Jihlava – K. Vary 6:1 (kon.) | Mountfield HK – Kladno 10:4 (kon.) | Mladá Boleslav – Chomutov 5:2 (kon.)
konec
BK Mladá Boleslav
5:2 (0:1, 3:0, 2:1)
Piráti Chomutov
Středa 14.03.2018, 18:00 • ŠKOENERGO Aréna • DHL Extraliga juniorů • Nadstavba B
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:04
    Piráti právě vstřelili branku!
    Chomutov nakonec ještě koriguje stav. Na 5:2 upravuje TOMÁŠ HAJIČ. Asistence: Martin Hřebíček, Adam Novák.
     
    54:35
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    V jedné z akcí Boleslavi se však přeci jen střílelo a MATOUŠ HORSKÝ našel odkrytý prostor v horních partiích branky soupeře a nekompromisně a naprosto znamenitě zavěsil pod víko. Asistence: Jan Jindra, Marek Mlčoch.
     
    50:29
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    JAN JINDRA zachytil puk před modrou a proklouzl do třetiny soupeře, kde se prokličkoval až k brankáři, jemuž nedal šanci. Asistence: David Chujac, Jan Mašek.
     
    34:52
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    V protiútoku nejprve domácí neuspěli, ale Dominik Pavlát byl díky Jindrově zmařené šanci příliš povyjetý od levé tyče a kotouče se nakonec zmocnil DUŠAN KERDA, jenž otevřený prostor zužitkoval k dalšímu navýšení skóre. Asistence: Jan Jindra.
     
    33:59
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Akce domácích pokračovala a z bezprostřední blízkosti se trefil PETR FOERSTER, který zamířil přímo pod břevno. Asistence: David Chujac, Jan Grim.
     
    30:16
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Bruslaři vyrovnávají, když v nenadálé akci se před bránou soupeře ocitl JAN DVOŘÁK, jenž neváhal a poslal kotouč přímo do sítě mezerou v gólmanově výstroji. Asistence: Pavel Kousal, Jan Mašek.
     
    16:46
    Piráti právě vstřelili branku!
    Hosté otevírají skóre utkání, když využili nedůsledností Boleslavi, když se u levé tyče objevil volný JAROSLAV KULICH, který nabídnutou šancí nepohrdl a zasunul do sítě. Asistence: Tomáš Adámek, Tomáš Hajič.

    Lukáš Chuchválek

    Branky a nahrávky: 31. Dvořák (Kousal, Mašek), 34. Foerster (Chujac, Grim), 35. Kerda (Jindra), 51. Jindra (Chujac, Mašek), 55. Horský (Jindra, Mlčoch) – 17. Kulich (Adámek, Hajič), 60. Hajič (Hřebíček, Novák)


    BK Mladá Boleslav: Krofta (Špirek) – Mašek, Chujac, Marček, Hrdinka, Horský, Nepokoj, Mlčoch – Foerster, Kerda, Dvořák, Kousal, Grim, Najman, Krejčík, Flynn, Křížek, Jindra, Maršoun
    Piráti Chomutov: Pavlát (Pěkný) – Buchtela, Seemann, Kleiner, Studený, Novák, Hajič – Polák, Hřebíček, Šilar, Kulich, Veselý, Šeliga, Adámek

    Rozhodčí: Souček – Žídek, Šimánek
    bahis siteleri