Mladá Boleslav – Vsetín 3:6 (kon.) | Chomutov – Letňany 4:2 (kon.) | HC Litvínov – Žďár n/S 7:4 (kon.)
Třinec – Havlíčkův Brod 4:3 (kon.) | Havířov – Olomouc 2:1 (po pr.)
konec
Piráti Chomutov
4:2 (1:1, 2:1, 1:0)
HC Letci Letňany
Neděle 11.03.2018, 12:00 • ZS Chomutov • Play-out extraligy st. dorostu • O udržení
Partner:
     
    59:23
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Peter Lobodowski – 2 min., nedovolené bránění).
     
    58:39
    David Kalina se dostal do útoku a mohl vykřesat naději pro hosty. Zakončení před brankou mu ovšem nevyšlo.
     
    58:14
    Vyloučení v týmu HC Letci Letňany (Jaroslav Srbek – 2 min., nedovolené bránění).
     
    54:03
    Ve velké šanci se zjevil následně před domácí svatyní Kryštof Pejchal. Volný kotouč ale trestuhodně za záda Skokaka neposlal. Na druhé straně Jaroš vybojoval vhazování.
     
    52:44
    Až nyní se naskytla akce zničehonic. Radek Procházka zkoušel na brankovišti dostat puk do sítě, Jeřábek jej měl u čáry mezi betony. Se štěstím ale neinkasoval!
     
    49:48
    Piráti právě vstřelili branku!
    A po skončení přesilovky udeřili domácí! JAKUB BAIER se po nepřesné rozehře dostal ke kotouči a před brankou nedal Jeřábkovi střelou do šibenice jedinou šanci. Bez asistence.
     
    48:33
    Dvě šance Vojinoviče. Ten nejdříve zakončoval pod víko, ale Skokan zasáhl. Následně to ještě zkoušel bekhendem, ale ani tentokráte neuspěl!
     
    46:44
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Jakub Štochl – 2 min., podražení).
     
    43:32
    Patrik Pech si před brankou hostů počkal na odraz kotouče. Následně byl osamocen před brankou, tu ale trestuhodně přestřelil!
     
    35:32
    Letňany právě vstřelily branku!
    Následná akce IVANA LYTVYNOVA ovšem již brankou skončila a opět je o co hrát! Hostující bek si najel do pásma a ukázkovou střelou do šibenice snížil na rozdíl jediné branky. Asistence: Tomáš Soukup a Adam Štěpánek.
     
    34:24
    Ondřej Škutina se dostal bekhendem do zakončení, které Skokan vyrazil před sebe. Radek Procházka byl následně zasáhnut, kotouč mířil do branky, ale domácí bek celou situaci nakonec zachránil!
     
    32:50
    Piráti špatně rozehráli a Martin Schönbauer měl před sebou volný prostor. Hostující bek hned zakončoval, ale střelou k tyčce Skokana nepropálil!
     
    31:42
    Piráti právě vstřelili branku!
    Netrvalo dlouho a byla využita i druhá početní výhoda domácích. Piráti se dostali před branku a v závaru se nejlépe zorientoval ROMAN BRANDNER! Asistence: Jakub Jaroš a Jakub Štochl.
     
    31:19
    Piráti právě vstřelili branku!
    Piráti hodně rychle využívají dvojnásobnou výhodu a dostávají se do vedení! Erik Mežnar se před brankou dobře zorientoval a počkal si na JANA PROKOPA. Tomu následně dal kotouč, aby domácí forvard do protipohybu brankáře skóroval. Asistence: Erik Mežnar a Radek Procházka.
     
    31:07
    Vyloučení v týmu HC Letci Letňany (Jaroslav Srbek – 2 min., podražení).
     
    30:24
    Vyloučení v týmu HC Letci Letňany (Štěpán Kyclt – 2 min., nedovolené bránění).
     
    28:45
    Momenty prvních dvou střelců! Štěpánek nejdříve z mezikruží nepřekonal Skokana, Jan Prokop v úniku zakončoval bekhendem, ale hostujícího borce nepřelstil!
     
    26:05
    Následně se domácí dostali do rychlé akce, která byla zakončena pokusem Lobodowského. Ten střílel z mezikruží, ale jen do výstroje Jeřábka!
     
    18:01
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Peter Lobodowski – 2 min., podražení).
     
    16:11
    Po zblokované hostující střele se domácí dostali do útoku. Jakub Baier nadvakrát zakončoval, ale ani jeden jeho pokus neskončil za zády připraveného Jeřábka!
     
    13:15
    Piráti právě vstřelili branku!
    Pirátská odpověď byla ovšem bleskurychlá a je opět srovnáno! JAN PROKOP se na levém kruhu opřel do kotouče a ten zapadl až za záda bezmocného hostujícího brankáře. Asistence: Erik Mežnar.
     
    12:58
    Letňany právě vstřelily branku!
    A z akce po delší odmlce se hosté dostávají do vedení! ADAM ŠTĚPÁNEK se dostal před branku a krásným zakončením mezi betony otevřel skóre utkání! Asistence: Jan Slavík.
     
    08:45
    Letňany jsou aktivní! Jaroslav Srbek nyní ujel po levé straně a zakončoval na přední tyčku, Skokana v brance ovšem neobalamutil!
     
    08:20
    Martin Schönbauer se zjevil sám před brankou Chomutova a bekhendem po ledě zakončoval. Mezírku mezi betony Skokana ovšem nenašel!
     
    05:15
    V první šanci utkání se zjevil domácí Tomáš Vjačka, jenž přijal zpoza branky přihrávku a hned zakončoval. Po ledě ovšem trefil pouze betony Jeřábka!
     
    02:05
    Jakub Baier hodně tvrdě přišpendlil za brankou hostů jednoho z Letců a putuje na lavici hanby.

    David Panuška

    Branky a nahrávky: 14. Prokop (Mežnar), 32. Prokop (Mežnar, Procházka), 32. Brandner (Jaroš, Štochl), 50. Baier – 13. Štěpánek (Slavík), 36. Lytvynov (Soukup, Štěpánek)


    Piráti Chomutov: Skokan (Šatný) – Ferbas, Zeman, Váchal, Jarý, Procházka, Štochl – Baier, Vjačka, Hofrichter, Prokop, Jaroš, Benda, Lobodowski, Mežnar, Pech, Brandner.
    HC Letci Letňany: Jeřábek (Hamalčík) – Štěpánek, Schönbauer, Zedek, Krutil, Pelant, Hlinka, Klatt, Lytvynov – Narovec, Kyclt, Janča, Soukup, Kalina, Srbek, Vojinovič, Slavík, Pejchal, Škutina.

    Rozhodčí: Grech – Tichý, Juránek
    bahis siteleri