Sparta – Pardubice 6:4 (kon.) | Liberec – HC Plzeň 4:3 (po pr.) | Olomouc – Jihlava 4:3 (po pr.)
Slavia – Kometa Brno 4:2 (kon.) | K. Vary – HC Litvínov 4:6 (kon.) | Třinec – Zlín 4:6 (kon.)
Č. Budějovice – Vítkovice 10:4 (kon.)
konec
HC Sparta Praha
6:4 (3:3, 2:1, 1:0)
HC Dynamo Pardubice
Čtvrtek 15.03.2018, 15:30 • Tipsport arena, Praha 7 – Bubeneč • DHL Extraliga juniorů • Nadstavba B
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    51:38
    Jakuba Wojnara (SPA) už v dnešním utkání možná neuvidíme, od sudích dostává desetiminutový osobák za nesportovní chování. Do hry tedy zasáhne maximálně v prodloužení.
     
    44:55
    Vidíme už třetí vyloučení v závěrečné dvacetiminutovce, tentokrát si jede na dvě minuty nuceně odpočinout Jakub Mert (PCE). Provinil se hákováním.
     
    42:37
    Michal Machač (PCE) je vyloučen za hákování, východočeská přesilovka tak i tentokrát končí předčasně. Uvidíme hru ve čtyřech na obou stranách.
     
    41:24
    Další přesilovka pro Dynamo, Tomáš Schwamberger (SPA) je na dvě minuty vyloučen za hákování. Uvidíme, jestli Pardubičtí využijí přesilovku tentokrát.
     
    37:34
    Východočeši mají ideální příležitost srovnat, podražení Vojtěcha Kropáčka (SPA) neuniklo bystrému oku rozhodčího a domácí hráč dostává dvouminutový trest.
     
    31:16
    Za hrubost je vyloučen Vojtěch Veverka (PCE), nejlepší střelec Pardubic v nadstavbě na lavici hříšníků stráví nejdéle dvě minuty.
     
    25:37
    Přesilovka Pardubic končí, Machala (PCE) míří za nebezpečnou výstroj na trestnou lavici.
     
    24:42
    Za podražení je na dvě minuty z kluziště vykázán Tomáš Schwamberger (SPA), který se dopustil podražení. Dynamo čeká první přesilovka.
     
    22:41
    Spartu čeká první přesilovka. Na trestnou lavici jede Václav Zídek (PCE), který byl vyloučen za dvě minuty za faul kolenem.

    Vojtěch Martinek

    Branky a nahrávky: 4. Jandus T., 5. Schwamberger (Wojnar, Jandus M.), 7. Komárek (Pšenička), 23. Schwamberger (Pejchal, Wojnar), 28. Jandus M. (Schwanberger, Jandus T.), 60. Kropáček – 5. Zídek (Kusý, Mert), 6. Matýs (Kusý, Zídek), 12. Kusý, 35. Zídek


    HC Sparta Praha: Wolf – Jandus M., Janda, Mrkvička, Sedliský, Eliáš, Jeřábek, Karoch – Komárek, Jandus T., Schwamberger, Fabiánek, Bílek, Larsen, Procházka, Pejchal, Chlouba, Kropáček, Pšenička, Dubský, Wojnar.
    HC Dynamo Pardubice: Klouček – Oliva, Žouželka, Zukal, Bučko, Mert, Javůrek – Hoskovec, Pochobradský, Machala, Machač, Dušek, Veverka, Syrovec, Kubišta, Matýs, Zídek, Kusý.

    Rozhodčí: Nepomucký – Beneš, Marek
    bahis siteleri