofsajdy: 5:3. Fauly: 17:12.
     
    Já vám děkuji za pozornost, doufám, že jste se bavili a budu se na vás těšit zase někdy příště.
    Dnešním utkáním vás provázel Ondřej Zoubek. (21:01:54)

    Daniel Kinc

    Ondřej Zoubek II

    Branky: 68. Marcelo (Depay)

    Karty:   30. Nababkin (CSK), 59. B. Natcho (CSK) – 88. Tousart (LYO), 90+2. Cornet (LYO)


    Držení míče: 56 % : 44 %.
    Střely na branku: 6:6. Střely mimo: 2:4. Rohy: 4:3. Ofsajdy: 5:3. Fauly: 17:12.
    CSKA Moskva: Akinfejev (C) – Nababkin, Ignaševič, A. Berezuckij – Kučajev, B. Natcho, Dzagojev (82. Bistrović), Golovin, G. Milanov (73. Vitinho) – A. Musa (87. Čalov), Wernbloom.
    Náhradníci: Pomazun – Bistrović, Vitinho, Gorďušenko, Čalov, Chosonov, Ščennikov.

    Olympique Lyon: A. Lopes (C) – Tete, Marcelo, Morel, Marçal De Oliveira – NDombèlé, Tousart, Aouar – B. Traoré (76. Cornet), Díaz (89. F. Mendy), Depay (85. Maolida).
    Náhradníci: Gorgelin – Cornet, Diakhaby, Ferri, Maolida, F. Mendy, Rafael.

    Rozhodčí: Lahoz – Devís, Palomar
    Čtvrtek 15.03.2018
    Lyon - CSKA Moskva 2:3

    Branky: 58. Cornet (Ferri), 71. Díaz (B. Traoré) – 38. Golovin (Dzagojev), 61. A. Musa (Nababkin), 65. Wernbloom (Kučajev)

    Karty:   78. Díaz (LYO) – 13. Nababkin (CSK), 36. A. Musa (CSK)

    Držení míče: 53 % : 47 %.
    Střely na branku: 9:4. Střely mimo: 10:10. Rohy: 4:4. Ofsajdy: 3:2. Fauly: 12:13.
    bahis siteleri