Ne – Panthers 9:3 (kon.) | Ostrava – Liberec 4:1 (kon.) | Chodov – Jičín 18:0 (kon.)
Vítkovice – Bohemians 7:0 (kon.)
konec
FAT PIPE Florbal Chodov
18:0 (3:0, 5:0, 10:0) Stav série: 1:0
Finance Novák FBK Jičín
Sobota 10.03.2018, 19:30 • SH Jižní Město • Play-off Extraligy žen • Čtvrtfinále
     
    58:25
    Chodov právě vstřelil branku!
    Krásný pas Urbánková poslala do branky MARTINA ŘEPKOVÁ a Chodov využívá přesilovku.
    Asistence: Tereza Urbánková.
     
    56:15
    Chodov právě vstřelil branku!
    Další zmatky v chodovské obraně potrestala KRISTÍNA BELICOVÁ a připisuje si první hattrick v extralize!
    Asistence: Johana Vrbová.
     
    55:11
    Chodov právě vstřelil branku!
    Další gól Chodova přidává TEREZA URBÁNKOVÁ.
    Asistence: Martina Řepková.
     
    54:23
    Chodov právě vstřelil branku!
    Chodov si dělá, co chce. JANA LACKOVÁ byla nyní volná na středu hřiště a zužitkovala přihrávku Petry Beránkové, která ji našla volnou na středu. Asistence: Petra Beránková.
     
    50:44
    Chodov právě vstřelil branku!
    Trápení Jičína nebere konce. Sotva se vzpamatuje z jedné inkasované branky, už vzápětí inkasuje další. Do listiny střelců se přidává i jméno KAROLÍNY SUCHÉ, která si stejně jako její spoluhráčky zvedá sebevědomí. Asistence: Magdaléna Plášková.
     
    49:08
    Chodov právě vstřelil branku!
    Střelnice domácího celku nebere konce. Svou druhou branku v zápase přidává Slovenka KRISTINA BELICOVÁ. Naopak podruhé mezi nahrávačky se ocitla Lacková. Asistence: Jana Lacková.
     
    47:46
    Chodov právě vstřelil branku!
    O necelé dvě minuty později se prosazuje i nejproduktivnější žena základní části extraligy. MARTINA ŘEPKOVÁ zužitkovala přihrávku Jirákove a navyšuje vedení Pražanek na již 12:0. Asistence: Nela Jiráková.
     
    45:56
    Chodov právě vstřelil branku!
    Hned vzápětí načínají domácí druhou dekádu gólů. Prakticky ihned po buly vyslala Řepková EVU PREISSLEROVOU, která se po čtyřech asistencích dočkává i první branky. Asistence: Martina Řepková.
     
    45:47
    Chodov právě vstřelil branku!
    Na jubilejní desátý gól se nemuselo dlouho čekat. Postarala se o něj PETRA BERÁNKOVÁ, kterou po odražené střele našla Kristina Belicová. Asistence: Kristina Belicová.
     
    42:54
    Chodov právě vstřelil branku!
    Preisslerová se přeci jen dočkává čtvrté asistence v zápase a opět nemohla přihrát nikomu jinému než TEREZE URBÁNKOVÉ, která neměla problém trefit odkrytou bránu Jičína.
     
    39:23
    Chodov právě vstřelil branku!
    Opět bylo těsno na malém jičínském brankovišti a nejlépe se zorientovala KRISTÝNA BELICOVÁ, která s vypětím všech sil dostala míček do branky. Asistence: Jana Lacková.
     
    34:47
    Chodov právě vstřelil branku!
    Poprvé v zápase se prosazuje někdo jiný než elitní formace. Vrbová našla na straně MAGDALÉNU PLÁŠKOVOU, která přízemní střelou překonala Kociánovou. Asistence: Johana Vrbová.
     
    25:25
    Chodov právě vstřelil branku!
    Domácím ovšem nic mrzet nemusí. Hodně rychle vrátila Urbánková míček před branku, kde byla MARTINA ŘEPKOVÁ a ta z první poslala míček do jičínské brány. Asistence: Eva Preisslerová.
     
    22:37
    Chodov právě vstřelil branku!
    Tato spolupráce už tu dlouho nebyla. Vrátná připravila pozici pro TEREZU URBÁNKOVOU, která střelou tahem na vzdálenější tyč překonala již potřetí Kociánovou a kompletuje hattrick. Asistence: Eliška Vrátná.
     
    20:29
    Chodov právě vstřelil branku!
    O devět sekund později už míček ale končí v jičínské brance. Vrátná našla na pozici beka NELU JIRÁKOVOU, které prostřelila vše, co jí stálo v cestě. Asistence: Eliška Vrátná.
     
    10:26
    Chodov právě vstřelil branku!
    Stejné duo si spolupráci zopakovalo o minutu později, kdy opět přihrávkou přes velké brankoviště našla Preisslerová TEREZU URBÁNKOVOU a ta se nemýlila. Asistence: Eva Preisslerová.
     
    09:15
    Chodov právě vstřelil branku!
    Preisslerová se dnes rozehrála ke skvělému výkonu a v krátké dob přidává druhou asistenci, tentokrát nahrála kapitánce TEREZE URBÁNKOVÉ, která ze vzduchu poslala míček do branky. Asistence: Eva Preisslerová.
     
    04:46
    Chodov právě vstřelil branku!
    Domácí favorit se přeci jen dostává do vedení. Střelu Preisslerové sice ještě Kociánová vyrazila, ale na dorážku ELIŠKY VRÁTNÉ již nestačila a Pražanky se dostávají do vedení. Asistence: Eva Preisslerová.

    Ondřej Jícha

    Branky a nahrávky: 5. Vrátná (Preisslerová), 10. Urbánková (Preisslerová), 11. Urbánková (Preisslerová), 21. Jiráková (Vrátná), 23. Urbánková (Vrátná), 26. Řepková (Preisslerová), 35. Plášková (Vrbová), 40. Belicová (Lacková), 43. Urbánková (Preisslerová), 46. P. Beránková (Belicová), 46. Preisslerová (Řepková), 48. Řepková (Jiráková), 50. Belicová (Lacková), 51. Suchá (Plášková), 55. Lacková (P. Beránková), 56. Urbánková (Řepková) (TS), 57. Belicová (Vrbová), 59. Řepková (Urbánková)


    FAT PIPE Florbal Chodov: Provázková – Jiráková, Tožičková, T. Pilíková, Vrbová – Suchá, Frantíková, Lacková – Vrátná, Urbánková (C), Plášková – Preisslerová, Řepková, Jůzová – P. Beránková, Nosková, Svačinová – Belicová, Krauskopfová.
    Finance Novák FBK Jičín: A. Kociánová (Samková) – Chlumská, N. Mrázková, Strejcovská, Bachmaierová – Kůželová, Kloutvorová, Žůrková (C) – T. Mrázková, Svobodová, Exnarová – Kosová.

    Rozhodčí: Tomáš Kapr, Michal Tichý
    Chodov 4 0 Jičín
    #1 Sobota 10.03.2018 • 19:30
    Chodov - Jičín 18:0
    #2 Neděle 11.03.2018 • 16:00
    Chodov - Jičín 8:4
    #3 Pátek 16.03.2018 • 20:00
    Jičín - Chodov 2:7
    #4 Sobota 17.03.2018 • 18:00
    Jičín - Chodov 2:8
    bahis siteleri