Lipt. Mikuláš – Skalica 4:2 (kon.) | Detva – Michalovce 4:2 (kon.)
konec
HK Detva
4:2 (3:0, 1:0, 0:2)
HK DUKLA Ingema Michalovce
sk Pátek 16.03.2018, 18:00 • Zimný štadión, Detva • Tipos Extraliga (SR) • O udržení
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    52:02
    Dukla Michalovce dala gól!
    Hostia sa dostávajú na kontakt. Brankár Mathew Hackett neudržal strelu Tomáša Banovského od modrej čiary, čo dokázal zužitkovať RADOVAN CÚTT. Jeho presná dorážka znamená skorigovanie stavu na 2:4 z pohľadu hostí. Asistencia: Tomáš Banovský.
     
    44:44
    Dukla Michalovce dala gól!
    Hostia sa prvýkrát v zápase dokázali presadiť. ĽUBOR BALKO dostal prihrávku do jazdy, od stredného pásma postupoval sám na brankára Mathewa Hacketta a strelou švihom ho dokázal prekonať. Asistencia: Lukáš Toma.
     
    28:58
    Detva dala gól!
    Domáci hokejisti zvyšujú svoje vedenie. Po peknej prihrávke Miroslava Macejka sa dostali do prečíslenia troch proti dvom. David Videlka spätnou prihrávkou našiel LADISLAVA ŠČURKA a ten zoči-voči Adamovi Trenčanovi uspel. Asistencie: David Videlka a Miroslav Macejko.
     
    03:54
    Detva dala gól!
    Nemáme za sebou ani štyri odohrané minúty a Detva už vedie o tri góly. Hokejisti spod Poľany sa dostali do brejku dvoch proti jednému. DAVID VIDELKA si vymenil puk s Ladislavom Ščurkom a poľahky usmernil puk do prázdnej brány. Asistencie: Ladislav Ščurko a Miroslav Macejko.
     
    03:15
    Detva dala gól!
    Hostia sa nestihli spamätať z úvodného úderu a Adam Trenčan opäť musí vyťahovať puk zo svojej brány. Ten najskôr vyrazil strelu Matúša Chovana, následne Rastislav Gašpar prikopol puk JURAJOVI MILÉMU a ten pohotovou strelou z medzikružia trafil presne. Asistencie: Rastislav Gašpar a Matúš Chovan.
     
    02:45
    Detva dala gól!
    Domáci hokejisti sa v úvode zápasu dostávajú do vedenia. Krídelník prvej útočnej formácie VITALIJ SITNIKOV využil nedôrazné bránenie hráčov Michaloviec, natlačil sa pred bránu a poslal puk za chrbát Adama Trenčana. Asistencia: Martin Belluš.

    Miroslav Kováčik

    Branky a nahrávky: 3. Sitnikov (Belluš), 4. Milý (Gašpar, Chovan), 4. Videlka (Ščurko, Macejko), 29. Ščurko (Videlka, Macejko) – 45. Balko (Toma), 53. Cútt (Banovský)


    HK Detva: Hackett (A. Nagy) – Kuklev, Mar. Chovan, Sládok, F. Fekiač, Macejko, Šimon, Jendroľ, Gachulinec – Sitnikov, Surovka, Belluš – Gašpar, Mat. Chovan, Milý – Ščurko, Murček, Videlka – Róth, M. Surový, Piačka.
    HK DUKLA Ingema Michalovce: Trenčan (Juríček) – Valečko, Hančák, Kolba, Korenko, Meliško, Rusina, Cvengroš, Banovský – Solomončak, Cútt, Hamráček – Jokeľ, Piatak, Mesaroš – Brezniak, Linet, Fajčák – Mašlonka, Toma, Balko.

    Rozhodčí: Peter Stano, Juraj Konc st. – Peter Šefčík, Tomáš Gegáň.
    bahis siteleri